Madonna az önce bir paylaşım yaptı. Paylaşımında, "'Sevgililer Günü'nde bütün sevgi ve şifamızı Türkiye ve Suriye'ye gönderelim. Bağış için en iyi adres: Ahbap" notunu düştü.

Madonna az önce bir paylaşım yaptı. Paylaşımında, "'Sevgililer Günü'nde bütün sevgi ve şifamızı Türkiye ve Suriye'ye gönderelim. Bağış için en iyi adres: Ahbap" notunu düştü.

Evet. Madonna gerçek bir sanatçı. Bu konuda çok güzel örnek oldu. Umarım başka dünya sanatçıları da daha büyük yardım kararı alır ve bunu paylaşır. Hüzel şeyler teşvik olmadı örnek olmadı açısından paylaşılmalı. Ahbap’a ben güveniyorum. Haluk Levent de çok karakteri yüksek bir kişiliğe sahip. Tebrik ediyorum alkışlıyorum destek oluyorum… 🤗😎🇹🇷
Evet olabilir, ahbab güvenilir geliyor diğerlerine göre. zaten bir çok ünlü isim yardım topladı sosyal medyada bunların arasında. Antony star da var. ve aynı şekilde bir çok kişi sosyal medyadan paylaşım yaptı.
Yarım konusuna gelirsek de yardım etmesi çok güzel bir şey bence de
Cevap
55Cevap
Bu kadının bir klibinde şeytanı temsil ediyordu
Ve insanlar ölüyordu vb
Ve paylaştığı bir çocuğu kucağında tuttuğu fotoğrafta adamın 6 parmağı vardı ancak orijinali 5 parmak.
6 sayısı şeytanı temsil eder aslında 666 ama 6 parmak yine aynı.
Madonna
İlluminati'nin gözcüsü
La olm ne içiyorsun gece gece.
@YenibosnaMAT adamın profiline gir aga , anlıcan muhattap olduğun kişiyi
Madonna'nın ah pap diye bir faaliyetten haberi nasıl olmuş acaba.
Koskoca bir devletin Kızılay'ı AFAD'ı duyulmayacak, güvenilmeyecek; ah. Pap duyulan, güvenilen olacak öyle mi 🤨
Ben, DEVLETİMİN KURUMLARINA GÜVENİYORUM.
Halluk levent bir oluşum içinde ama esas niyet yardım kıspetinde başka şeylerdr olabilir!
Şahane birisi yapar mı onu bilemem ama yapacağı iyilik onu mutlaka bulur Lübnan asıllı İsveç li sarkici maher zain günlerdir Kahramanmaraş ta yemek dağıtıyor kimsenin haberi yok milyon dolarları ile twetler alabilirdi mesela ama hiç sesi çıkmadan geldi yardım ediyor elleriyle çorba dağıtıyor... medyanın olmamak bence daha güzel Allah bilsin yeter şiariyla yardım etmek en guzeli
Bu kısılerın dunya capnda takıpcısı var. Sosyal medyada bır tweet ya da paylasım yapması ulkemız adına bınlerce lıra dovız gırdısı demek. O paralar depremzedelere gıdecegı ıcın ne kadar PR yaparak bu durumu anlatırlarsa bıze faydası var. Madonna gıbı ınsanların sohrete paraya pula ıhtıyacı yok , zaten herseye sahıp. Sessizce yapmakda tabıı bır tercıh ama benım soyledıgım acıdan bıze faydası daha cok.
İyilik güzeldir herzaman
Bir Maraşlı olarak Gavurdan dost olmaz ingilizlerden gördük geçmişte.
Dostumuz olmayanlarinda afad değilde ahbabı seçmesi çok manidar.
Kimler kimlerin maşası hey gidi heyyyy
Afad ve Kızılayın paraları kimlerde bunları gördüğü için bu halk, Haluk Leventi seçti. Boş yapmayın o yüzden.
En az 700.000 kişi öldü bu deprem de tv deki sahte rakam değil gerçek olan, ve hükümetten bir kişi yok istifa eden. Bunu sorgulayacağınıza binlerce insanı kurtaran ahbapa laf ediyorsunuz vatan hainliği yapıyorsunuz. Çünkü vatan halktır. Halk şu an ahbapı seçiyorsa susacaksınız. Japonya da olsa hükümet istifa eder harakiri yapardı.
