https://www.hizliresim.com/rm8ynkl
https://m.youtube.com/watch?v=OonEfrC2gMA

Sıla da hani piyasa da yok hani. Ben sıla diye birisini tanımıyorum. Ahmet kural davasını da inceleme yapılmamasından ve sonrası yaptıkları toplumdaki güvenini kaybetti. Şöhret mi şımarttı, yoksa hep mi şımarıktı bilmiyorum. Birisi ona 16 yaşında olmadığını hatırlatsın. Sevgililerinin bence hepsi birer kurban 😎
İlker kaleli kaliteli adamdı. Sılayla birliktelik yakışmadı, düşüş yaşamış
Ünlülerin kalbi otoban gibi olmuş demek isterim. Kimin eli kimin cebinde belli değil demek isterim. Kim kime dum duma demek isterim. Ve daha birçok şey söylemek isterim.
İlker Kaleli'yi çok severdim, özellikle Poyraz Karayel'den sonra, ama bu olmadı be gözümde küçüldü İlker bey
Cevap
4Cevap
İlker kaleliye yazık olur aynı talihsizlik başına gelirse severek takip ederim kendisini
Sila bence sıkıntılı birisi Ahmet Kuraldan şiddet gördüğünü iddia etti yalan çıktı ama kimse e o zaman neden iftira attı diye sormadı
Bu kadın da jet hızına döndü. Hız maşallah almış başını gidiyor.
Sıla da çok hızlı maşallah 😃 İlker Kaleli bu kadını güzel sever
Sanırım piyasadan düşürüp adını silmek istedikleri kişilere Sılayı yönlendirip sevgili olmasını sonrada yavaş yavaş piyasadan silinmelerini ya da itibarlarını yerle bir etmelerini sağlıyorlar...
Ne oluyor bu kadına? İşiyle şarkılarıyla gündemde olurdu hep. Bir kalitesi vardı. Yazık..
Merhaba, ✨
Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ayrılığını henüz atlamadım derim🤔
hayır bence sıla çok sorunlu bir insan ilker kalelinin hemen ondan kurtulması lazım. Adam yakıcak başını.
İlker kaleliyi çok severim. kendisinin kararına da saygı duyarım fakat bir Burçin Terzioğlu değil.
Ahmet Kural in kariyerini sıla nin iftirası bitiremez..
Ilker kaleliyi sadece Burcinden baskasiyla yakistiramiyorum🙄
Sıla'da herkesle şansını dener oldu
Mutluluklar diliyorum
Güzel günle onlarla olsun
Hazer Amani’ nin bahsettiğiniz fotoğraf olayı ne?
Güzelliğini değerlendiriyor kadın
Ayrılık yakın
Olmamış
Mutluluklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?