Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde sence bu hafta kim elenir?

Çağrı'nın gitme zamanı geldi bence :D
Sizce kim gider?
Ya ‘bu programı izleyenler canım ‘iq seviyesi düşük’ ‘izleyene saygım yok’ cular bi bitin artık ya size ne insanların özgür iradesinden izleyici kitlesi var ki yayınlanıyor kimse size zorla izletmiyorsa izlemiyorsunuz diye hakaret etmiyorsa siz de yapamazsınız gerçekten bitin artık.
Cevap
43Cevap
Artık çağrının hanisinden Elifin Küçümsenmesinden Yarenin bağırmasından Simgenin canım canım gülmesindenden Canselin parasını duymaktan Ayşenurun mahalle dedikoduculugundan Şeydanurun Malca egosundan sedatın sevgi oyunundan harbiliğini ilişkilerinde gördük abi ben soğudugum tipleri yazıcaktım ben bu kosmetse oluru hiç sevmiyormuşummm 🤪🤪🤪🤪🤪İzlemiyorum artık agsgsggagaggaga 🤪🤪🤪 bende sinirlerim niye bozuk diyorum doktor bey Kemetse olur psikolojimi bozmuş (daha vardı eklemiyorum soğudugumu anladım agsgsggaga ) 🤪🤪🤪
içimdekileri yazmışsın
Ahahhahahah 😆😆😆🙈🙈🙈 eksikleri tamamlasaydım birden öfke kontrolüme yenik düştüm agsgagagsg 😆🙈
Yaren ve Ayşenur gitse keşke ya uyuz oluyorum kendilerine ama çağrının gideceğini düşünmüyorum niyeyse ama erkekler evinden eleme olacak bence zeyd olabilir mi acaba
Torpilli alamancı yağ çekiyor erkeklere
Bu salkca şeyleri izlemeyin lütfen benim küçük kardeşim bile bunları izliyor rtük uyuyormu ya kaldırsın şunu
Gerçekten bunu izlemeyi mideniz alıyor mu? Bunu gerçek manada izleyen kişinin IQ seviyesini sorgulaması lazım.
Turşucu Ayşenurun bir tane bile talibi olmadı 50 bölümdür ne yapıyor o orada gitsin artık. Millete ağalık taslıyor birde
Cidden kurgu programı izleyen zekiler var mı ya 😃
püh ben böyle işe neyse...
Kimin evleneceği belli zaten ssleri var Hizliresim
engelleyeyim bu kızı da böyle şeyleri izleyenlerle bir daha aynı soruları yorumları görmeyelim
Hahahah
Hiç izlemedim. Nasıl izlerler böyle programları onu da anlamış değilim
Öykü elensin hiç güzel sunamıyor fksjs Seda’yı geri getirseler keşke
İzlemiyorum böyle şeyleri izlemeyin hepsi kurgu
Bu ifrit Tuğçe gitmemiş miydi en son neden yine var sjjs bumerang gibi atıyorlar geri geliyor
Çağrı gitsin yaa konuşmasından bir şey anlaşılmıyor
Ne kadar saçma bi program ya ahlak bozuyor ya yeni nesilin aklı bi karış havadayken ne kadar doğru bi program bilemedim
Bu kadar saçma bir program var mı ya kurgu olduğunu bile bile izleyen binlerce insan var anlam veremiyorum açıkçası
Tek izlemeyen benim sanıyordum KS umutlarımı yeşertti iyi ki varsınız kısmetse olur izlemeyenler😂😂
programı izlemeden bile karşıma çıkan kısa videolarla yaren+simge +ayşenurdan nefret ettim bunlar gitsin jsjd
Bunu izleyen milletten ne çıkacak şimdi anladım bu halka neden koyun diyorlar 🤷🤷🤷
Zeyd elenebilir. Erol ve Yeliz diskalifiye olacak diye duydum
En İyi Cevap