Survivor bugün başlıyor. Birçok ünlü çocuğunu, bebeğini bırakarak adaya gittiler. Merve Aydın, Avatar Atakan gibi isimlerin çocukları henüz çok küçük. Kendimi onların yerine koyuyorum da ben bırakamazdım galiba. :( Umarım özlemleri ağır basmaz ve bu süreci kolay atlatırlar.
Bebeklerini geride bırakarak Survivor'a gidenler hakkında ne düşünüyorsun, sen gider miydin?
Atakan neyse de Merve biraz garip olmuş. Bir annenin bebeğini eksik bırakması ileriki yaşlarda sorun oluşturuyor. Anne çok önemli bir faktör babadan kat kat önemli bir faktör. Benim annem küçükken işe giderdi mesela bana anneannem bakarmis. Ama her çocuk öyle şanslı değil olsa bile annenin yerini tutmaz. Bence bebeklerini bırakıp gitmemeliler. Ama tabi Survivor'dan kazanılan parayla çocuğuna çok güzel bir gelecek de verebilir. Az para değil çünkü. Hafta başına para alınıyor ordan üstüne araba falan da kazanıyorlar. Bilemedim
#SelamGençlik ⭐🍀☀️🌻🐝 Şu yarışmaya o kadar inanmıyorum ki!! Dahası en başta yapanın samimiyetine hiç inanmıyorum. Bebeklerime gelene dek hani olsa, başta kendi hayatıma sırtımı dönüp gitmem!! Kesinlikle izlemeyeceğim, net!! #SunIsUp#Amazing#TubaSueda ⭐🍀☀️🌻🐝