Merhabalar Herkese 🌸

Uzi'nin albüm çıkış partisinden Aleyna Tilki ve Uzi beraber fotoğraf paylaştı.
Yakışmışlar mı?
Merhabalar Herkese 🌸

Uzi'nin albüm çıkış partisinden Aleyna Tilki ve Uzi beraber fotoğraf paylaştı.
Yakışmışlar mı?
"Cindy bebek gibi kız ve ben yanında modelse hırsız" sözlerini bu yüzden yazmış olmalı Uzi. Bence yakışıyorlar. Aleyna da normal biri değil Uzi de. Uymuşlar.
Cevap
56Cevap
Serseri tipli olmamış
Bunlar sevgili değiller miydi zaten bir ara
Öyle bir şeyler konuşuluyordu
İkisinden de haz etmiyorum o yüzden cuk oturmuşlar diyebilirim.. Keyifli geceler..
Böyle iki başarılı ve yetenekli sanatçıların bu kadar keko ve tiki olmalarına üzülüyorum
Onlar birbirini seviyorsa bizene ki herkes kendine baksın önce
Neden şöyle temiz yüzlü hoş hatunlar böyle serseri tipli erkeklerle takılırlar?
neyi temiz yüzlü kezbanın teki :D
Temiz yüzlü ama.
Aleyna tilki çok güzel kız ama
Değişik düşünceleri olan günlük yaşayan bir kız
Ama uzi ile olmaz uzi üzer kızı terkeder
Aleyna tilki iyi yönetilse adam akıllı menajerler tarafından iyi bir ses eğitimi alsa iyi yerlere gelir
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. İkisini de sevmezdim zaten. Birde sevgi diyorlar. Menfaatleriniz sevgi kalıbı adı altında çirkef arzulara dönüşmüş. Neyin sevgisi bu. Miğdem bulandı.
Dış görünüş olarak aşırı uyumsuzlar. Gerçi sokaktaki çiftlerin 10 tanesinden 8i uyumsuz da neyse.
Cindy bebek gibi kız ve ben yanında model ve hırsız
Belkide ona yazmıştır bunu😂
Olabilir 😂
Şarkı var ya tam ikisini anlatiyo diye
şu adamı sokakta görseler çantalarını saklarlar ama işte :D
Aleyna Tilki bu bebeye göre cidden prenses. Çocuk mahalle canısı, Türkçe konuşamıyor, miniksiz ve sesi berbat. Şarkıları da öyle.
aleyna ne itici bir kız gündem olmak için yine her şey :) bu arada uzi de çok iti kardeşim helikopter gibi saçma bir şarkısı var
Aleyna’da çözemediğim bir iticilik var. Sınıfın gıcık kızı gibi hani bilemiyorum sanki onu kimse gerçekten sevemez gibi
Kıza kimse sevgililik teklif edemiyordur linç gelecek diye
Ne kadar niteliksiz bir fotoğraf. Bunlara ne diye, neyine hayran oluyor insanlar! Tam bir komedi
Bu uzi Dua Lipa’ya seni alacağım diyen tip değil mi xD o biraz zor anca Tilkiyi alırsın
Bu kadar alakasız çift görmedim daha önce 😅
Bu aleynanın fiziği ne biçim ya güzel gözüksün diye şekilden şekle giriyo erken yaşta fıtık olacak
Parmakla gosterdikleri kisiye baksana hele sjsjsj
iki kardeşim bulmuşlar birbirlerini ne diyim
Türkiye'nin genel olarak ilişkisini özetlemişler fkdk
Bu ne be böyle ben beğenmedim çocuk tipsiz üzgünüm ama kro duruyor hani aleyna da güzel değil bana göre ama endam yerinde daha iyisini bulabilir hatta bulmalı
Koç kadınları ısrarla hiç de nazik olmayan erkeklere gidicek. Degismez kural
Bebek yüzlü kız ve uğruna hastanelik olduğu keko. Bu çifti nerde görsem tanırım. Kesin sevgililer.
@Berivann6 ne erkeği ya kıza bakınca dalin kokusu geliyor. Erkeksi yüz kemikli , ince dudaklı ve geniş çeneli olur.
yüz hatları kaba ve göz çevresi baya erkeksi cidden bu kız erkek olsa siritmaz ama sesi iyi
@ndoemsowkqoqmwowmwk bencede erkeksi sesini de beğenmiyorum
Tek gordugum maalesef bir kadinin yine iyi bir secim yapamayisidie
Yakışmıyorlar, ikisi de saygıyı da ünü de hakeden insanlar değiller o açıdan yakışmışlar hahahaha...
