İlk sevgilim Ebru.
İlk olduğundan değil, ciddi ciddi zeki olduğu için böyle düşünürdüm ve hala da düşünüyorum.
Öyle ahım şahım bir güzelliği de yoktu, 1.73 boylarında, beyaz tenli, siyaha yakın ama çok da koyu olmayan bir saç rengi vardı. Yüzü, yanakları çok az tombul, alnı biraz yukarıda sayılırdı.
Göğüsleri fazla büyük olmasa da şarap kadehini dolduracak büyüklükte, uzun ve şekilli bacaklı, güzel ve sıkı kalçalı bir kızdı.
Kısaca, ortalama beklentinin üstündeydi ama onu benim için farklı kılan ''Ebru toparlan, gidiyoruz.'' dediğimde ''Nereye gidiyoruz?'' demek yerine, birkaç parça eşyasını çantasına tıkıp çıkmasıydı.
Fazla zekiydi, fazla cesurdu. Ve beklentileri aşırı derecede fazlaydı.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılağırbaşlı.
20 Yorumla
+1 yılKarakterini bilmiyorum da tip olarak cidden güzeldi,hala da güzel
01 Yorumla
Soran+1 yılkimdi nasıl bir kız :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Geçen Yaz İstanbul Yerebatan Sarnıcı'na girmek için sıra beklerken gördüğüm bir kuzey ülkesi(muhtemelen Rus) kızı. Bugüne dek gördüğüm tüm kızlar ayışığı iken o güneş gibiydi aralarında. Uzun sarı saçlı, mavi gözlü, yüz güzelliği ise en ünlü mankenlerde bile yoktu.
11 Yorumla
Soran+1 yılvay bee bu ruslar zaten fena :D
+1 yılCanım benim makyaj hırdavatları genişledi genişleyeli çirkin kız kalmadı malesef hepiniz güzelsiniz harikasınız ama doğal bebeksileri göremiyoruz ona yanıyorum..
10 Yorumla
+1 yılSoyadaş olduğum ama akrabağlığımızın olmadığı gözleri ben burdayım bana bak der gibi bir kızdı
çok güzeldi facede ekli ama ne biliyim açılamıyorum mesafe çok uzak zaten :(10 Yorumla
+1 yıl175 boy, simsiyah uzun saçlar, beyaz bir ten, hokka burun, dolgun dudaklar, mavi göz, 85 beden göğüs, 62 cm bel ve dimdik, yusyuvarlak bir kalça. baldırlar ince ama yuvarlak hatlı, ayaklar 37 numara, parmakların dizilimi kusursuz.
010 Yorumla
Soran+1 yılbunu nerde gördün hyalini anlatmış gibisn :D
- +1 yıl
muayene olmaya gelmişti :)
Soran+1 yılnereye gelmişti :D
- +1 yıl
bizim hastaneye işte :)
Soran+1 yılkaçırmasydn kızı desydnya tanışalım falan diye nerde istanbldmı
- +1 yıl
evet istanbul'da. parmağında yüzük vardı :)
Soran+1 yıltüh şansına küs o zamn:D
- +1 yıl
yoksa kullanacaktık mesleğin karizmasını orada :P
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
:))
Aynen çok fazla güzel kız var maşallah :) bir gördüğün diğerini unutturuyor. Bu yorumum da Türk kızlarını beğenmeyen erkekler size sesleniyorum diyen kızlara gelsin arkadaş ^_^
10 Yorumla
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılünlü değil ddm :D
- 13 Yorumla
Soran+1 yılboyu 1.50 bunun :D
Soran+1 yıl:D
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıluzun boylu tahminen 175 180.. gerçek dümdüz siyah saçlı bembeyaz tenli yeşil gözlü bir İzmir kumrusuydu...
