Miss Turkey adayları açıklanmış efendiimm. Ben 5-10-20 numarayı çook beğendim kesin dereceye girerler diyorum sizin favoriniz hangisi oldu?
View this post on Instagram
View this post on Instagram
4, 9,14, 20 kötünün iyisi diğerleri zaten direkt kötü abi bu jüriyi değiştirsinler artık her yıl berbat seçimler yapıyorlar. Hı ben insanların dış görünüşünü eleştirmem kızlar çok iyi eğitimlidir çok kibar nazik insanlardır çok dil biliyorlardı bilemem. Amma velakin eğer bu yarışmanın adı güzellik yarışmasıysa Türkiyenin en güzel kadınını seçmekse amaç göz var nizam var hepsi birbirinden çirkin dediğim kişilerde diğerlerine kıyasla daha güzel yoksa güzel değiller olsa olsa ortalama güzellikte herhangi sokaktaki bir kız olurlar daha fazlası değil ve kimsede kusuruma bakmasın eğer modellikse söz konusu yüz güzelliğide önemlidir sadece bacak boyu kurtarmaz dünyanın en ünlü modellerinin yüzüne bakın hepsi bebek gibi 35,40 larına gelmelerine rağmen Adriana Lima, Miranda Keer, Candice Swanepoel, İrina Shayk v. s. Son zamanlarda gucci tarzı markalar daha az güzellikte modellerle çalışıyorlar dünya genelinde beden olumlama moda oldu ama asıl modellikte uzun boy ince fizik kadar yüz güzelliğide önem arz ediyor fakat Türkiyedeki jüriler bunu fark etmemişler o yüzden 2002den beri miss world tacı alamıyorlar.
4 ve 17 dışında güzel göremedim biraz da 9, gerisi bu oylamaya dahil olduysa bende olabilirim demektir. Bunlar güzelse ben zaten doğal güzelim, bende gireyim dereceye...😅
Cevap
128Cevap
Kim güzel değil kim diğer ünlü kadınlara benziyorsa onu seçiyorlar salak gibi. Bu yarışma kaldırılmalı net!! Kime sorarak Türkiye'nin en güzel kızı vs diyorlar. Türk kadınının boyu kaç 155-160 bunlar 180 vs.
Neyse o zaman birinci olabilecek kızlar 1 nm. Amerikan ünlülerden birine benzetecem ama çıkartamadım.10 nm Şevval Şahin'e benziyor galiba o da başka birine benzetildiği için seçilmişti. 19 eski Victoria's Secret mankeni Magdelena Franchoviak'a benziyor. Bu üçü birinci olabilir diyorum. Diğer kızlar da çok güzeller ama bizim salak jüri üyeleri her sene birilerine benzeyen kızları seçiyorlar.
6 ile 10 da sayın güzelimiz Azra Akın'a benziyor :)
Kriterler ne bilmiyorum ama benim eski sevgililerim bunlardan daha güzeldi :D
Ayrıca bu tarz yarışmalardaki kızların hepsi torna tezgahından çıkmış gibi. Hepsi 175 cm hepsi zayıf hepsi armut gibi sırıtıyor... Halbuki minyon tipli olmak güzel olmaya engel değildir, balık etli bir kız da gayet hoş olabilir, bazılarına da asık surat yakışır. Ne bu "güzel kadın" standardı koyma çabası?
Sokakta bunlardan çok daha güzel kızlar var.
1.75 üstü kız seçecekler diye değişik tipler giriyor yarışmaya.
Ha bunlar arasında bir sıralama olacaksa da :
1 - 3. kız
2 - 6. kız
3 - 4. kız
4- 13. kız
bu sıralamayı fiziklerine göre yaptım
Yüz güzellikleri zaten beş para etmez
aynen ya hepsi çirkin geldi bana sokakta daha güzelleri var be
8 numara aci cekiyormus gibi bakiyor. 10 numara da renkli sayfalar magazin programindaki mugeye benziyor. 13 neden gozlerini o kadsr aciyor anlamadim. 16 guzel ama cok sade. 19 kendini mahkemede saniyor. 20nin gulusu cok sahte. 7 alina boz'un yandan yemisi. 17 ve 5 iyi gibi. Ama fonale kesin en suratsizi kalir hep oyle oluyor son yillarda
Çoğu güzel bile değil. Türk kızlarına çok talep olduğu için kendini bir şey zannediyorlar. Ayrıca mevzu sadece dış görünüş değil. Bir ara beğendiğim bir kızla tanışmaya çalıştım. Kızı yabancı zannettim. Ruslara benziyordu. İngilizce konuştum. Sonra ismini öğrenince Türk olduğunu anladım. Kıza ben de Türk üm dedim. Sen yabancılara benziyorsun dedim. Ama farketmez dedim. Kız Türk olduğumu duyar duymaz gitti hiçbir şey demeden. Bu saygısızlık, görgüsüzlük, kezbanlık ve ırkçılıktır. Türk kızları bence tam bir Ö. k. ü. Z. Bildiğin mağara kaçkını çoğu. Celal Şengör boş yere demiyor. Kadınların mini etek giyip, bikini giymesi, erkeklerin takım elbise giymesi bunlar medeni, modern insan olduğumuzu göstermiyor. Bizim insanımız vahşi. Türk kızı deyince aklıma direk kezban kelimesi geliyor.
