AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
Ay hayır😱Bu bildirimi açmayaydım iyiydi haber yalan deyin
"Iki deli bir araya gelmemeliydik. Belkide bu kadar sevmemeliydik."
ikisi de eşcinsel diye hemen aşk yaşamak zorundalar mı?
Amaaan hemej dedikodu cikiyo bir snap attilar diye ikisi de gay nasi hoslanabilirler birbirlerinden kerimcan erkeklerden hoslaniyor hem fatih yurek gay sjjsjs
Ya var ya milleteki yorumlara gel. :) bu kadar özgür bir ülke ne ara olduk ya. :)
Ülkenin sorunları bitti bu iki manyağın aşkı mı kaldı çok ta umrumda ne yaparlarsa yapsınlar.
Gerçekten bunları izleyen ve bunlara önem veren var mı?
Var maalesef
@Catwalk88
Allah akıl fikir versin
Kesinlikle
Kendi hayatları , kendi ilişkileri ( Kendi hayatın kendi teknolojin diyesim geldi jasjl )
ya bu sitenin IQ ortalaması 13 falanmı nıye gelıyo boyle soruların bildirimleri? banane aralarındakı aşktan?
Olabilir adamlar imkansiz olan herşeyi yapmis zaten 😂
yok tatlım ya, sadece keriimcan fatihin reklamını yapıyor
Banane yaa? Kim kimle, kim kime basıyor çok mu önemli? Saçma bildirimler gelmeye başladı.
Saçma sapan sorulardan da bildirim gelir olmuş her neyse kim kiminle aşk yaşıyorsa kime ne
Yaşasa bize ne yaşamasa bize ne adamlar kendi aleminde tasası bize düşmüş😂😂
Yok artik dogruluk payi var mi ya midem bulandi 😃😃
lan Allah korusun yanlışlıkla ürerler felan :D heryerde ufak kerimcanlar :D
bu adama kendini çok beğenmiş sizce fatih ürekle çıkar mı çıksa canerle çıkardı
Valla onu bunu bilmem de ben herseyi beklerim bu ikiliden acikcasi dkljfklgdfgdfg
o. veli'den sereserpe'yi artırıyorum:) ; sergilenmez ki!
Bunlara ilgi gösterme gibi bir hedefim yoktu. Bildirim şart mıydı şimdi?
Yok be kerimcan buna bakar mı o bir beverly hills kızı :)
Gerçekten bu ikilinin uçkurunu nasıl merak ediyorum anlatamam kaç gündür yemek yiyemiyordum merakımdan Allaha şükürler olsun ki bildirim geldi de huzura erdim artık yemek yiyebilirim teşekkürler
Bende gördüm ama kerimcan herkesle aynı ya sanmam 😂😂
Bu bildirim olayını nasıl kapatıyoruz. banane bunlardan
pıyasa bunlar gıbı ıbne dolu onlaramı kafa yorucaz:)
zaten ikisinin'de yapısı belli, birbirlerini bulmaları belli. garipsenecek birşey yok.
Gay olanlara da saygım var ama bu ikiliye saygı duyamam ya. İğrenç :(
Başımıza bu da mı gelecekti :D kankilerdir ya sanmam
Sevgili olduklarını sanmıyorum. Bence iki arkadaşlar.
Yok be ikiside pasiftir bunların sanmıyorum sadece kanka olmuslardır
sanmam yaşlı adamı napsın. zaten erkek sevgilisi yok muydu bunun. reklamdır o reklam.
Uani bizene bundan soran sana bisey demiyorumda serzenişim bu ks ekibine neden bildirim gönderiyorsunuz yani çokmu önemli bir durum adam aşka yaşar ne yaşarsa yaşar tööbeee
Dunya hali boylelerin olduna inanıyorsak oda olablir yani
Fatihin cirkinliginin travestiligi. ay inanmiyoruğğğğmmm
Ya mal mal şeylerle gelmeyin bu ne be 😂😂 he yaşıyorlar ya
Buradan devlet yetkililerine sesleniyorum, alın abi bunları fetöcü diye :) Ülke rahatlasın...
sizene milletin hayatından isteyen istediği kişiyle olur!!!
çocuklarının adını ne koysunlar ay ay heycanlandım jasdjasdjadsj
Hadi diyelim ki yaşıyorlar, napcan ? Bize ne? Biz senin aşk hayatina karisiyor muyuzzz
hangisi sokan taraf? hangisi daha iyi yaliyor bu sorularin cevaplarini almak gerek
Bayır saçma bir haber benim bir kızla aşk yaşamam gibi. Güldürdü baya 😅
Bayır ne ya baya olucaktı 😊
Bütün snaplerini dünden izlemiştim Kerimcanın... Öyle bir şey yok ya
Hayır ya nasıl doğru olsun kerimcan 22 fatih 60 yaşında
askin yasi olmaz reis ahah
Günaydın millet Ne kadar gereksizler, böyle bir soru için bildirim gelmesi iki kez gereksiz bunlar bizim ahlakımız yakışmaz şeyler
Bunlar aşk yaşasa nolur anca birbirlerini traş ederler :) kerimcana bakarsan sanki göğüs kıllanırını jiletle almış gibi.
sıçayim sürekli salak salak şeyleri görmek zorunda mıyım ben ya bide bu moda çıktı saçma sapan bildirimlerden bıktım.
Gerçekten kendilerinin yaşamını zerre umursamıyoruz. Bildirim gelmesi de ziyadesiyle saçma ve gereksiz.
ülke tek sorun buydu demi vide salak salak şeyler bildirim yolamayin kasap et derdin de koyun et derdine
Peki bundan bize ne? İki tane şımarık görgüsüz antipatik insanı bu kadar gündeme getirmek, bunlara prim vermekteki amacınız ne
Kerimcanı tanımışlığım var yani etrafında o kadar zengin yakısıklı adamlar teklif ediyor ki fatih üreğe mi kaldı... güldürdü.. yalandır...
Kimin kimi durttugu hicte umrumda degil su malida basimiza essahtan bisey diye fenomen yaptilar ya daha ne diyim
ne diyelim banane onane sunane
Kerimcanın yanına yakışmıyor fatih ürek başka adam mı yok ona he m. 😐
Saçma salak şeyler yüzünden bildirim almak istemiyorum. Ayrıca boş işlerle uğraşmayı bırakın
La bu geyler bile aşkına kavuşuyor ben kavuşamadım adaletin bu mu dünya
Bu ne pis bir soru sikayet edin beyler bayanlar bize elalemin topundan
ay bizene ya niye bildirim olarak geldi ki bu şimdi al birini vur ötekine ooy
bana bunu sorunun bildirimi neden geliyor acaba? bildirim ayarlarında neden bunu kapatma ayarı yok?
Ülke nin öyle çivisi cikmis ki sanki unlu bir erkek ve bayan iliski yasiyormus gibi iki gay in aşk yasayip yasamadigi konusuluyor yuh..
Tövbe ya Rabbi estağfurullah 😂😂 ama yakismislar da
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!