Bircan Bali 15 gün sonra ilk yayınında Oğuzhan Uğur'a öfke kustu, öfkesinde haklı mı?

Bircan Bali 15 gün sonra ilk yayınında Oğuzhan Uğura öfke kustu, öfkesinde haklı mı?

Kahramanmaraş merkezli depremde 10 ildeki büyük yıkımı ardından Oğuzhan Uğur, önemli bir açıklama yapmıştı.

Kahramanmaraş ve Hatay'da baraj duvarının patladığı yönünde paylaşım yapan Uğur hakkında, 'halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçundan soruşturma başlatılmıştı.

Depremin ardından 15 gün boyunca yayına ara veren Söylemezsem Olmaz programında bugün, Oğuzhan Uğur hakkında konuşuldu. Bircan Bali, Uğur hakkında zehir zemberek konuştu:

'' Oğuzhan'ın tweetini gördüm afet bölgesinde çalışan arkadaşımı aradım. 'Şu anda burada baraj patladı deniliyor. İzdiham var. Hepimizi uzaklaştırdılar. Çalışmaları durdurdular. Baraj patlaması yok' dedi bana. Enkaz altından ses geliyorken çalışmalar durdurulmuş. Allah bunun hesabını sorar. Büyük infiale, büyük bir kıyamete sebep oldun. Bunu ödeyeceksin! Orada izdiham olmuş, birbirini ezen olmuş. Kalp krizi geçirmişler... Her şeyi çok iyi biliyorsun ya. Önüne gelen herkesi eleştirdin. Ben de dahil. Günlerce, saatlerce. Ağzımı açıp cevap vermeye tenezzül dahi etmedim. Ama bu kamuyu ilgilendiren milli bir konu. Sen böyle yalan haberi bu kadar üstünkörü geçemezsin. Hayır! Hesap vereceksin! İfade vermeyeceksin, hesap vereceksin çıkıp! Dünyaları götürdünüz. Dünyaları yediniz, yuttunuz banane helal hoş olsun. Seni tıklayanların problemi. Burada hesap vereceksin. Orada ses gelen bir bebeği bıraktıysa senin yüzünden ekipler, hesap vereceksin Oğuzhan! ''

- Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bircan Bali 15 gün sonra ilk yayınında Oğuzhan Uğur'a öfke kustu, öfkesinde haklı mı?