Gündem Kraliçe Madonna'yı Övme Zamanı Gelmedi mi? AslıQuenen Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Artik Birisi Kraliçe Madonna'ya hakkını vermeliydi yorumlarda estetik para diye ağlayacak kıskançlar gelmeden Frozen Remix 2022En son koyduğum fotoğraf papparazi fotoğrafı bu arada shop diyecek kıskançlar için 2022 Yazındaki konserinden hayran çekimi fotoğraflar da bırakıyorum Artik yeni turu da yaklaştığı için Madonna'nın güzelliğini tekrar gündeme getirmek şart oldu bu da şu an ki kızıl hali Kraliçe Madonna'yı Övme Zamanı Gelmedi mi? Cevapla Estetik Soruları Fotoğraf Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
motley Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl bu mu kraliçe 🤮🤮🤮🤮 0 2 Yorumla AslıQuenen +1 yıl evet Yorumla motley +1 yıl tm kanka Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fanlık apt*l insanların işidir 0 13 Yorumla AslıQuenen +1 yıl Fanlık aptal insanların işi olsaydı Dünya'da akıllı insan kalmazdı Yorumla SimonRiley +1 yıl Apt*l olmak herkesi apt*l zannedip bunu kabul edilebilir göstermeye çalışmaktır aynı zamanda Yorumla AslıQuenen +1 yıl aptal olmak kendini çok zeki sanıp insanları aptal diye aşağılamaya çalışmaktır. Yorumla SimonRiley +1 yıl Benim seni aşağılamama gerek yok sen davranışlarınla kendi kendini aşağılıyorsun zaten, sadece farkında değilsin. Yorumla AslıQuenen +1 yıl Sen davranışlarınla kendini aşağılıyorsun sadece gelip durduk yere benim aptal olduğumu ima ettin :D Bunu sadece senin gibi özgüven sorunları olan biri yapar Yorumla SimonRiley +1 yıl Durduk yere değildi de neyse boş ver anlatsam anlamazsın 😄 Yorumla AslıQuenen +1 yıl bana gayet durduk yere gibi geldi Yorumla SimonRiley +1 yıl Yanlış gelmiş Yorumla AslıQuenen +1 yıl ok doğrusunu anlat o zaman Yorumla SimonRiley +1 yıl Şartlanmış bir beyine bir şey anlatamayacağımı çok iyi biliyorum neden boşa çabalayayım ki Yorumla AslıQuenen +1 yıl Anlat sen canim bekliyorum söyleyecek bir şeyin yoksa boş konuşma Yorumla SimonRiley +1 yıl :) Söyleyecek bişeyim yok sensin tamam. Oldu mu? :) Yorumla AslıQuenen +1 yıl Oldu aferin Yorumla
brtnnx Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Boyu 150 falan mı bunun, boş car 0 5 Yorumla AslıQuenen +1 yıl 1,64 ve tüm zamanların en başarılı solo sanatçısı boş çar babandır Yorumla brtnnx +1 yıl Gerçek bir fanboy baby kxmdnxn Yorumla brtnnx +1 yıl Instagram böyle kadınlarla dolu bu arada ve naturel bazıları en azından Yorumla AslıQuenen +1 yıl Canim instagramda yaşamıyoruz. Yorumla brtnnx +1 yıl Evet aşkım Amerikada da malasef Yorumla