Bünü yapan pişman olur mu?

Öncelikle 5 aylik ilişkim vardı neyse 3. Ayda ve biraz öncesinde bazı sorunlar yaşardık ve ben doğal olarak düzeltmek için hatalarını söylerdim o da bi ksc gün düzelip yine bozulurdu neyse 3. Ayda ben bunun suç üstü yalanını yakaladım falan ve o gün şey diyodu sürekli kavga ediyoruz böyle olucaksa bitsin falan demeler neyse ben ne yaptım ne ettim tabi sevdiğim için yapıyorum ilişkiyi 1.5 ay ben ilerlettim yani çabaladım hep neyse bu süreçte de hayalar yapmaya devam edio ben yine diyorum düzelt die en sonunda da son zamanlarda bana soğuk yapmaya başladı dedim ne oldu ustumde yorgunluk var ruhsal yorgunluk ve bacak ağrısı mi ne varmış neyse kapısına gittim sevdiği şeyi aldım Sırf mutlu olsun die teşekkür ederim dedi ama hala çocuk sebep soylemio senlik değil annem dershaneye yazdırdı sonra dio beni deli gibi ders calistircak dio bahaneler falan bi şekilde öğrendim benlik kısmı çocuk için günaydın yazmak zorunlu hale gelmiş gibi hissediomhs sonra sürekli kimle konusuosun demem sıkmış bide konu dönmeyince sıkılmış bide uzun ya da kısa konuşmak değil orta konuşmak istiyormuş birde emoji kullanan insan deilmis bi bana kullaniomus kısaca arkadaşlar bahaneleri bu bende dedim ki madem ben kendimi düzeltirim sende O zmn sevdiğini hissettir ve bana gün içinde hiç yazmamazlik yapma dedim okey dedi ve 2 gün yazdı sonrası yazmadı falan ben duzletmek için aradım dedi işte buna çözümüm yok sınav senem bilmem ne Ben kendime değer veremiyorum sana nasıl vereyim falan demeye başladı neymiş sürekli kavga cikiomus falan bunalmış etmiş sizce bu çocuk pişman olur mu

Bünü yapan pişman olur mu?