Evet vardı.
Cahilin bildiği tek şey küfürdür.
Sordun cevap verdim. 🤷♂️
İsterse hiç oralı bile olmayabilirdi. Popülerlik ya da takipçi derdi olmayan birisi. Vicdanlı sanatçıymış. Teşekkür ederiz kendisine Türk halkı olarak... Ahbap'ın uluslararası bünyede tanınması içinde bir vesile olmuş bu.
Eğer hükümet abd ya da hain olsaydı Amerikalı, emperyalist olan ünlülerden biri olan Madonna afad ve Kızılay'ı gösterirdi. Solcular her fırsatta Erdoğana ABD maşası diyordu öyleyse Madonna niçin afad ve kizilaya yardım yapmadı. Solcuların ABD uşağı olduğunu anlayabilirsiniz.
Benim dikkatimi çeken bir şey oldu bunda, paylaşım yapan tüm yapancılar TÜRKİYE VE SURİYE diyerek paylaşım yapıyorlar ama verilen linkler hep Ahbap'a veya Afad'a ait.
Ahbap ve AFAD suriyedeki depreme para yardımı yapmıyor bildiğim kadarıyla?
fark ettiyseniz tüm yabancılar ahbap’a yardım ediyor, kim yönlendiriyorsa sağolsun... devlete gidip cebe gireceğine ahbap’a gitsin halkın cebine girsin
yabancılar bile güven olmayacağını anladı önceki depremlerden, gerçekten trajikomik...
Ahpah çok mu güvenilir
@1ACIMASIZBİRİ Haluk levent depremden önce de bir sürü insana sosyal medya üzerinden yardım ediyordu ve yardımlarını gerçek olarak görüyorduk şeffaftı. Afad'da aynı şekilde şeffaf olsun ona da güveniriz. Önceki depremlerde toplanan paralar hala ortada yok mesela.
Helal olasun demek düşer deprem geçirdim felâket yaşadık hâlâ insanlarımız bir burinet karşı kırıcı kin nefret kusuyor afad a muhtaç olurlar inşallah yazmışlar yorumda görünce üzüldüm cahil insanlarla olmak istemiyorum
Hikayede paylaşmamış, post atmış hem de sevgililer gününde. Seçtiği fotoğraflar içinde en iyisini eklemişsin @AylakMomo. Çok duygulandıran düşündüren bir kare olmuş. Atamızın olduğu her yer gibi…
Çok ilginç ama Ahbap’a yönlendiren kişinin Mert Alaş olduğunu düşünüyorum. Çünkü Madonna, Hadid kardeşlerle arası çok iyi ve aşırı yakınlar... Allah razı olsun Mert Alaş sensen eğer.
Madonna afrikada çocuklara yaptığı yardımlardan bilirim. Ünlüleri samimi bulmam ama samimi olmasalar bile işe yaradıkları sürece okeg seviyorum
“Kirli bir camdan bakıp herkesi ve her şeyi kirli sanıyorsunuz.” Olumsuz yönde yorumları okudumda aklıma içimden geçen bu anlamlı söz geldi kb
Dört dörtlük şahane midir bilmiyorum ama iyilik onu yükseltecek olan, iyiliğinin karşılığını görür inş
LinkedIn de de ciddi destek kampanyalsrı var.
Tüm güzel niyetli insanlara selam olsun
Bana provokasyon gibi geldi ama işte cahil aptal milletimiz çok
Güven tek kullanımlıktır. AHBAP bu noktada şahane.
ahbap haram yemez nerde siyasal islamcı orul var onlar haram yer yarar onlara ha cennete bile giderler mndglarm
Hep aykırı ve yol gösterici olmuş geleneksel yöntemler yerine kendine özel çözümler üreten bir kadındır. Sanatkarlar zaten böyle olmalıdır
Şahane falan değil herkes böyle paylaşımlarda bulundu sessiz kalırsa eleştiri alabilir o yüzden şov peşinde hepsi
madonna şahane bir kadın değil ama iyi bir kadın... karınca kararınca ahbap a bende yardımda bulundum.. Allah kabul etsin...
