Beyonce'yi çok severim. Benim için tam bir kraliçe. Aldığı para da bunun kanıtı bence. 🤭

Beyonce'yi çok severim. Benim için tam bir kraliçe. Aldığı para da bunun kanıtı bence. 🤭

Çok saçma. Yıllarını eğitimini, mesleğine adayanlar o parayı göremiyorken, bir sahneyle ki o sahnede kendisinden çok arka ekibin emeği var, o parayı almak asla hak değil. Umarım bir gün bu düzen değişir ve gerçekten hakedenlerinden elinde olur o paralar.
Yalnız, yılların eğitimi diyorsun da bu insanlar eğimtimsiz değil. Bu sahne işleri de haybeye iki günde ayarlanmıyor. Beyonce varını yoğunu bu işlere harcıyor o ses rengiydi, yapılan işlerdi seni 50 sene eğitseler beceremezsin
Bu protestan etiğini bırakın artık Almanlar bile hayata böyle bakmaz oldular
Sanki Beyonce kendini mesleğine adamıyor mk
Hayat kurtaran meslekler bu paraları göremediği sürece istediği kadar kendini adasın, sonuç olarak toplum yararına bir iş yapmıyor. Ayrıca o sahneyi kuran, her şeyi ayarlayan arkada kalan, dümdüz maaşla çalışan ekibi. Şarkıcılar da normal doktor, psikolog, öğretmen gibi maaşlar alsa tamam o da bir meslek çalışıyor deriz. Ama arada bu kadar fayda ve kazanç farkı varken asla desteklenmemeli
İnsanların eğlenmesi toplum yararına değil mi?
Melih Gökçek yaşasın diye çalışan doktorlar da var bunun nesi toplum yararına?
Bu kadının ekibi var, düz maaşlar çalışmıyorlar, bu kadın dünyanın en tanınmış müzisyenlerinden biri
Mehmet Öz de doktor, miyonlar kazanıyor
Psikolog, hele hele öğretmen niye bu insanla kıyaslanıyor anlamak mümkün değil dünyada kazandığı paranın hakkını verme oranı en düşük mesleklerden biri öğretmenlik.
Toplum yararını siz mi belirleyeceksiniz bre? Doktor sağlık hizmetinde çalışıyor, çok önemli bir meslek ama hiç kimse ''Sen topluma yararlısın, sen değilsin senin kazanacağın para şu olacak bu olacak'' diyemez.
Çok meraklıysanız komünist sisteme geçelim, ama onda da perişan olunca ühü ühü diye ağlarsınız ekonominin en temel mevhumlarını anlamayan insanlara tekrar tekrar anlatmaktan yorulduk artık ya
İstediğimi savunurum, toplumu kurtarmaya çalışanı da çarmıha gerelim, hak ediyorlar.
Boş boş konuşup mantıklı hiçbir argümanla altını dolduramayınca karşı tarafı çeşitli ajandalarla savunmayın.
''bu ne savunma aşkı'' demek ''ben aslında bu kadar ciddi bir itiraz beklemiyordum'' demek oluyor
"Duvarla konuşuyor olunca boşuna sinirlerimi germem" demek oluyor. Öğretmenlerin mesleğini yetersi, görmüş, bir şarkıcıyla kıyaslamaya bile layık görmeyen birine ben ne diyeyim? Ayrıca ortada iki fikir var. Ben yanlış buluyorum, siz doğru. Herkes kendi doğrusunu yaşar. Bence show alemi o paralara layık değil, eğlence sektörü yan dal olmalı.
Beyonce, yaptığı işte gerçekten zirveyi görmüş birisi, zaten o yüzden o paraları veriyor bu mal araplar.
Ortalama bir öğretmen cahil oluyor. Çoğu Facebook'taki o troll ''Ben Facebook'ta bilgim dışında paylaşımda bulunulmasını yasaklıyorum'' postlarına inanan tipler.
Eğlence sektörü yan dal olmalı diyorsun mesela, neyin yan dalı?
Bir şeyin değerini, onun piyasası belirler, asgari ücretle geçinen müzisyenler de var. İnsanlar buna yeri geliyor, binlerce lira para veriyor tek bir gösteri için, o paranın kime gideceğini devlet, kamu falan belirleyemez, vergisini alır oturur aşağı
Bir zahmet o da alsın yani o kadar para. Ben gittim Amerika’da konserine. Müthiş bir sahnesi var. Videoları bile silmedim izliyorum bazen, o günleri anıyorum. Keşke yeniden gidebilsem.
Cevap
29Cevap
Çok normal bana kalırsa. Şarkıcı Beyonce, konser yeri Dubai. 24 milyon dolar da bizim için büyük olsa da onlar için sıradan paralar.
