Kazım Ağa'nın kızını koruması ve sahiplenmesi çok güzeldi. Ama Ferit Korhan her bölümde beni şaşırtıyor. Bu kadar olmaz dediğim her şeyi yaptı. Ferit Korhan daha seni izlemicezzz bileeesinnn.
Siz Seyran'ın yerinde olsanız ne yapardınız?

Kazım Ağa'nın kızını koruması ve sahiplenmesi çok güzeldi. Ama Ferit Korhan her bölümde beni şaşırtıyor. Bu kadar olmaz dediğim her şeyi yaptı. Ferit Korhan daha seni izlemicezzz bileeesinnn.
Siz Seyran'ın yerinde olsanız ne yapardınız?

Aşırı mantıksız ilerliyor dizi))) geçen ağa kovdu bunları, tıpış tıpış tükürdüğünü yaladı Kazım. Dayaktan başını kaldırmadığı, sattığı kızlarını şimdi korumaya başladı, mantıksız uymuyor davranış stiline, Ferit zaten dötüne bez bağlayıp gezsin, çocuk bile değil bebek gibi. Tüm dengesiz karakterleri bir diziye toplamışlar, normal hayatta hayatta kalamayacak tipler)))
Merak ediyorum Ama üniversiteye baslayana dek büyük ihtimalle izlemeyeceğim tam kendime layık dizi buldum sadakatsizden sonra finalinden beri tv yüzüne bakmamıstım ilgimi çekti bu, annem sınavı bahane ettiği için istek gitti ama merak ediyorum sakın spoiler vermeyin finale dek bastan sona bir ara izlicem
Yerinde olmamayı tercih ederim ancak empati yaparım empati yapmak kendini bir nevi onun yerine koymak demek bir şekilde yalıdakilerin güvenini ve sevgisini kazanırdım gücü elime geçirdiğimde de Ferit'i bir güzel şutlardım çünkü Seyran'ın sevgisini hiiiiiç hak etmiyor
Affedecek bir şey yapmadı. Adam haklı. Başkası olsa seyranı çoktan boşardı. Hem adamı isteme. Yanına bile yaklaştırma. Başka kadına gidince de değere binsin. Oldu canım
Cevap
20Cevap
Böyle şeyler izlemediğim için şükrediyorum
İzlemiyorum. affetmez
İzlemiyorum ama tahmin ettiğim senaryoya göre yorumladım.
https://voca.ro/1j4iGESCiPGx
Affedecek bu belli bisey
Ama sinir oluyorum cidden bu kadar saçma dizi görmedim. Ev ahalisi bakmasa şahit olmayacagim ama izliyorum maalesef en azindan duyuyorum
burada yorum yapan kızların hepsi emin olun bu pozisyonda olan bir erkeği kesintisiz affederlerdi. şahsi düşüncem. kızmaca darılmaca yok.
Ben olsam affetmez bosanirdim. Birdaha yüzüne de bakmazdım. Çünkü hayat bu bir kere geliniyor ne gereği var biri için hayatını mahvetmeye
Kurgunun da suyu onlsrınki
Hayatta sevmedim su diziyi bana o Ferit mıdır nedir onun hareketleri çok yapmacık ve itici geliyor ya
Kadın sevmediği erkeğe hiç acımaz, Sevdiği erkek için de kendine acımaz.
Seven kadın affediyor kendine acımadan
Dizi olduğu için affedecek. Bende izlemicem artık sıktı
Seyran in yerinde olmak istemezdim asla olsaydim da bosanirdim acilen
Umarım affetmez Ferit çok itici konuşması hareketleri.. hele pelo demesi tam bir keko gibi
Diziyle hiç ilgim alakam yok. Kim bu soyledikleriniz
Bu seyran akillanmaz affeder. Ama biz erkeklere bir günde küsmedik lafının özeti bu kadın..
Aynen başroller birbirini affetmeyecek dizi bitecek
Seyran gurursuz değil ama dizi sonuçta gel-gitler olucak ki bölüm ilerlesin 😅
Ben Fatmagülün yerinde olsam Adnan Ziyagülü boşayıp Polat Alemdar ile evlenirdim
Kız da pek gözelmiş
Adamdaki yüzsüzlüğü ben başka yerde görmedim ya. Seyran affederse zekasından şüphe ederim cidden. Yapmadığı kalmadı adamın.
Ben seyranın yerinde olsaydım direk boşanırdım ayaklarımın üstünde dururdum. Feridin dedesi babası neyse feritte öyle armut dibine düşermiş dedikleri bu olsa gerek. Senaryoyu düzeltmediği takdirde çok izleyici kaybedecek çünkü sıktı artık.
Affederim ya. Evliyken yatmıyolarsa evli sayılmazlar. Feritin aşırı itici bir şımarıklığı var o düzelmez sadece
Son bölümler çığırından çıktı bence.. bilmiyorum 🤷♀️ ama ilk bölümler daha güzeldi
Aşk her seyi affeder mi? Bence etmemeli ben olsam direk boşaniriim gururum dhaa agır benim..
Dizi çapkın prens üzerine kurulu olduğu için ve dizinin devamı için her türlü affettirirler
Zor affederdim biraz o son yaptığından sonra
Ne yaptığını bilmiyorum ama affetmesin.
İyice abarttı artık hayatta affetmezdim
bilmiyorum izlemiyorum
Yine affeder saf seyran
Türk TV dizisi izlemiyorum
Ben olsam affetmezdim
Bu ne aptalca bir dizidir
Bu diziyi izlemiyorum
Piyasadaki en gereksiz dizilerden
Kabak tadı vermedi mi
Feritle seyran ne zaman seviscek ki?