Bu youtuberlerden bence hiç biri hepsini sıradan ve güzel bulmuyorum samimiyet açısından biraz sezin samimi geliyor ama hepsi bir birini kopyalıyor sankiBu arada sezini iki kere koydum çünkü iki yerdede farklı
Sezin'in 1. fotoğrafındaki gözleri lens olmalı. Tam Fatmanur'u beğendim dedim, diğer görüşlerden atılan linke baktım. Pek de beğenemedim, onu tıpkı bir tanıdığıma benzettim. Çalışmakta olduğum iş yerinde (daha doğrusu okulda) 2 yıldır okuyan, makyaj yapmayan ve çok sade bir kız öğrenci arkadaş var. Tam ona benziyor. İsmini hatırlamıyorum; ama önemli değil. Büşra aşırı havalı.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
3 de güzel değil bence makyajsız da hiç güzel değiller
Hayır bir görüşte şey demişsin üçüde kendini dünya güzeli sanıyor diye sezin öyle biri değil ve ayrıca "yalaka" demen ne kadar doğru sence sezin karameşe izleyip yalaka olan insan görmedim takipçileri de saygılı ve gayet iyiler aradan kötülerde çıkabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz.
Orada samimiyet açısından sezin demişim ama 3 güzel değil demek istedim ve genelde takipçiler youtuberlerin bana biraz yalaka gelir o anlamda dedim yoksa kız gayet samimi sevilebilir Fatma ve Büşranın özellikle sevilecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum
Fatmanur'un kötü çıktığı bir fotoğrafı bulmuşsun millete makyajsız böyle bak diye kötülüyorsun. @fatmanuroztekin instagram'dan bak. Çok da güzel Sezin ile ikisi kıskanmışsın Fatmanur'u :D
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fatmanur çok itici güzelde değil makyajsız hiç güzel değil zaten galiba fatmanursun
Gelmemiş link dur yeniden gösteriyim www.instagram.com/.../?utm_source=ig_web_copy_link Başını izle videeonun makyajsız Ve bence makyajla da güzel değiller asıl güzel makyajsız güzeldir ve makyaj yapınca bile yine çok güzel olandır
Onun için bilmeden yargılayamam bilsem de yargılayamam sadece saçma buluyorum ve aynı buluyorum İkisi evli zaten sezin dışında Fatmanur benim yaşımda yani 20 hemen evlenme merakı içerisinde evlendi nişanı falanda geçen seneydi yani evlenmeye bile çok özeniyor itici bir kïz Büşra olanda oda evli kocasıyla karı kocadan çok arkadaş gibiler daima ev işi yapıyor kocasına hizmet ediyor gibi hiç sevgi hissetmedim aralarında
Bir arkadaşa linkledim makyakla bile çok güzel değiller makyajsız hallerine bak daha sıradanlar ve Instagram'da herkes shoplarla ayakta tutmaya çalışıyor
Sezin pek değilde Büşra ve Fatma itici ve gösteriş yapıyorlar sürekli sevemiyorum 😄 Makyajlı da güzel değiller makyajsız hiç değiller bir arkadaşa makyajsız hallerinin linkini gönderdim oradan bak :)