Kezban Türk kızları disliklelar ile kendini belli etmiş hemen. :)
Sanki artık eski numarası kalmadı. Oradan çıkan kızlar mankenlik yerine oyunculuk yapardı. Ne bileyim eskiden daha çok göz önünde olurlardı. Sanki bir kaç yıldır miss turkey olanlar gözden kaybolup gidiyor gibime geliyor. Geçen senenin miss turkeyi nerede mesela? Kimdir ne yapıyordur belli mi?
Polonya'da olduğumdan dolayı mı bilmiyorum şu fotografta güzel kız göremedim yeminle. Bir tanesi için ımmmh belki dedim. Yani yarışma için diyorum.
Erkenlerin güzellik anlayışında ciddi bir sıkıntı var; 5 9 ve 14 ü beğenen bayağı olmuş😀 7,8 ve 20 idare eder (diğerlerine göre güzeller, yoksa çok güzel olduklarından seçmedim) diğerleri hangi akla hizmet seçilmiş bilemedim..
vallah galiba benim güzellik algım yok. bana hepsi normal geliyor 😶
sadece duygusal bağ kurduğum kişileri güzel buluyorum nedense
Bunların nerdeyse hepsi çirkin ve zaten çok çok güzel olanı da yok.5-10-20 güzel değil. Yinede içlerinden biraz güzel bulduklarımı yazayım
Sevgilim kim ise her sene benim miss kainat güzelim odur
burda illaki çok güzel kızlar var hak etmesi gerken kızlar yine elenecek yine olmadık kızları gönderecekler yine başarısız olacağız
Miss işleri boş işleri ya. Beyine yatırım yapmayı bedene yatırım yapmak ne saçma... Missler matematik yarışmaya katılanlardan daha çok değer görüp para kazanıyor. Güzellikle başarılı olunur düşünenlere teşvik!
6 numara Azra Akın’a benziyor hafiften, zamanında dünya güzeli seçildiği için yine benzer birini seçeceklerdir büyük ihtimalle.
İlk üçte 6-5-20 olacaktır büyük ihtimalle.
özür diliyorum ama hiçbiri. Insanların bedenlerini değil zekalarını yeteneklerini konuşsak ya. Hiç kimse çıkıp da vücudumuz malzeme değildir demiyor. Geleneksel biçimde devam ediyor.
Mecbur kalmasam hiç biri. Ama 14 ve 20 diyorum. 14. cünün de diğerlerine göre farklı aurası var 20 de cansu dereyi andırıdı ama daha yumuşak yüzlü. Ama hepsi sıradan 😭
aa böyle bişey mi varmış instagramda ilk defa duyuyorum
benim ilk 3üm 4-14-20
ikimizin de ortak kararı 20 numarayı bu yılın Türkiye güzeli seçebiliriz
Bunlar eğer güzelse bende dünyanın en yakışıklısıyım amkkk
Bu ne la uefa konferans ligi gibi. Ben daha güzelim
Harbi uel bile değil
7- 14- 19 bunlardan biriisi olmalı bence 🤗
Bazılarını neye göre aday seçmişler düşünmeden edemedimm :D
6 numara diyebilirim, kazanırsa ben de kazanmış oluyorum. En azından bileyim bilen varsa yazsın. 😂 Havamı atarım.
Neden hepsi aşırı uzun. Kısalar güzel olamıyor mu? 165 Boyunda doğal biri bin kat daha güzel geliyor bana.Üstelik gerçekten beğenmedim bir çoğunu.
Ay bunlar ne ben bile daha güzelim ayrıca hepsi birbirinin kopyası nerdeyse 1 2 tane güzel var bana gore
Pek umrumda değil acıkcası
Dizi karekteri olacak %60 %70 i
Abi biri bile mi ilgimi çekmez yok abi birine bile öff uff diyemedim
7 ve 8 hoş geldi gözüme digerleri ich ben bunlardan güzelim 🤣🤣
Abi bu ülkede bunlardan çok daha güzel kadınlar var
Yeşilcamda secilen oyuncu kadınlar çok güzeldi hep fizik açısından hem yüz 🌸
5 ve 20 numarayi aşırı beğendim. Sarisinlardn 4 ve 9 da çok güzel.
Türkiye güzeli seçilecek kadar güzel bulmadım hiçbirini. Hepsi ortalama tipler.
Dışarıda çok daha güzelleri var..