10 Yorumla
+1 yılben rüyamda bir kız gördüm saçları beline kadardı boyu 1.60 tı sanırım sarışın ..Allahım ne olur gösterdin bari karşıma çıkart dedim..3 yıldır arıyorum :)) ..yüzünü tam seçemedim ama görsem mutlaka tanırım
09 Yorumla
Soran+1 yılaa çok ilginç
- +1 yıl
evet ve çıkarsa karşıma benim ilkim o olacak hep aklıma geliyor..
Soran+1 yılyüzü nasıldı
- +1 yıl
saçlar bel uzunluğunda ama cephedendi..yani bel kısmında toplanmamıştı...öylece durmuş bakıyordu bana..gülümsemede yok..sarışın..gözler siyah veya kahverengi..minyondu ..ama gerçekten karşıma çıkarsa ben ne yapacağımı tahmin edemiyorum
Soran+1 yılinş.çıkar gönlden istersen olur maa belki biyerde daha önceden gördn o kızı bilinçaltıda olablr
- +1 yıl
bilinçaltı rüyası olmadığna eminim..o kızı daha önce görmüş olamam imkansız o saçlar falan ..biriyle de özdeşleştirmedim..uyandığımda ruhumda karıncalanma hissettim
Soran+1 yılinş.ibgün karşına çıkar o zamn belki okulda falan karşılaşrsnz:D
- +1 yıl
üni de karşılaşırsam iyi olur ama bilmiyom ya belki de hiç göremem işin garip yanı düşündüğümde gözümde canlanıyor..
Soran+1 yılbelki benzerni bulursn
+1 yılaşık olduğum kızdı gerçektende çok guzeldı bende fena degıldım yakışıyorduk beeee.
20 YorumlaGamzeli , Uzun boylu , Sarı saçlı , Gözleri başka bir evrene açılan , minik burunlu , komik , saygılı , Labali değil , kültürlü , terbiyeli .
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde renkli gözlü sevmem ama yeşil gözlüydü gözleri çok güzeldi yarım saat aralıksız bakabilirdim.
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel kız gördüm..
Ama hepsizin güzel olduğu yerler farklıydı. Kimisi dışarıda, kimisi yanımda kimisi de ... Nse.00 Yorumla- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir tane gördüm kartal kadıkköy metrosunda ok güzeldi yaa
031 Yorumla
Soran+1 yılnasıldı
- +1 yıl
şahane bir şeydi güzelim bir görmeliydin bakımlıydı hele o ten süperdi ama varya onun karın olduğunu düşün aylık nerden baksa 1 milyar bakımı vardır
Soran+1 yılyüzü nasıldı teni:D
- +1 yıl
biraz makyajlıydı ama sade idi hele teni süperdi yanık gibi böyle solaryuma girmiş gibi dümdüz karamel saçları vardı bakımlı bir bayandı yüzü hafif toplu vede sade kumraldı biraz
Soran+1 yılayy benm arkdşm var mavi gözlü yüzü toplu karamel saçlı kavruk tenli o mu acaba :D
- +1 yıl
kim ooo hemen eklesin benii :))) renkli gözlü değildi.. sen nasılsın sennn birazda kendini tarif et
Soran+1 yılbeyaz tenli kumral saçlı beren saat rengi ela yeşil gözlerim dolgun dudaklarım minik burnum yüzüm toplu elmacık kemiklerim var yuvarlk yüzüm 1.65 boy 55 kilo :D
- +1 yıl
öfffff hatunaaa bak beeee heyttt beee gelde tanışalım beee güzelimmm...
Soran+1 yılyemin ediyorum şu mübarek günde yalanım yok yani çok güzel oldğmu söylerler de boydan kaybedyrz şöyle 1.70 olsaydk iyydi tamamlardm iyice
- +1 yıl
olsun gel beee güzelimmm ben alırım sen benim boyum var tamamlarız birbirimizi çok severim seniii bir sarılırım ömür boyu bırakmam...
