Valla ikisini de severim ve Hasan Can çok komik ve zeki bir adam. Hadise'yi anlatmaya bile gerek yok zaten. Şahane bir çift olurlar.

Valla ikisini de severim ve Hasan Can çok komik ve zeki bir adam. Hadise'yi anlatmaya bile gerek yok zaten. Şahane bir çift olurlar.

İkisini bir arada hayal etmek zor da olsa bencr fena çift olmazlar. Yüzde yüz uyumlu da diyemiyorum fakat söz konusu Hasan Can olunca tuhaf da gelmiyor. Kısacası aralarında onlar bir elektrik hissettiyse neden olmasın.
Tükenmişlik sendromuna girdim kimin kiminle şaaptığı beni ilgilendirmiyor. Hadise bu güzelliği ve mükemmeliği ile kendine bu adamı layık görmüşse kendi bilir.
Hasan can evli diye biliyorum ama eğer öyle ise gerçekten kötü.
Yoksa her zaman olduğu gibi asparagas bir haber mi?
Çünkü çok seviyoruz millet olarak böyle dedikoduları.
Cevap
63Cevap
bence hiç yakışmazlar birbirlerine
Yakışmıyorlar birbirlerine.
Hasan Can'a zeki, Hadise'ye güzel diye yorum yapanlardan ancak bu kadar yorum çıkar.
Biri stand uplara çıkmadan önce Cem Yılmaz izleyip, copy cat yapar, bolca kufur eder. Diğeri estetisyenlerden çıkmaz.😂
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Yıllardır devam eden tavrım ve duruşum gereği bu konuda da kimseye yorum yapmıyorum, kınamıyorum, ayıplamıyorum. Sadece kendi adıma ibret alıyorum ve kendi işime bakıyorum. Benden magazinci olamaz, anlıyorum, evet. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Asla ileriye dönük olmayacak bir ilişki modeli.
Adam sürekli küfür ederek kendini komik olduğunu sanan patavatsızın biri.
İnsanlar üzerinden prim yapan insanlara bir şeyler sormasa asla güldüremez. Defalarca izledim bu adamı bir kere güldürmedi... Cem Yılmaz izliyorum direkt güldürüyor.😂
https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/hasan-can-kayadan-hadise-aciklamasi-sessizligini-bozdu-2016311 iddaya hasan can kaya cevabını vermiştir yok öyle bişey
Hasan Can Kaya komik ve zeki mi!
Lütfen.. Bu mizah anlayışı iyi ve gerçekten zeki olanlara hakarettir.
Hadise'yi pek tanımıyorum ama bununla olduğuna göre seviyesi bayağı düşükk
Hadise gerçekten evlenip ciddi olacağı birini istiyor hayatında. Kaç kişiyle evlilik yoluna girdi ama hepsi kötü sonuçlandı. Bu adamla da ciddi ilerleyebileceğini sanmıyorum.
Bu soruyu gördüm arka planda şu çalmaya başladı otomatik
hadise mutlu olsun isterim. hasan can onu taşıyabilirse anlaşırlar. reelde kimse hasan can'ı tanımıyor kötü eleştiri niye yapılıyor
Eğer öyle is, bu kadın cidden kalitesiz bir kadınmış.
Helal hasancan'a bence hasancan gayet esprili insaniyetli mütevazı biri çok içten ve samimi...
Hasan Can hadiseye aşık olmayacak kadar zeki biri. Ben doğru olduğunu sanmıyorum 😃
Bu nasıl bi mide ya. O kadar çıtır varken hadise de ne
Hadise ile olan birinin beynini açıp incelemek lazım
Olmaz bence çünkü hasancan çok zeki ama hadise ile o yüzden uyumlu olmazlar diye d
İmkan vermiyorum adamın uzun süredir gelen bir ilişkisi var zaten
Bu adam asiri itici ya. Hadise baska adam mi kalmadi yani
Bu tipler hep yaylaylloom oluyor neden böyle ki?
Çok çok çok güzel bir çift olurlar, ben ikna oldum kskjdks🙈
Hadise fakir fukara sevmez takılmaz.
Aldığı maaş ile tavlayamaz hadiseyi
Sizdemi evlisiniz
Fakir mi? Knk bölüm başı aldığı maaş 1 ev parasıdır şaka mı yapıyon
Ne birlikteliği be belli bir dönem fak badilik bunlarınki.
Tip olarak uygun olduğunu sanmıyorum uzun süreli bir beraberlikte olmiyacağı kesin
Evlenip boşanan ünlülere bir haller oluyor ordan oraya atlayıp duruyorlar anlamak zor
Hadise 8, Hasan zorlasan 6 eder.
Boş yapan torpilli tipin muhtemelen başka bir torpilli ünlüyle dedikodusunu çıkar, zaten ünlülük bulaşıcı ona da geçecek. İşlem tamam. Boş işlerle uğraşmayın.
Hasan Can Kaya nin zaten bir sevgilisi yokmuydu hadise ne alaka
Ben beğendim yakışıyorlar. Hem Hasan Can eğlenceli birisi. Eğlenceli insanla her şey yapılır
Ya hayır yok artık. Hadise bu kadar düşme. Hasan Can kim Allasen çok uyumsuz olurlar jfhfhfh
Yakışmıyorlar birbirlerine...
Hasan Can, Hadise'yi kaldıracak biri değil
benimde hala şansım var sanırım yaşamak için ince bi pamuk ipliği oldu bu haber bana
Bu adam gelenlere ana, bacı söverek para kazanan ta. Şak muhabbeti yapan kişi değil mi. Hadise bunla da anlaşamaz
Sizde evlimisiniz
Bi kere yapmışlardır merak için ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum
Hasan Can Kaya, "İddialar doğru değil. Ben de haberlerde gördüm. Günde 14 saat film setindeyim. Nereden çıktı hiçbir fikrim yok. Zaten bekar bir insanım öyle bir şey olsa gizlemem" demiştir yani gerçek değil efendim
Güldüren erkek kazanır elbette😂😂 doğruluğundan emin degilim ama eglencesine takılmış olabilirler
Adamdan zeka fışkırıyor, o kadar birlikte olabileceği kişi varken Hadise'ye bakacağını zannetmiyorum
Hadise oldukça rezil bi insan ama ben takıldıklarını düşünüyorum. Daha sonra programa geldiğinde de Hasancanın süzmeleri o bakışları biraz şehvetli geldi.
Hadise bu hizla ilerlerse muhtemelen aira bana bile gelecek
Ulan bu adam bile hadiseyi düt gerisini düşünemiyorum
yakışmamışlar, iki gün sonra nasıl olsa ayrılık haberlerini duyarız
Hadise o kadar soğuk geliyor ki kimseye yakışmayacakmış gibi :D
Bizim insanin maz seviyesi kufur etirmek icin para veriyorlar
Hadise kendine bu kişiyi layık gördüyse bişey demiyorum şoktayim
Hadise, bu şuursuz adamla birlikteyse acırım.
O ses Türkiye de iyi sallamissti hadiseye
Böyle bir şey imkansız.
Memlekette kadın yok sanki
Ne zevksiz adammış
Saçma olur bence hiç yakışmıyolar
Pek umrumda değiller samimi bulmuyorum
Sacma olur Hadise kaliteyi bu kadar dusurdu mu
yakışmıyorlar bence
Bayat ekmek mide suyu emer
Hasan benim gözümde ünlü biri değil
Ayrılık ayrılık ayrılık
Hasan Can zeki ama komik mi utanmaz mı?