Almam, alamam. Bir insanı sildiysem ciddi nedenlerim vardır çünkü kolay kolay sinirlenip silmem. O denli ciddi hatası olan insanın da bir özürle geçmişe sünger çekelim hareketine karşılık veremem.Özür dilemek erdemlilik olsa da bazı hataların ozurle dahi telafisi olacağını düşünmüyorum !
ummm işine yararsa kendimden örnek vereyim benim de onun sayesinde üzüldüğüm bir kişi var ve daha mutlu olmak için onu hayatımdan sildim. kendisi bunu fark ediyor fakat kendini suçlu olarak görmüyor sadece neden böyle davrandığımı soruyor. özür dilemesi gerektiğini bile düşünmüyor. Yani benim durumum daha vahim. Her neyse bana sorarsan eğer seni gerçekten benimki gibi çok üzmüşse 1-2 basit özürle onu hayatına yeniden alamazsın. daha önce yaptıklarını bir daha yapmayacağını sana inandırması lazım. buna ancak sen karar verebilirsin
Silmek derecesinde birisi ile muhattaplığımı kesiyorsam, bunun dönüşünün olmaması gerektiğini düşünüyorum. Eğer ki gerçekten sildim diyecek kadar onunla bir yol ayrımına girdiysem, bundan sonra ne kadar özür dilediğinin veya pişman olduğunun benim için hiçbir önemi kalmaz çünkü hayatımdan çıkartmış olduğum bir zamanlar tanıdık olan bir yabancıya bir daha şans vermem.
Sildiysem bitmiştir... su huyum vardır,,, bası dertteyse haberi olmadan bir şekilde elimden geleni yaparım ama o bunu bilmez... fakat geri dönüşü olamaz
Hayatımdan çıktıysa kabahati çok büyük çok zor görünüyor ben bir kere eskisi gibi olamam soğurum ama ısrarla tekrar hayatıma girmek istiyorsa sadece meraba
bir insanı hayatımdan çıkartıyorsam onu siliyorum demektir. Niye tükürdüğümü tekrar yalayayım ki? sildigime göre zaten hayatımda kalma gibi bir lüKSüne sahip insan değilmistir