Homoseksüellik ve livata (anal seks) yapanlara ne olmuş bir bakın ve düşünün onların cezasını bu dünyadayken bile ertelemeyen Cenab-ı Hak öbür dünyada onlara ne büyük azaplar verecek
ARAF S.80-82. AYETLER: “Hani Lut da kavmine şöyle demişti: ‘Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı, çirkinliği mi yapıyorsunuz? Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz’ Kavminin cevabı: “Yurdunuzdan sürüp çıkarın bunları, çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış” demekten başka olmadı”
HUD S.81. AYET: “(Elçiler-Melekler) Dediler ki: ‘Ey Lut, biz Rabbinin elçileriyiz. Onlar sana kesin olarak ulaşamazlar. Gecenin bir parçasında ailenle birlikte yürü (yola çık). Sakın, hiçbiriniz dönüp arkasına bakmasın;fakat senin karın başka. Çünkü onlara isabet edecek olan, ona da isabet edecektir. Onlara va’dolunan (azab) sabah vaktidir. Sabah da yakın değil mi?
HİCR S.73-76. AYETLER: “Derken, tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde onları (o korkunç ve dayanılmaz) çığlık yakalayıverdi. Anında (yurtlarının) üstünü altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık. Elbette bunda bunda ‘derin bir kavrayışa sahip olanlar’ için gerçekten ayetler vardır. O (şehirde) gerçekten bir yol üstünde (hâlâ) durmaktadır.
7
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Inanamıyoğrummmm kerimcana gerçekten inanamıyoğruumm😂 asparagas haberdir o bence caneri var bikere kerimcanın aldatmaz onu assdz.
Ne olursa olsun , sadece mutlu olsunlar. Kimse onların hayatlarına karışamaz. Kimse onlar yerine allaha hesap vermiyor. Herkesin hesabı kendisiyle allah arasında. Bende gayim. Firenlemelerim tabiki oluyor. Ama biz gibilerinde mutlu olması , aşık olması gayet normal. Alışın , aşk cinsiyet tanımaz...
@AudemarsPiguet nasıl bişey değil hocam ya aylık 200bin tl den bahsediyorum. bizim bilmediğimiz bir şey biliyor gibisiniz özelden bana sırlarınızı açıklayabilirsiniz nkafag
@LordOfTheKINGS burada her telden insan var, büyük paralar kimlere çok kimlere az bilemeyiz haliyle. Mühim olan saygı gösterip saygı görmek. İyi akşamlar.
"Zengin etmek" sözü bambaşka. Bu neye duyarlılıktır? Duyarlılıkla ilgisi nedir? Her bu tip popülerlere "biz zengin ettik, biz ünlü yaptık.." Sözleri gerçekten komik. Şimdi bana bakınca insan olmak kötü mü gelicek size? 😂
@AudemarsPiguet dediğimle ilgisiz bir cevap verdin bey abi. neyse sadece ben zengin olayım fakirler ölsün diyorsun herhalde iyi akşamlar. ama inanıyorum ki kader bir gün bana da gülecek mühendis olacağım seneye işimde sağlam ilerlersem sağlam gelirler kazanacağım inşallah
@isimsizyalnızkovboy bu tip vasıfsız popülerleri ne yazık ki biz popüler yaparak çok para kazanmalarına yardım ettik. ama vasfı olup da iyi yerlere gelenlere lafımız yok pek tabii.
@LordOfTheKINGS estafurlah öyle birşey demek istemedim. Bu konuları pek konuşmak istemiyorum tepki çekiyor, hoş olmuyor. Umarım hayallerini gerçekleştirirsin. Konuyu dağıtmayalım, diğer insanları sebepsiz buraya toplamayalım. Teşekkürler sohbet için.
Herkesin Hayatına, Cinsel Tercihine Saygım Var, Hoşgörüm var. Bu İnsanlara da Saygım Var. Ama Bu Fotoğrafı Görünce İçim Bulandı, İstemesem de öyle oldu. Bu Resme Bakmayacağım, yoksa Kötü Oluyorum. Belki Bunlar Çok İğrenç Tipler mi? Bilemiyorum. :( Lütfen bu resimlerden önce : Dikkat! Grafic Foto! diye uyarı koyunuz.
Beni ilgilendirmiyor ama soylenti nedeni sadece bu fotograflarsa haksizlik diye dusunuyorum, sorf bu fotolar sevgili olduklarini gostermez. Ben nasil ki erkeklerden hoslanan bir kiz olarak yaninda oldugum her erkek sevgilim oldugu anlamina gelmiyorsa, o da kendisi gibi biriyle eglenmis diye bu sevgili olduklarini gostermrz. Belki sadece iyi anlasiyorlardi ve sirf fatih urek de sonun gibi doye yanunda gorunce boyle bir soylentiyi cikardilar.
şu kerimcan denen gerzeği nerde görsem kendimi tutamayıp kötü şeyler söylüyorum. yapmayın arkadaşlar Türkiye kadar asil bir ülkeye böyle piçler yakışıyo mu buna bu parayı kazandıran insanlarada , bunlara özenip hayranlıkla takip edenlere yazıklar olsun bir çoğumuzun babası abisi eşi 10 saat çalışıp şu itin bir haftada harcadığını alıyodur sıfatına sıçtığım..
kiz arkadaslarimizla verdigimiz pozlara benziyor. iki eglenen insan goruyorum baktigimda. ne opusuyorlar ne ellesiyorlar, ne askli sozler yazmislar. sacmalik su pozlara bakip sevgililer demek.