Soran+1 yılyaa güldüm buna şakacı :D hakkaten benim yüzümün çok tatlı oldğnu söylerler beğenilen bir tipim yani dimi bu anlama gelir mi:D
- +1 yıl
nesi şaka bunun ben gayet ciddiyim bu zamana kadarrda hiç sevgilim olmadı yaşım 23 sen olursan da ilk olacak yemin billah ederim...
Soran+1 yılnasıl yani bu yaşına kadr neden hiç sevgln olmadı ki nyse çok tatlı bir yüz ne demek bebeksi yüzmn oldgnu söylerler hep
- +1 yıl
ne güzelllsin işteeee olmadı güzelim bir şekilde yo kadar kıza açıldım ya kabul görmedim bak birde bu tiple ve fiziklee ya da sevgilileri çıktı eğer beni kabul edersen kalbimi sana açıcam ve gönlümün derinliklerine kadar heryeri senin olacak ve sende bunu hakedeceksin...
Soran+1 yılmalesef edemicem canım kusura bakma çok iyisin ama benm kalbim dolu saol :D
- +1 yıl
hadiii beee net diyee böyle dedin değilmi veya iyi olduığum için ? ama gerçekten ciddi beraberliklerin insanıyım karşımdaki bayana çok değer veririm seversem tabii... ama bir şekilde olmadı yaniii çok kötü bir şey çok bunalım yaşadım kötü günler geçirdim... artık kafayı yiyecek hal aldım ama olmadı
Soran+1 yılcidden aşık oldgm biri var net diye değil bnde aşığım ama düşünme gayet iyi bir insansın vardır kısmetnde düşünme böyle karamsar olma yaa benm sevglm var olmasa arkdş olblrdk=(
- +1 yıl
tühhhh yaa hepmi böyle olack gerçekten insan olumsuzlukları gördükçe başına geldikçe böyle şeyler üzülüyor bunu yaşayan bilir yanii herşeyimde yerinde öyle o kdar utaangaç biride değilmdir ama istediğim 1 sevgili tipim konumunda olan onu çok severim ve ona çok değer veririm ne olck halim bilmiyorum herşeyimde var hee Allaha şükür... tamam sevgilin varda arkadş olabilirz yinee yaanii..
Soran+1 yıldüşünme böyle bir sürü kız var netde dil sosyal ortmlara gir orda gerçktn bisürü kız vardır seni sevcek halin vaktin yerindeymiş tamamdr yani hemn karamsarlığa kapılmışssn düşünme böyle sevgi kolaymı herkes zor buluyor zaten kendine güven vardr zamanı ortamı elbet gönlüne göre versin allah=(
- +1 yıl
girmediğimimi sanıyorsun olmadı yinee diksiyon ve ing kursları full çakılı erkekti biliyormusun..
Soran+1 yılyaa başka ne yapablrsn karışık spor salonuna falan yazılsan ya da dansa falan
- +1 yıl
spor salonuna gidiyorum zten fıtness ile ilgileniyorum da ramazan ayı zaten akşam 23:00 gibi giiyorum salona birde şuan erkekler var bayan yok birde yaz olunca gelmiyor kimse.. bilmyurm ne ypcm ama cidden çok arayışada girdim dans kursuna da gittim geçen yılorda da olmadı yanii fazla gidemedim vederamazan girdi geçen yıl tadilat falan oldu tam güzel bir şekilde tanışmışken bir gittim kimse yok
Soran+1 yılöğrencmns peki okulda yok mu =(
- +1 yıl
yok aöf okıyorum adalet 2.sınıf özele gelsene konuşuruz hakikaten benimde ihtiyacım var..
