Merhabalar Herkese 🤍

Kim Kardashian ve Kanye West sonunda resmi olarak boşandı. Mahkemenin kararına göre Kanye, her ay eski eşi Kim'e 200.000 dolar nafaka ödeyecek.
Çoğu kişi bunun çocuklar için olduğunu düşünüyor.
Merhabalar Herkese 🤍

Kim Kardashian ve Kanye West sonunda resmi olarak boşandı. Mahkemenin kararına göre Kanye, her ay eski eşi Kim'e 200.000 dolar nafaka ödeyecek.
Çoğu kişi bunun çocuklar için olduğunu düşünüyor.
Hayır, değil: Ödenen/Alınan nafakaların yüzde kaçı gerekli ki bu olsun? Boşanma sonucunda, önemli ölçüde bir gelir/varlık değişimi olmayacaksa nafaka olmamalı; bence. 200 bin dolar gibi bir nafaka bedeli de olamaz, bana kalırsa. Oluyorsa da, yine, boşanma sonucunda önemli ölçüde bir gelir/varlık değişimi oluyorsa olmalı. Nafaka ödenip-ödenmeyeceğine ve -ödenecekse- nafaka bedeline, eşler arasındaki varlık farkına bakılarak karar verilmeli, diye düşünüyorum.
Erkekler için bu dünya çok zor. Kardashian'larin kaç tane şirketleri var anneleri patron. Bu nafakaya mı ihtiyacı var. Çalışan birine nafaka olmamalı
Çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum
Mahkeme kararıyla iflas gösterip her ay bu nafakadan kurtulma şansı var ben olsam verirmiydim diye düşünmek bile istemiyorum o mal servet beraber kazanıldıysa verilmesi doğru olanı
Cevap
25Cevap
Ben çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum
Yani ikisi için de çerez parası dolayısıyla ne Kanye West o parayı verince fakirleşir, ne de Kim Kardashian o parayı alınca zenginleşir. Senin bakkaldan bir tane sakız alıp bana vermen gibi düşün :D. Bunlar gündemi meşgul etme çabalarıdır :).
Sonuçta dava görülmüş ekstra gündem değiştirme olduğunu sanmam ama bu etkileme konusunda haklısın:d
:D
Ne demek 200 bin dolar nafaka, benim bundan neden haberim yok. Bana böyle bişey söylenmedi rezillik resmen olacak iş değil efendim.
Hayır kabul etmiyorum katiyyen gerekli değil hemen sözleşmeler fesh edilsin kalemler kırılsın. 😄
Bu kararı veren hakimin burcu neydi acaba? 😂
Kesin koçtur ahahsd😄
Ödemeli kim kardashan da 4 çocuk var. Gerçi kim’in paraya ihtiyacıda yok. Süralece çok zenginler. Üstüne de iş gören business ları var.
E tabi
Çocuklar için normal varlıklı insanlar gerek olup olmadığına ben karar veremem. Herkesin hayat standardı farklıdır çünkü
Doğru
Kanye West'in 6,6 milyar dolar serveti olduğunu düşünürsek muhtemelen, bahse konu rakam aylık faiz gelirinin 1.000.000/1'dir. 4 çocukları var, onların bakıcı, okul, servis ve yemek masrafları ancak eder.
Kanun neyse o var ki veriyor benim şaşırdığım böyle kadınlarla evlenip çocuk yapıyorlar ünlüler enteresan
Azdan az çoktan çok gider derler, Kim Kardashian ile çıkınca öngörmüş olması lazım bunları.
Çok gerekli yazık gariban kim kardashian. Şimdi hemen işte bulamaz
Zengin insanların ihtiyaçları da fazla oluyor hâliyle çocukları özel okula falan gönderiyorlar
Kim Kardashian zaten milyarder onlar için o para sade vatandaş için 20 lira neyse o
Hahahah gerekli olmazmi kirasını nasıl odiycek bu kadın nafaka almazsa 😂
Kim Kardashian'ın zaten kendine geliri var bu kadarı da aç gözlülük
Tüm evlerin giderleri için para verecek yani bebek bezi yemek için falan filan 😄 zenginliğe bak be
200k dolar kanye için para değilki :) hayır kim içinde para değil komik bir göstermelik rakam olmuş :)
200 bin dolar Kim in aylık starbucks parasıdır asdfg
Ya onlarda da var mı nafaka sjsjsskxjxmxmsm
Tabii ki johnny depp olayını hatırlayalım
Doğru nası unuturum ya sjsj
😂😂
Var elbet
Kanye west aldatılır mıydı be püüü
Aldatan kendi ajdjs
He olayı bilmediğim için kanye haklıdır zannetim sjksksksksjsksjsjıa
Çocukları var mı canım
4 tane var
O zaman olabilir tatlım
Sorarlarsa eşitlik dersiniz
Demeyiz
Sakin kank hepimiz karşıyız nafakaya
Neden isteyeyim be
Çocuklar altınmı yiyip zıçıyor bu ne be
Muhtemelen evet ajdnaud
bazen sadece kim kardashian olmak istersin
200 bin dolar para mı ben de bişey sandım
Ben de nafaka istiyorum
Off çok saçma
Herkesin derdi para olmuş biz napalm ya
O videodan sonra az bile 🤣🤣
Versin bizim cebimizden çıkmıyorya
Ödeyemezdik zaten biz o parayı
Bellide öderiz nerden biliyorsun
Onun için düşük bi bedel
Bu ifşa olayından sonra hak ettiğini düşünüyorum.
niye boşanmışlar benim haberim yok
Geçimsizlik
Paraya bak sanki futbolcu transfer ediyorsun
Takip edin adamları bari daha zengin edin puhah
Takip etmesek zengin olmayacaklar mı
Çok "fakir" ihtiyacı var sonuçta (!)
Guzel para 😂
Kadinlarin gozu doymaz bilirsin 😏
az bence.
Gerekli
gerekli ödesin iş, i ne :D
fazla
Çok gereksiz
Gereksiz
gerekli
Sorusu sordu, evine peynir ekmek alabilen kız..
Peynirim altın kaplama yalnız belirtirsen sevinirim
Tamam
gerekli canım
Çok gereksiz
Banane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?