Evet çok iyi anlıyorum seni ben bu kızı tanıyorum bilmiyorum, ona bir sarkintiligim olmadı yaşı en az 18 dir ve yetişkindir ve aklı şekildir normale şartlar altında diyerekten bir erkek için-yaşı kaç olursa olsun- cazibe merkezidir ve beğenilir ilgi duyulur, cinsel istek duyulur. Bunlar gayet insani. Bunjn bir sapkinlik olduğunu düşünmüyorum.
Zaten ona nasıl bi sarkıntılığın olabilir ki en fazla ekrandan... neyse. içindeki cinsel dürtüleri uyandırdığının bilincindeysen bunun lanse edilmemesi ve normalleştirirlmemesi gerektiğinin de bilincinde ol tamam hadi bi yere kadar yaş farkına okeyim de şunu bi düşünn kız 18 yaşındaysa sen 41 yaşındasın bu kız bebekken sen 23 yaşındaydın aradaki uyuşmazlığı böyle gösterirsem belki daha net anlaşılır. Bu kız yabancı zaten onun özelinde demiyorum ama çevrendeki küçük yaştaki kızlara da bu gözle baktığını düşünerek yaptığının bir yanlış olduğunun farkına var diyorum.
O yaşta birine ilgi duymam beğenmem beni sapkin fikirli yapmaz, ama öyle birinin rızası olmadan yaklasmam hangi yaşta olursa olsun his karşılanmaz. Günümüzde ve geçmişi yaş farkına bakılmaksızın birlikte olan hatta evlenen çok çift var. Ve ben normal hayatımda bu yaş aralığındaki bir çocukla asla ilgilenmem ama bu demek değil ki güzelliğinden ve fiziğinden etkilenmem aradaki farkı iyi anlayalım.
En İyi Cevaplar