:S Bu ne ya sen bide adanalı akp liydin demi? :S böyle bir haberi nasıl paylaşıyon bide aşk demişsin? Git Allahını seversen. Aşkın adını kötüleme iğr-ençlikden başka bişey değil.
Soru patlayacak diye öz düşüncenden ve kendi kültüründen vazmı geçiyon? ya da böyle bişeyi destekiyon heralde. Her türlü tuhaf oluyo kusura bakmada. Ben resmen iğrendim şahsen.
İki arkadaş beraber takılamıcaklarmı hahahaha. Bende Fatihin yanında olsam yanaklarını öpücük manyağı yapardım. Ne alakası var. Sadece dünya tatlısı bir adam. Kerem'in karakterini beğenmedim yalnız. O umrumda değil...
Bildirim niye geliyor be bana bu saçma sapan soruda! Kerimcan, her yakın görünen kimselerle sevgili denilecekse bir sürü kişi geçiyor yanından. Asparagas şeyler yayan ruh hastaları işsizlikten napacagını sasırdı
saçmalık. ikiside pasif fazlaysıyla belli. laf olsun diye ortaya atılmış birşey birkaç snapten yola cıkıcaksanız kerimcan herkesle fazla samimi ve yakın ufacık birşey yüzünden yapılan yakıştırmalar ne kadar kötü.
Sanmıyorum ama eğer varsa da ne bileyim herkesin iyi şekilde bakacağı tarzda bir durum değil bu şahsen onaylamıyorum. Ama bizi ilgilendirmez o yüzden Allah ıslah etsin yüzleri gülsün kimsenin kötülüğünü istemek iyi birşey değil.
Ben vallahi gay olduğunu düşünmüyorum Fatih Ürek'in. Çünkü ne bileyim, tüysüz tamam da, kadınlardan hoşlanır yine de. Niye böyle sakallı bir erkekle bir şey yaşasın? Bari tüysüz birini seçerdi o da. :D
Utanmana gerek yok onun işi bu kendisine bakmak ve pek olmayan yeteneklerinden ziyade görünüşüyle, yaşamıyla para kazanıp ününü devam ettirmek yani. Amacım sevenlerine saygısızlık değil ama pek de bir sanatsallığı olmayan insanların ünlü olup saçma sapan şeylerle halkı güldürüp para kazanıp hayatlarını devam ettirmeleri hoş değil bence.
bence o kerimcandan herşey beklenir olabilir yani bu yaptığı şeye yani cinsiyeti değişmiş gibi davranmasına değil bunu yapıp para kazanmasını iğrenç buluyorum
Tamamen asparagas eğer snapleri izlediyseniz ki ben izledim ve kerimcanı da sıkı takip ediyorum aralarında öyle bişey olmadığını anlarsınız tamamen arkadaş ilişkişi
Yani bir Kerimcan Durmaz dan bahsediyoruz neden olmasın. Ama Fatih Ürek Ne Manaaagggggggg :D Gitsin başkasıyla olsun olucaksa o çok yaşlı Kerimcan için :D
Bu tür ve diğer türlü soru bildirimleri almamak için hangi ayarı yapmak gerekiyor? Biz bunları görmek için bir ayar yapmadıysak bize bildirim göndermeye hakkınız yok.
olabilir yani herkesin cinsel tercihine saygı duymamız lazım, he ama çift olarak yakıştıramadım o ayrı, Fatih Urek 60 yaşında Kerimcan ise daha 20lerinde
Caner yakın arkadaşımdır 2 yıllık bir geçmişimiz var hayır bu idda doğru değil kerimcan maskülen erkeklerden hoşlanıyor hatta sevgilisi var ve uzun zamandır görüşüyorlar
Iki üç kere yanyana samimi göründüler diye bu sonuca varmak saçma olur. Ayrıca olsalar da bizi ilgilendirmez. Sevinirim, tebrik ederim. Sonucta birbirlerini sevmislerdir sevgili olmuslardır.
O değil de ben günün en bomba magazin sorusu olduğuna inanamıyorum. Peh.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dip not : Eger doğruysa bu haber Allah Kahhar ismiyle Kahretsin Bunun gibiler yüzünden ülke bu halde Allahın laneti bunlarin ve Lut kavminin üzerine olsun
oha aaaa ben sok ben iptal bugda kaldım ama sıkıntı surda olur cocugu kımın doguracağı buyuk bir muamma
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İsten istediği cinsle beraber olur veya olmaz bu tercih meselesidir. Bence yadırganacak bir durumda yok. Çünkü ülkemizde bunlardan daha utanç verici , yadırgancak , bir sürü olay var. Size ne kim kiminle ne yapıyorsa , yaşıyorsa yaşasın :)
Aşk yaşanıyor kendimden bildiğim sürece erkeklere bu kadar dokunmalı yaklaşmam kız bir kankime ancak bu kadar yaklaşırım eşcinsel bir birey olarak aşk yaşandığını düşünüyorum
En İyi Cevaplar