Hepsini buraya bırakıyorum ben kendi 3'lümü listeye koydum :D Yani benim için 5-6-10
İrem Su Kahramantürk
Aleyna Şirin
Selver Mira Atagül
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hepsini buraya bırakıyorum ben kendi 3'lümü listeye koydum :D Yani benim için 5-6-10
Aleyna Şirin çok tatlı duruyor, 6 numaranın saçları çok tatlı yüzü de hoş gibi, 9 numaranın fiziği hoş gibi, 10 numara güzel, 11 numaranında fiziği hoş, 12 numara da idare eder, 17 numara tanıdık gibi sanki oyuncuydu ama ismini hatırlamıyorum oda güzel, 18'de iyi gibi ama hiçbiri de oofff diyebileceğim kadar değiller maalesef.
Bir kere de güzel bir şey seçseler.. Brezilya'dan bilmemneden nasıl güzeller seçiyorlar bizden seçilenlere bak. Kimse duyar kasmasın valla bu kişiler güzellik yarışması gibi saçma bir olaya katılarak zaten güzelliklerini değerlendirilebilir hale getirmiş oluyorlar. Bu kızlardan daha güzel dönmeler gördüm yemin ediyorum..
Bende katılmayı düşünmüştüm arka yüzü çok pis ve güzellik ön planda değil. Ki bakarsan çoğu güzel bile değil. Senden farklı şekilde yararlanıyorlar kabul edersen kazanırsın.
Yatmadan kazanamıyorsun
@Ohannesburgss evet öyle
Ben bu tarz yarışmaları mantıklı bulmuyorum , kime neye göre güzel , herkesin güzellik algısı farklı. Bence hepsi güzel kadın ve hepsi dereceye girsin. 🥳
Cevap
78Cevap
İrem Su Kahramantürk
Hepsi birbirinden güzel de, ben bu tip "yarışmaları" hiç tasvip etmiyorum. Hani "kadın bedeninin metâlaşması" derler ya, bu o işte.
Kapitalizm, ürün pazarlamak için, saçma sapan bir "gizellik" kriteri koyar, kadonlaron o kritere göre uyması için türlü çeşit ürünler çıkaror ve satar.
"5 kşlo fazlan mı var, şunu kullan, kaplan s.. kinden yapılmış özel zıttırı yağını içersen zayoflarsın", "memen mi küçük, ister estetşk ol, ister sutyen içine takılan zıttırı ürünümüzü al" vs.
Sosyalizm gelince yasaklayacaz bunları. Kadın emeğiyle özgürleşir, bedenini pazarlayarak değil.
👏
İşte feminizmin bir çıkmazı bu. Benim bedenim istediğimi yaparım falan ama seni cinsel obje olarak kullananlara bir laf yok.
Ona bir şey diyen yok zaten. Kadın hakkı falan filan diyor ama bedenini kullananlara bir gram laf çıkmıyor.
Kadın hakları diyecekler tabii. Bak dinciler kızlarını okula göndermiyor mesela. Hala kadın temizlikçiler sigortasız, iş güvenliği olmadan çalışıyor. Ev kadınları köle emeğiyle bedvaya çalışıyorlar evlerde.
Feminizmin derdi bunlar olmalı, "oramı dilletirim sana ne" tarzı burjuva soytarılıklarla değil
Of hep aynı konular duymaktan görmekten gına geldi
Bana muhalefet ediyormuş gibisin sanki fakat ikimizde benzer şeyleri söylüyoruz. Sigortası olmayanlara sigorta yapılsın vs. gibi teklifler yapan bir parti olmuştu.
Al işte. 🤣🤣
Güzellik yarışmasının da bir değeri bir güzelliği olur ya kağıt üstünde bile olsa...
Ben katılsam ilk 3'e girme şansım olduğunu düşündüm bu adaylar arasında. Çok da güzeli bol bir milletiz aslında, katılanların profilinin bu kadar standart olması beni şaşırttı. :)
Bunların hiç biri güzel değil ki Ras gele seçtim oyle
Selver iyidir. Abi birincisi ne ya. Sitede bile ondan daha güzel kızlar var.
Bunlar güzellik yerine çirkin abidesi aralarında en çirkin olanı seçicez galiba dışarıda nice güzeller var

Bana göre olağan üstü tatlı favorim bu
30 yılı profesyonel fotografçılık reklam ve medyada geçmiş biri olarak adaylara baktım hepsi kopya tipler bedenler. Eskisi gibi değiliz artık. Bu 3 aday da piyasada iş bulur ama ben 3 ile çalışırdım
İddia ediyorum. Ben, bu üçünden daha güzelimdir.😂😂Diğer yarışmacıları da bir görseydim keşke. Belki o zaman bir oylama yapardım.