Soran+1 yılnormal ünide okusaydn o zamn bulrsn snwa tkrr gir ya da çalış işe gir şöyle faal olan yani vardır kısmetnde elbet üzülme lütfen yaa ddmya arkdşm olmsa eklerdm ama senin için dua etcm inş.gönlüne göre verr allah =(
- +1 yıl
üni okdum zaten de olmadı bıraktımmm çok uzadı okull... arkadaşım normal konuşuruz tamam anladım seni bu detaylarıda anlatırım sana belki yardımnda dokunur bana
- +1 yıl
gerçekten kötü bir amacım yok inan bana gizlidesin ekleyemiyorum senii ama eklersen çok sevinirim teşekkür ederim duaların için kendi gibi gönlü güzel arkadaşım benim..
Soran+1 yılekleyemyrm canım ama inş.gönlüne göre çıkcak üzülme bak ben eminim allah kalbine göre versin yaa=(
- +1 yıl
yaa neden ama tamam bir şey ypmycm konuşuruz iştee arkadaşın olurum yanii hem daha detaylarınıda anlatırım
- +1 yıl
olmassa çıkarırsın yanii o kadar zor değil bu :) bu zaman kadar gördüğn en garip üye dersin
- +1 yıl
Hadi gel be güzelim muhabbet ederiz konuşuruz hem senin samimiyetinede inanıyorum ben canı gonüldn dinleyeceğineden eminim. Kanımda isındı sana hadı berenim benim yollarını gözlüyorum bak
+1 yıl1 tane degıl cok gordum.1 tane goruyorsun vay be dıyorsun sonra 1 tane daha goruyorsun yıne vay anasını analar neler doguruyor dıyorsun
10 YorumlaBöyle sevimli tatli birşeydi,herşeyiyle kalbime hitap ediyordu,ona bakınca tuhaf olurdum hep..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılküçükken ilk aşık olduğum kızdı. çok güzel saçları vardı altın sarısı, yeşil gözleri, zarif, kibar ve çok tatlıydı :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllink çok güzel ve tatlı bir kızzz
010 Yorumla
Soran+1 yıloff hayır :D
Soran+1 yılen beğenip en güzel dedinmi günlük yaşamdan yokmu
Cevap sahibi+1 yılya şimdi günlük yaşamdan sevdiğim kız var da onun resmini alıp da buraya koycak halim yok ;D ama bu kız ekranlarda gördüğüm ve acayip hoşuma giden biri
Soran+1 yıltipi nasıl remsni koy demiyorz tabkde:D
Cevap sahibi+1 yılvalla hacı bu kıza çok benzer zayıf orta boy yüzü çokk tatlıı :)
Soran+1 yılne güzel allah sana bağışlasn :D
Cevap sahibi+1 yılamin inşallah sağolasın, allah seninde gönlüne göre versinn daha doğrusu herkesin :))
Soran+1 yılamin inş.:D
- +1 yıl
Aa sedefff yok leyla yok len zeynep çam
Hiç bir türk kızı rusa güzel de olsa güzel demez bence bu gizli kullanıcı erkek :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyemin ederim kızım neden demesin yaa ben de güzel bir kızım neden kıskanym güzele güzel derim kezbanmıyımda çirkin diyim göz var nizam var ruslar latinler güzeller allah için
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsiyah saçlı beyaz tenli yeşil gözlü kırmızı ojeli beyaz elbiseli birisiydi :D
06 Yorumla
Soran+1 yılnerde gördün :D
- +1 yıl
eski sevgilim di :D
Soran+1 yılyaa neden ayrıldnz öyle kız bırklrmı :D
- +1 yıl
5. yılımızı bitirdik.. ilşki uzadıgı için boku çıktı o yüzden ayrıldık ... :D
Soran+1 yılyaa üzüldm
- +1 yıl
bende üzüldüm ama alıştım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbette her erkek için en güzeli annesidir ;) sonra diğerleri gelir :)
10 Yorumla
