Erkek arkadaşım başka şehirde okuyor son senesi 4 Aydır beraberiz tedadüf mü bilmiyorum atamam yapılsa onun yanına gidecektim ama bu dönem yapılmayacağı belli oldu ona söyledim o hafta 4 aydır kapalı İnstagram hesabını herkese açtı. Kendi okulundan 4-5. Tane küçük gözüken kız eklemiş? Arkadası mı bilmiyorum ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendine güvenen kadın bunu dert etmez sevgilisine hesap sormaz. Arkadaş olarak ekleyebilir bir sorun yok tepki vermemelisin :)
Hesabı gizliydi 4 aydır niye açtı
Mühendis Eklediği kızlar da hep mat mimarlıkla gibi alakasız bölümlerim velet kızlar küçükler yani ve 10 günde 5. Kız eklemiş sa aldım
İstediği olmayınca farklı seçenekler aradı
Aranmaya başlamış
Öyle mi diyorsunuz eminim ss almıştım 10 günde 5 kız eklemiş hepsi de onun okulundan tesafüf değildir herhalde
Sizce gelince açık açık konuşup ayrılmalı mıyım
Hayır o kadar mutluyduk çok uyumluyduk kendisi okulunu uzattı. Yani eklediği kızların fotolarını atsam hepsinden bin kat güzelim yani niye.
Sevgilisi olan erkek hesabını açma gereği duymaz, hadi kızları ekledi arkadaş olarak, hesap açması normal değil. Bu süreçte bir soğukluk uzaklaşma seziyorsan konuş bu konuyu.
Benle konuşmadan önce de bazen kapalı bazen açıktı ama benden itibaren kapalıydı.
Değil mi normal değil bu bir de öptü beni fiziksel olarak da çok yakınlaştı.
Sıkıntı. Soğukluk falan var mı, davranışlarında söylemlerinde konuşma sıklığında falan?
Önceki gibi iltifat etmiyor, mesajlara da daha geç yazıyor
Beni aramıyor zaten ben arıyorum ama hep mesaj atar
Geçmiş olsun. Kafada bitirmiş. Ayrıl.
Sanki biraz geç cevap veriyor son günlerde
Aramıyor diye mi
Fotolarının beğenisi de 108 di 106 ya düşmüş birden
Hesabı açmış, kız eklemiş, iltifatı bırakmış, geç cevap veriyor. Parçaları birleştirsen?
Odam yok diye müsait olunca ben arıyorum
Niye ama niye bişey yapmadım
Mesaj?
Sınav haftası bir de
Mesaj her sabah akşam konuşuyoruz atıyor
Kendince bahane buluyorsun ihtimal vermek istemiyorsun. Sınav haftası diye iltifatı bırakır mı? daha önce sınav haftasında geç yazıyor muydu?
Bir de 4 ayda 5 kez buluştuk ama yakınlaştı öptü hesabı açması anormal değil mi
O zaman. Da biraz geç yazıyordu ama iltifat vardı
İlişkinizin bir düzeni var muhakkak, bu düzen değişiyorsa sorun var demektir.
Gelince o zaman direkt söyliyim ne Dicek ama çok merak ediyorum
Eklediği kızlar da hep çok az takipçili yaşı küçük gözüken o mühendis yok mat bölümü mimar gibi alakasız bölümler
Hesap açılmış, kız eklenmiş, iltifat kesilmiş, mesajlara geç cevap verilmiş. Rutininiz düzeniniz değişmemiş mi sence?
Evet değişti
Ataman yapılmayacağını söyledikten sonra mı oldu bunlar?
Ya önem bakmamıştım bi kaç haftadır öyle bi başka hesaptan baktım o zaman gördüm söylediğim hafta
Tesadüf Mü bilmem
Elinde o kadar veri var, hiçbir şey tesadüf değil...
Cidden baktım geçen dönem sınav haftasında 5-10 dk arasında cevap yazıyor arada çay içtigini şöylese bile iltifat falan yazmış
Şimdi baktım 10-15 dk da cevap yazıyor 0 iltifat hep arkadaş gibi sadece güzelim canım başka bişey yok
O zaman ilk yoruma döneyim net bir şekilde aranmaya başlamış
İlk zamanlardaki heyecanından olamaz dimi
O zamanlar yeni tanışmıştık
Bir ihtimal, iltifat azalsın gecikme olsun hadi bunları eleyelim, hesabı açıp kız eklemek ne olacak
Zaten onlar olmadan bunlar dert etmem
Kız eklemesini sormam ama hesabı niye açtığını sorucam hiç göreceğimi düşünmüyor mu
Ne diyebilir ki bahane olarak
Konuşman gerekiyor kesinlikle, göz ardı etme
Kesin konuşucam ama gelince konuşayım dimi yüzyüze
Hani geçen hafta aradım 1 saat de konuşuyor susymuyor
Yüz yüze konuş, hiçbir detayı atlama hepsini konuş.
Sağolun direkt ayrılsam mı acaba böyle bişey yaptığına göre be sevmiyor
Direkt ayrılma konuş, yalan mı doğru mu söylüyor anlarsın zaten. Cevapları içinde şüphe bırakıyorsa ayrılırsın. Ben sevmediğini düşünüyorum şahsen ama ilişkiyi yaşayan ben değilim, sevmiyorsa bunu da anlarsın.
Bahanesi olmazki bi insan neden açar hesabı , bazıları da yol kendine güvenin varda takmazsın diyor ama yani bunun onla alakası yok ki başkalarını eklicek ben niye devam edeyim
*Kendine güvenin varsa
Yaptığı şeyler mazerete sığmıyor benim açımdan. Kendine güveninle alaklı değil ki durum.
Bakalım 1 haftaya gelicek bende mazeretini merak ediyorum özel bi sebebi mi var açmanın dicem oda kesin dicek yoo öylesine açtım bende daha konuşmıycam
Öylesine olmaz o iş
Niye
Öylesine sen hiç hesabını açtın mı.
Yok da o öyle der bence bahane olarak
Ben de diyorum işte öylesine derse öylesine değildir.
Bencede eğer derse sen istiyorsan gizlerim
O zaman şans versem mi
Açmış bir kere geçti o iş
Kızları çıkarmasını ve hesabı gizlemesini iste vereceği tepkiye bak
Çıkarmasını isteyebilir miyim bilmiyorum
Çok zoraki gibi olmaz Mİ
Abartı belki ama vereceği tepkiyi görmen için denenebilir. İlla ki yapsın diye değil.
Evet haklısınız çok sağolun denicem unutmazsam konuştuktan sonra yazarım size 🙏
Rica ederim.
Ne oldu o iş dönmediniz
Gelir gelmez terketti
Belliymiş