Biri VS modeli diğeri dünyanın en ünlü futbolcularından.. Haliyle ortaya çıkacak olan fotolar da sıradan olamaz. Sabah sabah fotoğraflarını görünce kahvaltı etmemeye karar verdim. O derece bir şahanelik..

Biri VS modeli diğeri dünyanın en ünlü futbolcularından.. Haliyle ortaya çıkacak olan fotolar da sıradan olamaz. Sabah sabah fotoğraflarını görünce kahvaltı etmemeye karar verdim. O derece bir şahanelik..

Sen kendini neden kıyaslıyorsun ki 😄 Adı üstünd VS modeli yani kadın vücuduyla para kazanıyor ve onu belirli bir formda tutmak zorunda ama senin böyle bir zorunluluğun yok gel yarın bol yağlı kavurmalı yumurta yiyelim boş ver asdgsg 🤣
Cevap
17Cevap
Çok itici
Yabancı erkekler sevgilisine neler yapıyor neler bizim turk erkekleri hiç bişi yapmiyor aradaki fark 🙄
o paraya sahip olduktan sonra VS mankeni ancak tercih edilir.
@TeslaDaVinci anlamadim
yani, konu seninle alakalı değil. Para ve Güzellik meselesi.
@TeslaDaVinci sen tam anladinmi dediğimi iyice emin misin 🙄
Bende diyorum ki, O yapılanlar Para ve Güzellikle alakalı. Seninle alakalı değil. Üstüne neden alınıyorsun
@TeslaDaVinci bana anlamamissin gibi geldi ondan olabilir mi acaba
boş ver. o kadar paralı birini ikna edersen oda sana bunları yapar.
@TeslaDaVinci ancak ünlülerde oluyor daha çok yabancı erkekler türk unlulerde eh iste az
Normal insana denk gelmez
dediğim gibi "yani, konu seninle alakalı değil. Para ve Güzellik meselesi."
@TeslaDaVinci bana denk gelmez iste
evet.
Bizim yılbaşını böyle kutlayacak alet edavatımız yok. Biz de kendi bildigimiz gibi kutluyoruz ölek mi 😭
Sivasspor maçına gidin
Adam bir lux yapacak ki gundemde kalsin. Zamani gelmis tabi yapacak. Yapmazsa problem
Tatil yapıyorum ama kışın yurtdisina çıkmak lazım bunu yapmak için. Sıcak ülkelere
Aklı ile para kazanamayanlar, bedenini aklı gibi kullanırlar.
Kadının ayağı kurbağa ayağına dönmüş.😂hiç özenmedim😪
Yışbaşı kutlamıyorum ama kutlayacak olsam kar kış olan bir yerde kutlardım. Tadı öyle çıkar
Tamam hayal kurduk eğlendik bitti. Haydi herkes işinin başına 😀
Gayet güzel ve Romantik niye sinir bozucu olsun, bu tarz hareketler güzeIdir çift yoga hareketleri
😂😂 Bence güzel onların hayatı iki seven bulmus kendini dünya yansa kimene
Çok muhteşem gelmediler bana. Ve evet mutlu insanları görmeye tahammülüm yok benim çok gerginim
Sevgilim olsada popon tekme atıp takla attırsam diye geçirdim içimden 😂
Sinir bozucu falan değil. Tatlılar.
Niye sinir bozucu olsun ki? Bana ne...
Bu ne mk normal fotoğraf işte
hiçbir şey göründüğü kadar muhteşem değildri
Kadın dediğin hakikaten biraz etli olmalıymış
hayır sinirim bozulmqdı
Paralı paparazzi tutup iyi shoplatmışlar
Biz de plajda böyle don atlet koşturuyoz
Eğleniyorlar işte hasete gerek yok
Kıskanmayın insanları 😂
Çok güzelmiş hakikaten 😻