Dan Bilzerian Nusret'in tuhaflığını yıllardır bildiğini, uzun yıllardır kendisine sürekli fotoğraflarını gönderdiğini paylaştı. Ne diyorsun bu işe?
Sence Nusret'in olayı ne?
Dan Bilzerian Nusret'in tuhaflığını yıllardır bildiğini, uzun yıllardır kendisine sürekli fotoğraflarını gönderdiğini paylaştı. Ne diyorsun bu işe?
Sence Nusret'in olayı ne?
Şuna yorum yapmayayım dedim sonuçta bir insanı eleştirmek hoş bir şey değil karma sisteminde ama dayanamıcam:
Profiline girerken DİKKAT AİDS KAPMA RİSKİ uyarısı alıyormuşum gibi hissettiren babasından milyarder denildiği halde parasının nereden geldiği belli olmayan hayatımda gördüğüm en ahlaksız insanlardan birisi bu Dan Bilzerian. Bu yaşa kadar bir şey kapmadan gelmesi bu hayata büyük bir mucize cidden herhalde sağlık testi yaptırıyordur başka açıklaması olamaz. Şimdi bir de Nusrete bakalım :
Tamam belki Mess'iye yaptığı hoş gözükmeyebilir ama belki de art niyetli değildi. Nusret'e karşı hiçbir hayranlığım yok ama adam bu yaşa kadar kendi alın teri ile çalıştı kazandı ha bu kadar yükselmesinin bazı kişilerce olduğu konuşuluyor ama en azından adam o çevreye girebilmek için uğraştı. Ayrıca neden Dan daha önce değil de şimdi bu adamı ifşaladı? Kendisinden daha popüler olup dikkat çektiği için! Bir de Nusrete hakaretlerde bulundu kendisi ama o hayatı ile kendisi çok daha aptal gözüküyor.
Bir taraftan başarıları ile meslek sahibi olan bir adam öteki taraftan profiline bakılırken bile acaba aids kapar mıyım diye endişelenilen ahlaksızlığın zirveliğini yaşayan bir adam cevap çok belli aslında! Nusret'in daha çok takipçisi var kendisinden zırlamasın Dan bilzerian Goafball olan her türlü kendisi. Nusreti destekliyoruz!
Messiye orada yaptığını herkese yapsa illaki uzaklaştırma davası açan birileri olurdu diye düşünüyorum
Adam sonradan görme ama para da onda sakil sakil hareketlerle millete on liralık şeyi bin liraya kakalayabiliyorsa istediği gibi sonradan görme davranabilme hakkı olduğunu da düşünüyorum tıpkı bir atasözünde de denildiği gibi deveye diken, millete de kimin yarandigi zaten ortada
Adam Erzurum'da doğmuş, kasaplık yapmış, garsonluk yapmış, şeflik yapmış, Arjantin'de gidip mesleğinin en üst seviyesini öğrenmiş, Peter Luger falan görmüş, hayvancılık görmüş deli gibi çalışıyor, Instagram'dan takip ederseniz görürsünüz, bütün bu şaklabanlıklarına rağmen hala işinin peşinde koşan oradan oraya gezen birisi.
Kendi çevremizde karsilasacabilecegimiz bir durum. Kendini bilmez biri cikar, sanki kendi basarmis gibi baskasinin basarisindan pay cikarir. Messi tuzcuyu uzaklaştırıyor. Tuzcu hâlâ cig ete tuz atcagim diye ugrasiyor. Onun yerinde olsam mbappe den altın ayakkabiyi rica edip kafasina gecirirdim.
Cevap
24Cevap
bence pr çalışması olabilir
Samimi biri değil bence
Ya arkadaşlar siz ahmak mısınız? Nusret muhtemelen herkese böyle şeyler gönderiyor. Nusret ile kim haşır neşir? Hollywood yıldızları, futbolcular, Instagram fenomenleri, yani sosyal medyada aktif kitle.
Adam Erzurum'da Allahın unuttuğu bir yerde doğmuş, kasaplık yapmış, garsonluk yapmış, şeflik yapmış, Arjantin'de gidip mesleğinin en üst seviyesini öğrenmiş, Peter Luger falan görmüş, hayvancılık görmüş deli gibi çalışıyor, Instagram'dan takip ederseniz görürsünüz, bütün bu şaklabanlıklarına rağmen hala işinin peşinde koşan oradan oraya gezen birisi.
Herifin sosyal medya üzerine yarattığı böyle bir kişiliği var, buna uygun olarak da etkileşim için Kasım Kasım kasılıyor. Dan Bilzarian gibi bir tane vergi kaçakçısı sahtekar babanın paralarını yemek dışında hiçbir kifayeti olmayan birine 6 sene önce fotoğraf yolladığı için kendisini kınıyorum aslında.
Dan Bilzerian'ın profiline girerken acaba AIDS kapar mıyım ya diye bir endişeleniyor insan dezenfektan filan sıkası geliyor ellerine insanın :D
Yeni Dünya Düzeninde Nusrete yer yok çünkü et satıyor. Yeni tasarlanan dönemde etin kötü bir şey olduğu algısı oluşturuluyor. Tüm dünyaya deterjan olun çağrısı yapılıyor. Doğal et yerine yapay et, biftek pirzola yerine böcek yiyin deniyor.
Önümüzdeki dönemde et fiyatları uçacak, insanlar ete ulaşmakta zorlanacak, hayvancılık, kasaplık bitme noktasına getirilecek. Nusretin fişi çoktan çekildi bence. Bir Türk dünya markası yapmıştı, elinden söke söke alacaklar.
Dünya basını da eleştirdi bunu. Onu bunu çekiştirip foto çektirmesi hiç hoş değildi. Messi'nin kızdığıni görmüştür herkes
Adamın olayı etleri ellemek... Dan'ın gönderdiği etleri de bir güzel ellemiş işte...😂😂😂 Al birini vur öbürüne... 😂😂😂
Teşhirciligi sevmiyorum şrfsizlik yapmış ne olursa olsun
insan kocasına karısına bu kadar foto atmaz be bunun amacı ne şimdi haha
Nusret çok saygı duyduğum bir işadamı yaptığı hiçbirşeyi yadırgamam buna hakkı var
Nusret mekanıma gelin etimden yeyin demeye çalışıyor.
Nusret sıfırdan nerelere geldi bence nusrete yapılanlar kıskançlık başka da bişey değil
Kendini beğenmiş birileri tarafında şişirilmiş soytarının biri.
adam 200 tl lik eti şov ile 20 bin euro ya yedirmiyorsa konuş. helal olsun Nusrete akıllı adam.
Sonradan görme normaldir
Bilmiyorum o kadar tanımıyorum
😀 Oda yatlara binmek istiyor olabilir
Yesinler birbirlerini ete para vermesinler
Birisinin piyasaya sürdüğü adam işte
Zaten hep prim peşindeler
Nesi tuhaf beğenmiştir özel hayatı
Iyi kotu reklamin dibine vuruyor
Nusret e gıcık oluyorum samimiyetsiz adam
nusret dan'a asık :D
Nerden aklına böyle bir soru geldi?
nusret tororoşko yaw🤷♂️