AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Birincisi.
Aslıhan bence onu şeker diye heryerini yalar insan
Tövbe yaa
Aslıhan dan sonra hangisi
Neden ama çok tatlı kız
Neslihan sonra
Yalamak falan ayıp oluyo
Yanında mı yatacak bunun güzelin yaa
Tam güzel diyeyim sadece
Neslihan mi Yasemin mi Aslihandan sonra
Neslihan. Diğerinin gözlerini beğenmedim bunlar kardeş se yasemin üvey evlat gibi
Yasemin de ne varmış vahşi mi bakıyor
Korkuyorum evet
Aslıhan'ı her yerini yalamak güzel olur deyince niye kızdın bana Bunun neresi ayıp Sonuçta bu kadınla sevişiliyor da
Kızmadım olayı cinselliğe çekmen tuhaf geldi neden kizayimm
Ben yasemin'i sevmedim ama bakışlarından kaynaklı değil çok kokoş duruyor ya yaşına göre diğerleri daha sportif ve zarif duruyor
Ya yanlış anlama Bir bayan bakışıyla bir erkeğin bakışı aynı değil Bana göre Güzellik olarak Aslan zaten birçok filmlerde dizilerde gördüğüm için güzel Neslihan da ona yakın yani Ama diğerini Ben dediğim gibi görsellik olarak yüzü önüne bir geldiği için ben beğenmedim ama fiziki özellik olarak ben oyundan hiç bakmam dediğim gibi hastahan güzel en güzeli Diğeri ona yakın ama diğerini ben hiç beğenmedim ki ben bunların kardeş olduğunu bile ilk defa senden duyuyorum
Öyle mi ben şefkat tepe arada izlerdim sayfası çıktı da orada paylaşmışlar ben de burada paylaşayım dedim evet kadın ve erkeğin bakış açısı farklı.. Farklı bakış açısıyla bakmisiz ama ikimiz de aynı düşüncedeyiz beğenmedik yani yasemin'i 😅
😄😄😄
Yani görsellik olarak Yasemin aynı konudayız ama dediğim gibi benimki sadece görüş yoksa ben normalde ünlü Sevdası ünlü hayalleri olan biri değilim sadece film dizilerde gördüğüm Aslan ön planda diğerlerini gördüğümü hatırlamıyorum pek
Ay noldu neden güldün kizz
Peki sen bu kızlardan güzel olduğuna inanıyor musun paylaşımdaki🙃🙃🙂😇😊😊😉😉
Ben de değilim öyle bir paylaşayım dedim ama en güzeli aslihan albenisi var
Sen gülünce ben de istemsiz güldüm ben de öyle bir huy var beni gülümseyince gülüyorum ne yapayım Özür dilerim gülmemem mi gerekiyordu
Yok gül gül içinden geliyorsa gulcen tâbi hayır sadece neden güldüğünü merak ettim
Aslıhan'ın Kızıl olması ve mavi gözleri gerçekten de onu albenili yapıyor ama ben normal hayatta kahverengi saç kahverengi göz beyaz ten veya kumral insan sevdiğim için ünlülerde de pek öyle şeyler sevmiyorum ayol
Gülümsetmeyi ve Gülmeyi seviyorum gülmemin sebebi bu
Hmmm bilemiyorum ya bir insan güzelse her şekilde güzeldir mavi göz kahverengi göz fark etmiyor benim için
O zaman 7/24 gül kardesimmm
Haklısın Teşekkür ederim benim için ne diliyorsan Aynısı senin içinde olsun
Yasemin üvey evlat ve güzel değil
Teşekkür ederimmm 😇
Yani yanlış anlama Ben Yasemin'in değil yalamak elini bile öpmem yani
Rica ederim Saygılarımla hayırlı akşamlar sorularımızda profilinizde kalmanız dileğiyle
Suratı kaba geldi doğrudur ama çirkinde değil Neslihan bekarmis diğerleri evli 😅
Ya medeni hali Beni ne ilgilendirir Deli misin sen kız😁😁😁😄😄
Instagram adresini bırakayım ne olur ne olmaz bu kadar beğendin madem belki tavlarsin ne bileyim yaa 😂💅
Yok canım teşekkür ediyorum Hiç gerek yok böyle dedim ya sana ünlü güzel takıntım hiçbir zaman olmadı ki sosyal medyada da kimseyi takip etmiyorum😉😊😊
Sen bence bu kızlara biraz ilgi duymuş gibi geldin ama yani eşcinsel değilsindir inşallah canım🤣🤣😅😂
Yok alakası yok sadece güzel geldiler gözüme paylaşayım dedim 😂😂
Ünlü takıntın var demedim zaten gözüne güzel geldiyse beğenirsen alırsın ünlü ünsüz fark etmez sen takmışsın bu ünlülere ben değil ünlü olması senin için bir ayrıcalık mı ulaşılmaz mı geliyor sana tövbe
ya 😅😅
Hmmm🤔🤔
Kadınlar ulaşılmaz bir uzaylı bana göre 😃😁
Anneme sordum hangisi iyi bu hatunların dedim sonuncu orsplara benziyo dedi ay ne güldüm 😂😂
🤣🤣🤣🤣😅Allah im ya
Deliliniz siz🥰🥰😍😍
Hepsi de taş lan bunların :O
Genleri güzel bence
Aynen.
Hepsi çok güzel.
hepsi guzel aamk
Yasemin gıbı geldı
Aslıhan ve yasemin
Neslihan kötümü
Sıralama da üçüncü
Hande ercele benzettim neslihani