Bir şey düşünmüyorum kendi hayatı
Dünyada %1 lik bir kesim var ki, eminim k*çlarını bile dolarla siliyorlardır. Habere inanmakta zorluk çektim ama gayet de mümkündür bu %1'lik dinozorların düzeninde.
Acilisa falanca kisi gelmis. Bir musteri olarak bende bir merak uyandirmaz bu otel. Aslinda verilen bu para o kisiye degil. Paparazi medayasinda otelin ismi ciksin diye cerilen para bence. Ancak bi kadar par cermek mantiklimi benxe hayir. Obun yeribe ulusal kanallarda reklam yap...
Bu kadına az bile ben kendisini Michael Jackson'ın kadın versiyonu olarak görüyorum en az onun kadar efsane bir şarkıcı.
24 milyon dolar ile ne hastalar şifa bulur, açlar doyar, dertler çözülür.
Sozde din hikayelerinin baslangici arap ikiyuzluleri de ayri traji komediler..
Yha ne yapıyor sahnede taş mı taşıyor acımı çekiyor hayat mı kurtarıyor bir şey mi icat ediyor ondan mı o kadar aldı acaba hak etti bencede
Birleşmiş Arap gavurlarının işleri işte. yanı başında açlıktan ölen yemeni görmezlikten gelirler. ama bir baldırı çıplağa 24 milyon verirler. Allah'ın adaletinin tecelli edeceği gün mutlaka gelecektir.
Allah daha fazlasını versin seviyorum bu kadını işini gerçekten çok güzel yapıyor daha fazlasını hak ediyor
Ne garip insanın ömrü boyunca göremeyeceği parayı başka bir insan yarım saatte 1 saatte kazanıyor olması dkdkdk. Bunun haricinde bir şey düşünmüyorum
Valla araplarda para var tip yok o yüzden görgüsülük hat safada ama var ya görülecek yer allah var
Beyonce'ye bayılıyorum yıllardır dinlerim fazla ama deger
Araplar zevkine düşkündür daha fazlasınıda verirler
Renginin parası Fakir'in çenesini yormasın Bırakın o bu dünyada kazansın biz ahireti kazanalım
Çok adaletsiz bir dünya iyi ki ölüm var ama bitmiyorlar
Yazık şu paralara onca aç susuz ihtiyaç sahibi insanlar varken bunları gördükçe hayattan soğuyorum
Memelere bak be, kadın halimle ben sulandım, erkekleri düşünemiyorum.
Afrikalı bir kadın bana memelerini göstermişti çok etkilenmiştim ama sıradan Afrikalı boyleyse estetik yaptırdığını düşün Beyonce olur yani.🤣🤣🤣
Djdjdj böyle meme doğuştan olmaz zaten estetik olur. Benim de yapma imkanım olsa böyle büyütürdüm.. ama nerdee😂
Parayı ödeyen arkadaşa yılın darwin ödülü girsin 😄
Tuhaf hareket yapıp poposunu salayip parmağını emiyor taç takıyor Elizabeth sanıyor kendini ve bu paraları kazanıyor yazık adaletsizlik.
1 saate buna 24m verene kadar, Afrika’da ki aç çocuklara versinler o parayı
Anasının ak sütü gibi helali hoş olsun 😎
Ondan sonra da ezan vakti otelde ezan okundu değil mi
Türkiye'nin en büyük 10 şirketi bile bu kadar kazanmıyor gerisini siz düşünün.
Düşünsene saniyede 1 saat içinde multimillioner olabilirsin o parayla
Acaba açılışa ben gitsem bana ne kadar verirler 🤪🤪
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.
Apla onlardan bir tanesini ver yeter bana apla
1 sat zaten konser normal
Millet ödedikten sonra kadın niye almasın 😀
Ne güzel yozlaşmış dünyaya örnek...
Ee beyonce bu normaldir
Hayat gerçekten tuhaf
Kıroyum eme pere bende 😜
Biz aslında yaşamıyok
Güzel para aklamışlar
Beyonce anam olsaydın keşke
Gidip ağlayarak konserlerini izleyeyim ;(
Ne şanslı hatunlar var bee🙄
Gereksiz bu parayı bir biz bulamadık
Ne diyim dicek bir şey bulamadım
Kafayı bozmuş parayla buda
biz fakir olduğumuz için anca kıskanırız
zenginin mali fakirin cenesini yorarmis
Dubai ‘de mi ah ya biz hiç gidemedik
Orada çekirdek parası o
Yazık
Vay be paralara bak
Gereksiz
Kadın efsane yaaa
Çok fazla
Helal olsun
24 milyon dolar vay be. Ebesinin parası...
beyonca olmak için ne okumamız lazım
Araplar araplar..
Oys oha ya
sacmaaa
Çüşşş
Güzel para
Queen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?