BUNE YA :D :D Şu en sağdakı ayanmıdır apaçimidir dizomudur nedır çok itici deilmi? bunlar adına ulke acılmalı . (A) yan (D) izo (A) paçi ADA. Hakketten o kız bana verse bıle ıcıme bir korku duser acaba cuku var mı felan aşırı ıtıcıler.. Bu ayanların dizoların apaçilerın kafası nasıl calısıyor lutfen yoruma yazınız.
l*n bune unları ülkeden atsınlar lütfen böyle şeymı olrulan. YEMIN EDIYORUM EN SALAK NESILE DENK GELDIK. Dizolar apaçiler ayanlar dolu bir boka benzeseler neyse dıcemde hem cok ıtıcıler hemde cok atarlılar.
Bune yaa. D Kollara faça felan. Cidden merak edıyorum yoruma yazın amaçları nelerdır bu dizoların apaçilerin ayanların.
Bune bune :D Buna kız aşık olurmu şu tipe bak haşa Allahın yarattıgı kotu olmaz lakin bu giyiniş tarzı ne ya.. Bide konusurlar hayatın darbesını yedık felan oysakı 2 euro borcları yoktur.. Sadece Anaya Babaya yüktür. Bunlar ya aydınlansınlar adam akıllı olsunlar ya da ulkeden gıtsınler ak bunları gorunce tiksiniyorum mığdem bulanıyo.. neyse yorumlarınızı arz ederım..
BEYLER , BAYANLAR Bunlar sizce aşırı iticideilmi apaçiler, dizolar, ayanlar detaya gelin (resimli) ?
En İyi Cevaplar