Serenay Sarıkaya, Farah Zeynep Abdullah, Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun gibi ünlülerle aşk yaşayan Umut Evirgen'in Ayça Ayşin Turan'la aşk yaşadığı iddia edildi. Sizce doğru mu ve bu adamdaki karizma nedir de tüm güzeller bu adama çekiliyor

Serenay Sarıkaya, Farah Zeynep Abdullah, Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun gibi ünlülerle aşk yaşayan Umut Evirgen'in Ayça Ayşin Turan'la aşk yaşadığı iddia edildi. Sizce doğru mu ve bu adamdaki karizma nedir de tüm güzeller bu adama çekiliyor

Ayça Ayşin Turan ile Murat Boz'un adı anılmıştı birkaç ay önce. Murat Boz'la, Ayça Ayşin Turan daha uyumlu bir çift olurlardı. Umut Evirgen pek ciddi ilişki insanı imajı vermiyor bana.
Kimle oldugu önemli degil de adamdaki lakabin güzelliğine bak anasinı satayım 40 yıl okusan ordinaryus profesor bile olsan bu lakabı alamazsın, gelişine bak "bircok ünlü güzelin eski sevgilisi" wow beni tanıdılar siz kaçın
Harika yorum çok güldüm yaa👏🏻🤣
Cevap
26Cevap
Hayır doğru dğeil
ya unlulerin bulunduklari yerleri haketmediklerini ve cok yuksek miktarda paralar kazandiklarini dusunuyorum ustelik hic bir egitim gormus degiller o alanda ozellikle cem yilmaz sahan gokbakar vesaire cok var simdi isim isim saymaya gerek yok akli basinda insanlar bilir hepsi kisir dongu etrafinda donuyorlar yaraticilik yok milleti kandirmlaya uyutmaya devam
Umut Evirgene rakibim, bana gelin kızlar
Bu adam bütün kadınları sıradan geçiriyor. En sonunda çirkin birini bulur evlenirse hiç şaşırmam.
Öyle olur
Düşünce yapısı hoşlarına gitmiş olabilir. Çoğu insan mantık arıyor bir çoğu da aşk. Sanırım mantık kısmını seçmiş bu kadınlar.
Kim diye baktim da anlamadim iyicene bunlarda yalama oldular hele basi Serenay cekiyor zaten
Tek bu adam değildir ki ünlülerle sevgili olan. Adamın referansı var işte 😄
Hiç ilgilenmiyorum kim kiminle nerede ne yapıyor falan
Olabilir neden olmasın ki ünlü bunlar herkes birbiriyle normal yani
millet hayalini kurar adam bir bir sevgili yapıyo vay be
Bunlar iyice aşçı bahçıvanı olayına döndüler. Ne iğrenç hayatları var
Birbirine öneriyor olmalılar. Adamda ki fantezi bu demekki, ünlüleri yatağa atmak
Ticaret+magazin=yalan ve yalanmış hikayeler 😂
Tek farkı var parası var ondaki penis bende de var ama para yok tek farkı bu
Lan nasil oluyor bu is ben daha yakisikliyim vallahi ya bunun kadar param olsa var ya ooooo ama adamin sabikasi varmis vay anasini unlu de olsa turk kizi ayni degismiyor
2 ihtimal var ya büyücü ya da matkap titreşimli
Bi bu umut bide kaan Yıldırım bu nedir ya bütün güzel ünlülerle sevgili oldular ben şok
ya unlulerin bulunduklari yerleri haketmediklerini ve cok yuksek miktarda paralar kazandiklarini dusunuyorum
Bizi neden bilgilendirsin ki bu isteyen isteğiyle sevgili olabilir
Adamda dilini iyi kullanıyor havası var
Bu adam kadınlara nasıl davranacağını iyi biliyor.
Salasligi tarzi konuşması olabilir
Yetooo ülkede kadın bırakmadın!
Adam da makina sağlam
iyi ki biz tanımıyoruz adamı :)
Piyasa sîkmediği bir sen bir ben kaldık Sümeyyecim
Ayça Murat Boz ile beraber değil miydi ya
Bunların aşk anlayışı farklı
Herkesle sevgili olmuş maşallah
Çok mu zengin bu sfgh
Test etmediği kadın kalmamış...
Gereksiz bir haber olmuş
Serenay bütün kombinasyonları deniyor maşallahı