Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vasiyetini açıkladı. Cenazesine hiçbir politikacının gelmemesini isteyen Tilbe, "Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, 1 politikacı gelirse taşlayın. Gitmezlerse ben kalkarım Allah'ın izniyle. Belki birkaçını da götürürüm, hiçbirini İstemiyorum" dedi.
Politikacılar çıkarları doğrultusunda hareket ederler her zaman. Kısacası hiçbir politikacı benim cenazem üzerinden prim kasmasin demeye getiriyor yıldız ablamiz
Zaten kendisi siyasi biri değil ki neden gelsin politikacılar, bu kadın zaten deliydi ama yaşlandıkça iyice delirdi sokak hayvanlarına takmıştı şimdi de politikacılara tedavi olmalı yildiz Tilbe 1 Merve Boluğur 2
Kadına ön yargılı davrandılar, saldırıya uğrayıp ölen bir çocuktan sonra şunları söyledi, saldırgan köpekler uyutulsun dedi. Bir hevesle alınıp bir süre sonra sokağa terk edilen köpekleri bırakanlar da suç yok mu. Hayvan severler hazır mamaların içinde ne olduğunu biliyorlar mı acaba.
Bu kadinin sorunu ne biliyor musunuz? İq ortalamasi dunyanin cok altindaki bir cografyada iq su cok yuksek olarak dunyaya gelmiş. O yuzden topluma uyum saglamak icin bazen deli deli hareketler yapiyor. Ama bu sefer akil dolu konusmus.