Magazin Sosyal medyada kullanılan filtreler hakkında ne düşünüyorsunuz? vazgectiminann Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sosyal medyada gezerken magazin sayfalarında denk geldim. Kısmetse olur adlı yarışmada gündem olmuş. İnsanlarin artik kendilerini dahi kandirdiklarini duşunuyorum. Sosyal medyada kullanılan filtreler hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,8b cevap paylaştı. O kadar filtre gereksiz ve abartı 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Hiç sevmiyorum şöyle filtreleri ama yapan da az bir şey yapsın yani. Dolandırıcılığa girmeden. 0 2 Yorumla vazgectiminann +1 yıl Bence az bir şey bile sorun olabilir 😂 Yorumla joeblack18 +1 yıl Olmaz. Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl böyle filtre kullanan birinin özgüvebi nasıl zedelenmiyo bu sen değilsin ki yami 0 3 Yorumla vazgectiminann +1 yıl Valla bizim sinif bunlardan kayniyo Yorumla yürüyenyıkıkhüüü +1 yıl çok ezikçe bence kendim değilsem neden paylaşıyım ki shop yapmak da aynı şekilde bana göre Yorumla vazgectiminann +1 yıl Anlayamiyorum onlari valla Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl filtre kullanmıyorum, bir şey de düşünmüyorum. 0 2 Yorumla vazgectiminann +1 yıl Ne kadar farkli diyorsundur içinden muhakkak Yorumla benyarımkaldım +1 yıl nitelikli dolandırıcılık Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Valla zaten makyaj tapmam üstüne filtre kullansma bile doğal olanı tercih ederim sırf şunlar yüzünden 0 0 Yorumla
Milabeni Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Her zaman söylemişimdir. Kendini kandırmak bir insanın en aciz düştüğü haldir.😄 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 932 cevap paylaştı. Bazı kişiler çok abartıyor 0 0 Yorumla
RҽყɳαA Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Nitelikli dolandırıcılık diye düşünüyorum bu kadar kendisinden daha farklı kişiliklere bürünüyorlar. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sosyal medya yüzünden buluşmalar azaldı ajdkd 0 2 Yorumla vazgectiminann +1 yıl Ben foto koymuyom bu yuzden reelde begenen geliyor sonradan sorun olmuyor tipim djsmxnmd Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl En iyisi ajdjd Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aradaki 7 farki bulun 0 1 Yorumla vazgectiminann +1 yıl Benzerlik olmssin djxnck Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O kadar filtre gereksiz ve abartı
Hiç sevmiyorum şöyle filtreleri ama yapan da az bir şey yapsın yani. Dolandırıcılığa girmeden.
Bence az bir şey bile sorun olabilir 😂
Olmaz.
böyle filtre kullanan birinin özgüvebi nasıl zedelenmiyo bu sen değilsin ki yami
Valla bizim sinif bunlardan kayniyo
çok ezikçe bence kendim değilsem neden paylaşıyım ki shop yapmak da aynı şekilde bana göre
Anlayamiyorum onlari valla
filtre kullanmıyorum, bir şey de düşünmüyorum.
Ne kadar farkli diyorsundur içinden muhakkak
nitelikli dolandırıcılık
Valla zaten makyaj tapmam üstüne filtre kullansma bile doğal olanı tercih ederim sırf şunlar yüzünden
Her zaman söylemişimdir. Kendini kandırmak bir insanın en aciz düştüğü haldir.😄
Bazı kişiler çok abartıyor
Nitelikli dolandırıcılık diye düşünüyorum bu kadar kendisinden daha farklı kişiliklere bürünüyorlar.
Sosyal medya yüzünden buluşmalar azaldı ajdkd
Ben foto koymuyom bu yuzden reelde begenen geliyor sonradan sorun olmuyor tipim djsmxnmd
En iyisi ajdjd
Aradaki 7 farki bulun
Benzerlik olmssin djxnck
Minicik filtreler kullanıyorum..
Valla görünve ben şok 😃😃