Söylemezsem Olmaz programına konuk olup demiş bunları. 1 yaşındaki bebeğini kundakta bırakıp yarışmaya gitmiş. Bağışıklık sistemi çökmüş.

Söylemezsem Olmaz programına konuk olup demiş bunları. 1 yaşındaki bebeğini kundakta bırakıp yarışmaya gitmiş. Bağışıklık sistemi çökmüş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
İnsan olsa 1 yaşındaki bebeğini kundakta bırakıp gitmezdi zaten. Ama evlilik olayının Survivor ile ilgisi yok ama eşinden ama kendisinden ama ikisinden sebep (ki ben bebeğini bırakıp giden bir insanın evliliğine sahip çıktığına inanmam) artık neyse zaten topallıyormuş o evlilik gerek yokmuş
Gitmeseymiş. Zorla mı götürdüler? Hey Allah'ım deliricem ya şu yarışmacılarda da bir havalar bir havalar. İstemeyen gitmeyebiliyor. Kimse orada da zorla tutmuyor isteyen yarışmadan ayrılıp dönebiliyor. Muhtemelen baştaki canım sonucu olarak biraz tazminat istiyorlardır ama bu da hak edilmiş artık. Drama yapa yapa öldüler. Para hırsından gözleri kör olmuş insanlar bunlar. 1 yaşındaki bebeğini bırakıp televizyon yarışmasına katılan kadına anne demem ben. Yazık.
İyi de kendi isteğiyle gitmedi mi 🙄 bunun sebebi katıldığı yarışma değil yaptığı yanlış seçim 🙄🙄
Survivor'ı bilmem ama evliliğinin bitme sebebi eski eşi olacak şer*refsiz e*keğin aldatması yüzündendi. Yarışmaya katılmakla alakası yok, isteyen gözünün önünde bile aldatır.
Saha çok ünlü olmak için kundaktaki bebeğini bırakıp gitmeseydi. Hoş buda ünlenmek için az yerin dibine girmedi.
Survivora katılmaya cesaret edebilirmiyim. Cesaret benim işim
Kimse zorla götürmedi, evde dursa da yine bakıcı bakardı allah bilir çocuguna... o yasta ki çocuk bırakılıp gidilir mi hiç kafaları çalışmıyor
Kolundan tutup zorla götüren olmadı onu orada da zincirle bağlı değildi istediği zaman bırakabilirdi bence saçmalamış
Ben gönüllülere katılmayı çok denedim Form doldurdum ama hiç haber çıkmadı turabi camkiranin döneminde kurgudan başka bir şey değil
Konusanlara cıktıgında mılletın erkekliğini yerıne getırıyodu en son ondan dolayı evlılıgı bıtmıs olmasın
Survivor izlemiyorum ama çok talihsiz bir açıklama olmuş. Bunların suçu program değil kendisi. Onları ihmal etmeyi kendisi istedi.
sana silsh zoruyla git diyen olmadi gittin aldin parlari pldun unlu neyse
Bebeği varken yarışmaya gittiyse kafasında beyin yok demektir
Cesaret ederim elbette ama özlem duygum ağır basar. Bide kan şekerim düşer açlığa gelemem😜
Biz mi dedik sanki çocuğunu bırakıp katıl diye, gitmeseydi.
yaw 40 kere tekrar giden de bu mal değil mi ya ben mi karıştırıyorum
Cesaret edemezdim evliliğinin bitmesini tetiklediğini düşünüyorum
Gitmeseydi sank acun yakasına mı yapıştı zorla mı götürdü
Hiç sevmiyorum bu erkek kadını , kadın dediğin kadın gibi olmalı
Bebeğini burakıp elin adamlarıyla aynı adaya gidiyorsa zaten o evlilik yokmuş
İnsan 1 yaşındaki bebeğini bırakıp niye böyle şeylerin peşine düşer ki, değmiş mi bari.