Söz konusu kolyenin şimdi Bircan Bali'nin boynunda olması sosyal medyada gündem oldu. "Arı bal alacağı çiçeği bilir" notuyla kolyeyi paylaşan Bali'yi görenler, yorum yağdırdı. Böylebir durumla karşılaşsanız tepkiniz ne olur?

Söz konusu kolyenin şimdi Bircan Bali'nin boynunda olması sosyal medyada gündem oldu. "Arı bal alacağı çiçeği bilir" notuyla kolyeyi paylaşan Bali'yi görenler, yorum yağdırdı. Böylebir durumla karşılaşsanız tepkiniz ne olur?
Off karakterleri harbi çöp olan irem derici, bircan bali, cem belevi üçlüsü harbiden birbirlerine iyi denk gelmişler. Yoksa 3 başka insanı yakacaklarmış.
Gurursuz bir kadın. Başka bir kadına alınmış hediyeyi boynuna takacak kadar gurursuz bir de üstüne o kolyenin asıl sahibine bununla hava atacak kadarda vizyonsuz. Ayrıca kazanç olarak görülen erkeğin kadına bakış açısı insanı kusturuyor. Sonuç olarak hepsi toksik. Tencere kapak.
Cevap
7Cevap
O vermiş de kadın nasıl kullanıyor, şok 😅
Kafasında paralarım, daha da yüzümü göremez.. 😏
bende senin gibi düşünüyorum kafasına çarpardım
😄😄
İrem dericiye daygı duyuyorum. Güzellik iddiam yok aksine ben çirkinim diyor. Konuya gelince tam bir yüzsüzlük; midesizlik olarak nitelendiriyorum. Saygılar...
Kolyeyi veren de sıkıntılı alıp takanda bence… bi özelliğim yok her kadına rutin yapıyor bunları diye düşünürdüm devam ettirmezdim… tabi normal hayatta bunu anlama şansı çok düşük ihtimal…
Terbiyesizlik yaptığı eski sevgilisine aldığını ona veriyor. Hoş bir şey mi
hayır hiç hoş değil
Hepsi yılık. Bircan Bali'nin o kolyeyi alıp takması da ayrı bir kişiliksizlik örneği. Kendisine saygısı olmayan ucuz insan tipleri.
Hediyeler elden ele dolaşıyor.
Şaka gibi bir ülke olduk
Bu kadınlar arası rekabet yok mu, hep erkeklerin işine geliyor..
Ne yapsın adam kendi mi taksin
Kolyeyi takanın kendisine saygısı yokmuş..
Erkek milleti işte, hepsi aynı.
İrem derici sanırım full libido
adamlar ucuz kadınlar daha da ucuz
Takmam ki
Terbiyesizlik
İrem derici bence çok çirkin
Kadın ben güzelim diye bir iddiada bulunmuyor. Aksine ben çirkinim diyor zaten, niye şaşırdın ki?
nasıl bir genişlik böyle
Terbiyesizlik.
Bircana daha cok yakısmıs
Çokta onemli degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?