Selamm,
Sonuna kadar katılıyorum. Buna katılmayan veya başka bir yöntem bilen var mı?

Selamm,
Sonuna kadar katılıyorum. Buna katılmayan veya başka bir yöntem bilen var mı?

Yok yaa ben bunu denedim ama aklım hala ilk aşkımda. Biriyle sevgili olsam bile sevemiyorum kimseyi. Anca gönül eğlendirebileceğim tipleri buluyorum, onlar da belli oluyor zaten. Hem birinin duygularıyla oynamamış oluyorum sevgili olduğumda hem de ilk aşkımı unutabilir miyim diye denemiş oluyorum ama yok olmuyor. Biriyle evlensem bile anca f. ckbody evliliği falan olur sanırım ilk aşkıma duyduğum hasret hiç geçmeyecek gibi. Aklım hep ilk aşkımda kalıyor. Kimse onu unutturamadı bana 15 yıldır.
Sökmüyormuş bu durumu kapatamıyorsunuz, Ben eskiden derdim ki bu olmuyor mu yenisini bulalım ertesi günü başlıyordum ama bu düşününce iğrenç geliyor en iyisi ayrılık sonrası biraz yanlız kalmak sonra yaparsın bu ne ilişki açlığı anlamıyorum o kişi öbürünün yerini tutmicak günü kurtarmak için ilişki yapmak insanı içte içe yıpranıyor ve iğrenç insanlarla vakit geçiyorsunuz teselliyi sevmediğiniz insanlarda aramamak lazım.
Ayrılığı unutmak 6 aymış tabi 6 ay boyunca yanlız kalıcağımız anlamına gelmez dediğim şey durumu atlatınca yapmak.
Varlığına saygı duyduysam yokluğuna aynı şekil bir süre duyarım, duygularım beş paralık değil. Dibine kadar üzülürüm belki ama başkasını kandırmamış olurum ve en önemlisi kendimi kandırmamış. Ruhun hâlâ oradaysa bir başkası seni güldürmeyecek ve yaranı hafifletmeyecek;derman sensin bir başkası değil. Çiviyi sökersen izi kalır ya da yanına bir tane daha çivi eklenir.
Hayır katılmıyorum. yani çivi çiviyi söker lafı genellikle teselli olarak denmiş bir şey. beni sadece sevdiğim aşık olduğum kadın mutlu edebilir. veya değer verdiğim kişiler. ama bunu yokluktan yapmam ya da birini unutmak için de yapmam.
Teşekkür ederim Abi 🙏
Rica ederim kardeşim. Günaydın.
Günaydın abi saol
Cevap
12Cevap
Hayır katılmıyorum. Beni benden ve sevdiğimden başka kimse mutlu edemez. Boş islerle uğraşmam. Birini unutmak için başka birini kullanmam.
Öyle derler ama açılan yaralar asla kapanmaz gadası
Kimse kimsenin yara bandı değildir. Kalpte daha bitmeyen bir sevgi ve acı varsa, bastırıp hızla başka bir yola girilmez. Hem kendi hakkına, hem de karşıdakinin hakkına girmektir. En güzeli acını sonuna kadar yaşayıp ve içine sindirip önce dimdik ayağa kalkmaktır.
Birini unutmak için başka biri ile birlikte olmak bana doğru gelmiyor.
Hem kendime hem de karşımdaki kişiye büyük saygısızlık olur.
Herkes acısını çeksin bitirsin kimse kimseyi yarabandı olarak kullanmasın.
Ben katılmıyorum. İnsan insanı ancak bir yere kadar götürür. Sonunda da kopar. Sadece avunmak olur.
Valla benim bildiğim çivi çiviyi söker de insan insanı ancak s*ker
Bir başkasında birini unutmaksa mesele katılmıyorum bildiğim tek yöntem var bu konuda o da çürütmek. başka bedenlerde ruhun izlerini silmek kirletir insanı
Çiviyi çivi değil, keser söker en güzel.
İnsanları ne söker, ne diker belli olmaz. Çünkü herkesin malzemesi, kumaşı, hamuru farklı 😄
Sevdiğim insanı unutmak için başkasını kullanmak demek bu.
Birini kullanmaktansa paşa paşa acımı çekerim daha iyi.
Katılmıyorum. Duyguların bastırılmasına ve karşı tarafı yara bandı olarak kullanmaya sebep olur ki yara kabuk bağlayınca ne olur, bant atılır.
Çivinin çiviyi söktüğünü hiç görmedim ben. Sadece lafı güzaf.
insanları kullanmaktan başka bişey değil midesizliğinize kulp takmaya çalışmayın
Doğru insan olsun yeter ki o birbirini söker tabii ki.
Ben biraz başkasını kullanmak gibi olduğunu düşünüyorum
İnsanı insan söker ne demek lan
İnsan insanı ziker mi lan 😂
İnsan insanı anca süker
Doğru ama hiç basaramadigim bir şey
Evet katılıyorum
Hayır
Hayır doğru bulmuyorum. Sonucu sağlıklı olmuyor
Doğrudur. Gayet yerinde bir söz
Doğrudur katılıyorum
Doğrudur bende katılıyorum
Hayır