+1 yıltabiki ilk aşık olduğum kız. ama bu sitede 2 kız gördüm maşallah çok güzeller nicki aklıma gelmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yıltipleri:D
- +1 yıl
bu soruya cevap atarlarsa bulursam yazarım eğer fake değilseler tabi
+1 yılşu ana kadar gördüğüm en güzel kız benim :)
110 Yorumla
Soran+1 yılnasılsın yüzün yani maşşalh:D
- +1 yıl
şimdi anlatmiyim yüzümü nazar değer :)
Soran+1 yılanlat kız değmez:D
- +1 yıl
ahhh nasıl anlatsam ki şimdi, çekik gözlerim elmacık kemiklerim yuvarlak yüzüm nokta gibi ağzım fındık gibi burnum keman gibi kaşım inci gibi dişlerim var yeterlimi tatlım :D
Soran+1 yıloo maşallah bebek gibisn nazar değmesn yeterli canım :D
- +1 yıl
hee evet kendimden başka kimseyi görmediğim için gördüğüm en güzel kız beniiim :D
Soran+1 yılbence gayet güzel analttklrn canım çok güzel olduğuna eminim böyle türk kızlaryla gurur duyalım
- +1 yıl
:D teşekkürler
Soran+1 yılrica canım:D
+1 yılmuallayı unutamıyorum duygularımla oynadı nımıssız asdfghjk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl anlatayım ki hanım ablacım evangelina lilly e benziyordu :)
03 Yorumla
Soran+1 yılnerde gördün:D
Cevap sahibi+1 yılpazarda.patates seçiyordu.gezinmeye çıktıgım pazardan 2 kilo patatesle dönmüştüm.
Soran+1 yılahaha :D
sarışın mavi gözlü işte nasıl olacak.
05 Yorumla
Soran+1 yılen güzelimi
Soran+1 yılünidemi :D
Soran+1 yılo zamn görrsn :D
Avril lavigne en iyisidir.
02 Yorumla
Soran+1 yıldüşün bi
eylül tabiki aaahh eylül aaah :(((((
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıldı :D
bin tane gördük aklıma gelmiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılen güzel hiç unutamadım yüzünü dediğin nasıl bir tip
HIM :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsarisin 173 boyunda renkli gozlu bir hatundu
019 Yorumla
Soran+1 yılrusmu :D
Cevap sahibi+1 yılturkish girl :D
Soran+1 yıloo iiymiş:D
Cevap sahibi+1 yılbu sitede hatta :D
Soran+1 yılkim ki emnmsn fake olmadgna :D
Cevap sahibi+1 yıldegilim ama goruselim demisti fake olsa olmaz der :D
Soran+1 yılnicki ne ki :D
Cevap sahibi+1 yılsoylemem k.bakma :D
Soran+1 yılpeki:D
Cevap sahibi+1 yılsen milleti bosver kendine bakimli ol yeter :)
Soran+1 yılbn çok bakımlymdr zaten :D
Cevap sahibi+1 yılee yuz guzelligin de varsa bir suru erkek pesinde olur zaten :D
Soran+1 yılyani yüzümün çok tatlı olduğunu söylerler:D
Soran+1 yılbeyaz tenli kumral saçlı beren saat rengi ela yeşil gözlerim dolgun dudaklarım minik burnum yüzüm toplu elmacık kemiklerim var yuvarlk yüzüm 1.65 boy 55 kilo :D
Cevap sahibi+1 yıloyssh hatuna bak :D sende cok guzelsin diye merak ettin tabi kendinden guzel var mi diye :D
Soran+1 yılyani çok tatlı oldgnu söylylr aslında onu merak ettm dikkat çekiyomu diye işte öyle:D:D:D
Cevap sahibi+1 yılnickini soyle merak ettigini soyleyeyim :D
Soran+1 yılcıxs diyemem ki neden gizlendm ki o zamn:D
Cevap sahibi+1 yıltakip et yafa ekle anlayayim bir :D
tabiki rus tu :)
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıldı benmde rus hayatmda gördğüm en güzel kız:D
Soran+1 yılruslar hep öyle hep :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği