Acun Ilıcalı, Omuz Omuza etkinliği ile depremzedeler için para topluyor, bu yardım gecesini ilk başta onun düzenlemesi gerekmez miydi. Ben ondan beklerdim, siz peki?

Acun Ilıcalı, Omuz Omuza etkinliği ile depremzedeler için para topluyor, bu yardım gecesini ilk başta onun düzenlemesi gerekmez miydi. Ben ondan beklerdim, siz peki?

Bunun ilki sonu yok ki. İlk başta para toplayıp içimizi rahatlattıktan sonra her şey rayına girip normale dönmüyor. O bölgedeki insanların sık sık bağışlara yardımlara ihtiyacı olacak. Bu yüzden güvenilen bir kuruma düzenli bağışçı olmak çok daha önemli.
Ha Acun sunmuş, ha başka biri. Geçin bu işleri. Para nereye gidiyor arkadaşlar? Eleştirmek yerine destekleyin diyorsunuz. Elbette destekleyelim, destekleyin ama aynı zamanda sorgulayalım, sorgulayın.
Cevap
17Cevap
Evet yapabilirdi bence
Digiturkte film kanallarini kapatip bunu yauinladilar. Bu yagmacilafi. gormemek ocon turk kanallarini acmiyiruz ya belgesel ya film kanali ama oraya da geldiler cok sinirimi bozdular. Digiturk uyeligimi iptal edecegim. Sen para verip aldigim kanalda bana yagmaci dayatamazsin
Önceki paralar nereye gittyse bu da oraya gider hatta iki gün sonra ( Allah korusun) gene bı deprem olur milletten para dilenirler alıştılar artk ama anlamadgm bu paralar nereye gidiyor adam yuvarlaya yuvarlaya dünyanın parasını topluo yani
Değildi.
Herkes yettiğince elde etmeli ve para olabildiğince geçerliliğini yitirmeliydi.
Bir ağaca baktığında tam bir portreliği, uçan bir güvercindeyse varlık gayesinin gizindeki özgürlüğü olanca özgünlüğüyle görebilmeliydi insan.
Bu programın aniden kararlastirilacak hali yok. En başından acun a haber verilmiştir zaten acun da kendisi yapmaya gerek duymamış olabilir. Ayrıca adam mutlaka büyük miktarda yardımda da bulunmuştur. Oturduğunuz yerden millete sallayıp günahını almayın.
onu bunu boşversin acun kendine baksın totalde 10 milyon bağışladı acun için çerez parası
Ülkenin yaşayan kesiminin IQ ortalaması 90 altında olunca, bazı şeyleri anlamak da haliyle pek mümkün olmuyor.
Bu sunuculukta çok iyi zaten belki o dönem programı tersti adamın böyle bir şeyi reddecek biri değil ki
Psramı topluyor açık artırma mı yapıyor sayğılı olalım lütfen?
Eleştirmek yerine destekleyin ilkmis sonmuş donmuş boş
adam hangi birine yetişsin yapıyor işte elinden geleni
Geçen de 250m den 300m e yuvarlıyordu qrafaf
Kimse kendine bakmiyor
Olabilir ama vesile olmasına bir arti
Para parayı çeker bolca toplandı
Bu hocam bu adam zaten her masa da vr. Rahat ol
Herşeyi o mu yapıcak?
Mappa aşkım olayım edit kim yapacak
Evet ondan daha iyi kimse yapamaZ bunu
Kendisi de yapmıştır bilemeyiz.
Arda değil miydi o?