Ikiside yapmacik sinir oluyorum ikisinede tiksinti resmen uymuşlar
Aga bu ne harbi, beni kel hocamla yan yana koysunlar daha cok yakisiriz yeminle
Şunların tiplere bak bunların ülkeye insanlığa bi faydası olmaz
Allah için şu uziyi ne diye seviyonuz kendine hayrı yok görselden belli küfürlü saçma müzik yapıyor ve hayranı keko hep ergen kafalılar.. denk bunlar kafa olarak bence yakışır 😂
Yani iki vizyonsuz bir arada pek şaşırmamak gerek. Aleyna da kaşar zaten bunu herkes biliyor önüne gelene veriyor
Azıcık ünlü olup da diğer ünlü ve güzel bir kadınla yatmamak mümkün değil. Bu şansı değerlendiriyor Uzi.
bu kız çığrından çıktı tatlım
Rıjdıdekjdoskdsı abi neden ya neden neden uziyle çıkarsın
Bişe dicem ppdeki foto bir tiktokıra ait değil mi
Değil
Hiç yakışmıyorlar
Adamın dızzo tipi var aleyna vizyonsuz çıktı.
Bir yandan Paris bir yandan Şırnak
Selda Bağcan dinlemiom artık msmsnsb
Çok yakışmışlar bence😅
Tiplere gel ya 🤣🤣🤣😍
tam olarak uzinin dedigi gibi olmus "ben ayakli gungoren yanimdaki etiler"
İnan beni hiç ilgilendirmiyor
Tercih onlarin gencler sonucta
Es. kort ve yanındaki pe. zosu gibi çıkmışlar
İkisi de birbirinden itici.
ikisi de hiç umrumda değil
Şu m4lları ünlü yaptınız ya
aleyna gayet basarili bir kiz knk
Kskskdkfkkflf
max erko
Al birini vur ötekine
Tiplere bak
Hiç beğenmiyorum uzinin tipini
Hele pozlara şekillere bak😂
Şekillere şemallere bak a..
Tam Bağcılar Apache’leri yemin ediyorum
Alyna otoban oldu kisa surede
Her gün kime vurduruyorsa artık.
Vurucu timler cok pşam
Benim anlamadığım bu kadar ucuz olabilir mi insanlar..
Olur kardesim, bak aleyna yaptiginda kimsenin bir sey desigi yok, baska kizlar olsa hemen yama yaparlar kotu kelimeler
Aynen öyle. Sözde sanatçı milletini temsil edecek. Okullarda okuduğum paragraf kitaplarında sanatçıyı şöyle olur böyle olur diyorlar. Sanırım yazıda kaldı hepsi. Şunlara bak bir de gençlere örnek olacaklar. İçler acısı bir hal..
O yazi bizim kulturumuzun icinde olan eski sanatcilar.
Simdikiler kim daha çok acilirsa capkinlik yaparsa
Ne kadar ucuzlastiriyorlar kadınları. Oysa kadın denen varlık bu kadar ucuz değil. Utanmasalar derbi reklamlarına çıplak kız koyacaklar..
Boksta koyuyorlar merak etme.
Kadinlari insan yerine koymuyorlar ama gel gorki hurruyet demokrasi adi altinda her seyi yapiyorlar.
Hah tam da benim kafadan çıktın reis. Yobaz derler başkası belki de bana 🤣Oysa yobaz onlar farkında değilller.
Yobaz kafali degiliz. Biz asıl insan haklarini koruyanlariz. Bati medeniyetinin pesine gidiyirlar, ozuni kaymetmis bir nesil
1932 Dunya Güzellik yarışmasında bilerek Türk kızını dünya güzeli seçtiler. Projeleri gereği. Ve Türk kızının pislik amelleri gereği dünyaya gösterdiler. O zaman ilk adımlarını attılar.
O yarismada Baskanin soyledi konusmayi dinleyen emellerinin me oldugunu bilirler
Aynen öyle. maalesef bunun farkında olan yok 🙄 Güzellik güzelliğini muhafaza ettigin taktirde baki kalır. Aksi halde o güzellik seni bir mutlu etse bin pişman eder. Bir güldürse bin ağlatır.
Amac ulkemizin kulturunu bozmak bu bir proje aslinda ve bizjm canım cok guzel ayak uyduruyor
Yaptılar ki başardılar ki. Her geçen gün daha da kötü oluyor. Her geçen gün normalleştiriliyor. Yatak odasında giyilen kıyafetler bugün çarşıda sokakta giyiliyor demokrasi özgürlük adı altında. Batsın özgürlüğünüz.
Aynen oyle kardesim
İkisi de çirkin bulmuşlar birbirini
Birbirlerini bulmuşlar
Ne buluyorlar bu tiplerde ya
Tam tipini bulmuş ahahah
Aleyna Tilki İçin Adalet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?