Bircan Bali’den Hadise’nin sevgilisi Mehmet Dinçerler’e: “Siyah noktanızdan midem kalktı.” pic.twitter.com/kuwAbBmAe4— ÇapaMag Magazine (@CapaMagMagazine) December 13, 2021

Bircan Bali’den Hadise’nin sevgilisi Mehmet Dinçerler’e: “Siyah noktanızdan midem kalktı.” pic.twitter.com/kuwAbBmAe4— ÇapaMag Magazine (@CapaMagMagazine) December 13, 2021
üzerinüzerine alınabilirsin :)
sen ve senin gibi işsiz insanlar bu tarz insanların kendilerini özel zannetmelerini sağlıyor. Bircan Bali kim awkfkfk ilk defa duydum yok bircan tiner fkfkfk kendi hayatını yaşayamayan insanlar olarak görüyorum sizi bu yüzdeb başkalarının söylemlerini yaşantılarını takip ediyosunuz.
kusura bakma hakaret ya da yargılamak değil amacım sadece fikrim bu. yorum yapmamak için elli kere direndim ama maalesef "fenomen" olduğun için yorum yapmadan ana sayfamdan gitmeyeceksin.
Cevap
8Cevap
Kadın fazla seviyesiz biri. Adamın siyah noktasından sanane? Sende esteyikle anca birşeye benzemişsin
Aynada kendine baksın önce! Estetikle güzel olmaya çalışıyor, ruhuna estetik yaptırsın 😒😒
Onu bunu boş ver de hadise ne ara manita yaptı ya gözüm vardı
Söylemezsem Olmaz kadar mide bulandırıcı magazin programı yok önce kendisine baksın o
Değil bence. Adam gayet efendi gibi siyah noktanın mide bulandırıcı olduğunu söylemiş.
Gereksiz insan olunca böyle oluyor işte oldum olası sevmiyorum su bircani
Birini eleştirirken aynaya ve geçmişine dönüp bakmalı insan..
Ay bu Bircan ablamın lise arkadaşı. Öyle fotoğrafları var ki liseden bide utanmadan millete laf atıyor. Kocasıyla ünlü oldu vasıfsız biri
Geniş kitlelere hitap eden insanlar bile cümlelerini kurarken düşünme yetisini kullanmıyorsa insanlıktan pek bir şey beklenmemeli artık.
Senin makyajından da bizim mideler kalktı sabah kongo şempanzesi olan kadının dediğine bak
Nerde görmüş siyah noktalarını çok ayıp niye öyle şeyler söylüyor
bircan baliyi hiç sevmem haklıysa bile haksız olarak görüyorum. tamamen haksız
Bircan arkadaş konusunda haklı
Boş ınsanlar ve boş tartışmaları.. bızene kımene..
Çocuk çocuk hareketler
Aşırı önemsiz bir konu.
yazık insanlar gündeme gelmek için neler yapıyor..
Değişikler
bencedeee :/ :)
Sanmam
Kodumun kokoşu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?