Magazin Kurtuluş Kuş cinsel tacizden yargılanacak! Sizce yapmış olabilir mi? Meldaales Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Doğru olabilir mi sizce bu? Haber çelişiyor haber çünkü Kurtuluş Kuş cinsel tacizden yargılanacak! Sizce yapmış olabilir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. İftira belki de ama yapmış olabilir 0 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu ne arkadaş ya? Sırf popüler diye adama yavşa, peşinden koşup elde et, tutup otele kadar git! (Bak burası önemli bir detay) sonra bunları söyle… 0 0 Yorumla
Bagatur_Han Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Çelişen bir yer yok ama yapmamış olmasını dilerim 0 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çürüsün köpek, haberi okudum yapmış. 0 0 Yorumla
Savass_ Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Senin yüzünden bir sürü boş bilgi edindim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İftira belki de ama yapmış olabilir
Bu ne arkadaş ya? Sırf popüler diye adama yavşa, peşinden koşup elde et, tutup otele kadar git! (Bak burası önemli bir detay) sonra bunları söyle…
Çelişen bir yer yok ama yapmamış olmasını dilerim
Çürüsün köpek, haberi okudum yapmış.
İftira belki de
Senin yüzünden bir sürü boş bilgi edindim
fikrim yok