İnsan sadece şahaneleştirmeye gerek yok. Şahane olanlar depremde fiilen elini taşın altına koyanlar
Madonna mason olsada yinede seviyordum bu hareketi de çok iyi
suriye’yi neden paylaşıyorlar anlamıyorum %90 ı burada zaten
Onlarda ölü sayısı fazla yüzlerce değilki
@gelinherkes işte bende onu diyorum
orada da binlerce insan öldü farkındasınız değil mi?
@mutantnproud degil bu arada canim
Düne kadar türkiyenin yerini bilmiyodu öğrendiyse iyi
Sanatçılar toplumun değerleridir. Onun için seviliyorlar
evet şahane bir kadın gerçek bir rol model bayılıyorum bu kadına
Bu photoshop da adam neden 6 parmaklı? Neden böyle resmedilmiş? 🤔
Vardır bı hesabı tamda ahbap la devlet birbirine düşmüşken böyle yapması tesadüf mü
Çok teşekkür ederiz Madonna varolsun böyle güzel iyi yürekli insanlar..
Yabancılar ta ordan biliyor afada güven okmaz AFAD eşittir hükümet ama bizimkiler hiç
Afad olmazsa enkaz altındakileri kim çıkarırdı acaba sağolsun herkes gönüllü çalışıyor
Alexandra Stan 1 hafta önce paylaşım yapmıştı Madonna biraz geç kalmış
Allah razı olsun. İyi insanlar dünyanın her yerinde!
Bu sefer iyilik kötülüğe galip gelecek!
Hayir degil. Paylastigi fotograftaki detaylari algilayanlar icin kuzu postunda kurt oldugunu anlamak cok zor degil.
Ne var ki fotoğrafta?
Fotomontaj olan bir fotograf secmis Yunanistan kurtarici turkiye kurtarilan. Uzerlerinde bayraklar ozellikle belirtilmis. Turkiye ve yunanistanin savasin esiginde oldugunu herkes biliyor. Bu ise turkiye ileride bisey yaparsa nankör olarak görülsün diye hazirlanmis bir calismaya benziyor. Belki fesat diyebilirsiniz belki kuruntudur ama fotograflar ortada. Bir digerinde Ataturk fotografi yikilmis binada tek kalmis falan. Yani ulkemiz vs deverlerimiz özellikle aciz gösterilmis gibi geliyor. Binlerce gercek deprem dotografi varken boyle calisilmis bir fotograf iyi niyetli gelmedi.
Kesinlikle, herkes melek gibi göstermiş teşekkür ederim gizli beyefendi
Ahbap ne yahu Samimi bulmuyorum elbet yardım olabilir ama samimi değil
İnsan olan herkesin yapması gerekeni yaptı
#Hükümdar
kesinlikle öyle...
hele de paylaştığı resim... <3
Ahbah derneği başkanı devlete laf ediyor Haluk levent kaza geçirdi imdadına kötülediği devlet geldi
Kötületi hemde çok kez sanatçıların bazıları ile hatta kavga bile etti yayına çıkmalarını bile istemedi devlet den bassetmediler diye
allahım bide ahbap çıktı ya bu olaylara kadar bende severdim ama halkı ikiye bölmelerine gerek yoktu
Aaa Madonna, bizim Kızılayımız, Afadımız, Diyanetimiz var her biri birilerine hizmet etsede...
Bizimkiler de ahbap i karalamak için uğraşıyor 👏
İnsanı bir şey yapmış neden şahane olsun ki..
Teşekkürler Madonna 🙏
Helal olsun doğru seçim 👍
Bu kadın bunu dediyse altından kesin bir şey çıkar
İnsan olanlar şahane evet çok duygulandırdı bizi
Suriye ne alaka ya
Ahbap bana hiç samimi gelmiyor
Kürk mantolu Madonna mı bu
Ahbap AFAD dan daha iyi
Madonnayı her zaman sevmişimdir
Şahane olması için sebep bulamadım
Ahbap'a çökmeseler iyi..
Madonna'nın yaptığı takdir edilecek bir davranış