Azra Akin'dan sonra ülkenin güzellik anlayışı çok değişti. Ondan öncekiler mükemmeldi bir de simdikilere bak
Keşke "Diğer " seçeneği olsaydı. Organizasyonu düzenleyenlerin koynundan geçecekler. Susup ses etmeyen birinci olacak
Sıradaki şarkı benden favorime gelsin. O kendini bilir.
https://youtu.be/V9GGuyca6eshiçbiri değil 19 numara favorim ama sen şıklara 19daki bayanı koymamışsın
beğenmedim
Hepsi çirkin bunların. Hiç birini beğenmedim. Özellikle araya bir kaç çirkin serpiştirmişler hayret torpilleri büyük demek.
Ful torpille dönüyor aşko
@Sertsıkən kesin hepsini elerdim 😂😂
Super lig oyunculari gibiler ya la :D
Basari dileklerimizi ortaliga sacalim ve hak eden kazansin diyelim
Of kadınların böyle yarıştırılmasından baygınlık geldi
Çoğundan daha güzelim keşke katılsaydım jdjd şaka bir yana da nasıl seçmişler bunları yav 😅
Kim seçiyor bu kızları. 2 saatte sokaktan rastgele daha güzel kızlar çeviririm
aynenn
bu ne la bunlar güzel değil maalesef kim seçmiş bunları
Hepsi çirkin sokakta daha güzel kızlar görüyorum
20 tanesine de baktim. Bir tane bile dogru duzgun kiz yok. heralde guzel olan basvurmuyor buraya pek. Herhangi bir avm ye gitsen 10 dakika icinde bunlardn cok daha guzel 20 tane kiz bulunur
14,15,17,19 kesinlikle bunlar harika.. Süper güzeller.
Turkiye de milyon tane bunlardan var... Hicbiri diyorum.
Neden çıplaklar sanki başka elbise giyseler olmuyor mu
Hangisi Farah? Şu dişlek olan mı? 3 üde beş para etmez 😂
😂😂
@Zulukune sence hangisi kankilo. Sende katılsaydın buraya manken gibi kankisin😂😇
niye hepsi incecik tığ gibi ki illa güzel olmak için incecik mi olmak gerekiyo
Hepsini tahtından ederdim ama ekmek parası işte yazık çalışsınlar 🤷🤣🤣
Hiçbiri bence, Rusya’da ortalamanın altındaki kızlar bunlardan daha güzel
Aleyna bana daha hüzel göründü. Bakışları ve vücut fili daha samimi üstelik. 😎
Eskiden bekaret sorgulanıdo şimdi de var mı acaba..
Extrem bir fark yok. Hepsi bir birinin aynı sanki. Neden sarışın yok acaba?
Bu yarışma hala var mı yaa? Ayrıca neden hepsinin ağzı o kadar büyük? Çok daha güzel hatunlar görüyorum. Bunlar güzel değil.
17 numara su oyuncu degilmiydi laa trt1 de bir dizi de oynuyordu sanki fkdjgdfk
Yeni yaz dizisi başrolü seçiyoruz lfşjlhlcnc
B şıkkını işaretledim en çok işaretlenen olmuş zayıf ve genç olunca sabah gözlerim 😍
Elleri boklu vücudunda böcek dolaşan adama bunu soruyorsun
Aleyna Şirin çok şeker ama yarışmada Neşe Erberkin kizi var ilk 3 te o kesin
aa hangisi
Selin erberk gurdikyan
Ben bunlardan daha güzelim :)
doğrudur
alayi torpilli tirt yaşli hepside siradan koyu kumral esmer sokakda cok var
Aleyna şirin en iyisi diğerleri ya yüzden ya da fizikten kaybediyor
Aleyna Şirin diyeyim yine esmerden Şaşmamak lazım ::)
bu sitede bu kızlardan kat be kat daha güzel olanlar var...
İrem sevimli ama acilen bir göğüs operasyonunu düşünmeli.
Kadın dediğin böyle olmalı o yüzden tercihim Selver mira atagül❤❤💜
Yüzleri güzel gibi ama popo yok. Çarşıda daha güzel kızlar var
Hiç biri güzel değil harbiden
Kasapta asılı et gibi duruyolar
1,13,19 bana gore guzeller
Yoldan 3 kişi çevir bunlardan güzeldir amg
ay kız Aleyna şirin tabiki bal ya
İçlerinden birini tanıyorum
Soyunup kendilerini milletin önüne atıyorlar. Hepsi sıradan.
17 numara... Harikaaaa
soyadı erberk olan kazanır
Eliminel eliminel
9-10-11-12-17-19
Böyle saçma şeyleri takip etmiyorum. Favorim yok
İnan ki ben hic birini begenmedim
Hepsi güzel kararsız kaldım kıskıskıs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?