Ben hatundan anlarım begendigimden degil kimin kazancagını bildigimden 7 numara diyorum bitince yaz bana
4 numara. Digerlerinde miss Turkey'e katilacak kadar bir güzellik göremedim 🙈 tabii guzellik göreceli, malum..
1-4-5-9. Enini seçeceksem de 4. kızın yüz hatları ve gözleri çok güzel. 20'nin de biraz asil ve kendinden emin bir duruşu var.
sokaklarımız bu kızların 3 -4 katı güzellikte kızlarla doluyken.. garip...
Kızlarımızin hepsi birbirinden güzel valla bilemicem🥰
5-14-20 kapışır
17 dereceye girmez ama en meşhuru da o olur.
Valla miss turkey'e katılacak kadar güzel değiller.
Miss turkey de şu ana kadar güzel olan bir kişiye bile rastlamadım
Bir kaçı dışında hepsi çok çirkin nerden bulmuşlar bunları ya 🤮🤮
Kesinlikle 20 numara favorim. 1 ve 14 numaralar da çok güzel. Ikisinin de gülümsemeleri harika.
Yine öyle güzel bulduğum biri yok sıradanlar fizikleri güzel tabi
5 6 7 10 19 20
ama bana sorarsanız 20 nci kişi çok tatlı ve güzel
5 çok beğendim. 10 çirkin yaw neyini beğendin Allahtan bu yıl kızlar güzelmiş
15 numara harici güzel yok orada hepsi ortalama tipler
Sırasıyla ilk beş
1: 20
2: 14
3: 8
4: 11
5: 5
Bu da joker :
6: 1
Maşallah maşallah hepsi birbirinden güzel. Allah sahiplerine bağışlasın.
8,9,12,14,17,20
Ben hiçbirini beğenmedim tabi bu kızları güzel bulanda vardır ama sokaklar da caddelerde milyonlarca bu kızlardan daha güzel kızlar var
ben burdan 3-4 kızı tanıyorum fotoları iyi çıkmamış nrmaldeçok daha güzeller
2,4,9 ve 14 numara.
2 çok iyi , göğüs farkıyla önde bence 😋
20 numarada iyiymiş , ekleme yapayım 😄
4-5-13-20
Bunlardan en az bir tanesi birinci olur. iki tanesi ilk 3 e girer.
Berfu yenenler sunacaktı bunu gülme krizine girerim 😄 ne zaman bu merak ediyorum sunuculuğunu.
20 veya 4 çok iyi. Gerisi tırt. KS de bile daha güzeller var ya.
Hiçbirini görmedim tanımadım ama yarışmaya katıldıklarına göre hepsi taş gibidir 😋😋
böyle yarışmalar çok gereksiz, tamam anladık güzel kızlar var eyvallah da her kime faydalı iseler onun için önemli
Nerden bulurlar bu maymunları bunda bile hile yapılıyor kalas gibi boyu beygir gibi gövdesi olanı değil de biraz yüzü güzel olanı secseler nolur
Sen olmalıydın orada.. Gizli den yorum yapacak kadar , yuksek özgüveninle hepsini geçerdin
@Dördüncümurat mesele ben değilim Türkiye güzeli diye Avrupa yarismasina gönderdikleri kızı gördün mü yahu Türkiye'de hiç mı güzel kız yok bu Türkiye'yi küçük dusurmektir Avrupalılar öyle yapmıyor en güzel kız hangisi ise onu çıkarıyorlar bizimkiler ne yapıyor her zaman torpil gözönünde olan bir şey onda bile hile yapılıyor geçen yıl seçilen kızın eski resimlerini buldular estetik yaptırmış normalde kurallara aykırı ama rahatsızlığından dolayı estetik yaptırabilir diyip üstünü kapattılar. Kaldı ki kızın estetikli hali bile güzel değil benim de boyum kısa ameliyatla boy uzatiyim uzun boyluyum diye beni manken secsinler ne anladım bu işten
Modellik yarışması bu güzel surattan önce fizik, podyumda yürüme vs bunlar geliyor. En güzeli seçme yarışması değil
@Görkemligök diğer ülkelerde neden güzel kız seçiliyor
Güzellik görecelidir 8 numaraya bak fena
@Dördüncümurat 😅 o mu fena siz hayatınızda kadın kız gormemissiniz bence. Bunların hepsi varlıklı ailenin kızları bunların bakımsız hallerini düşünemiyorum çevremdeki güzel kızları görseniz eminim küçük dilinizi yutarsiniz ağır olacak ama her yıl mis turkey diye seçtikleri adaylar kız değil supruntu
Sen güzel misin peki gizli den çik ya da bana m s j at.. kız gayet güzel fiziği de öyle kıskançlık seziyorum sanki
@Dördüncümurat ya mal mısın sen ya 😅 kıskanılacak birşeyleri mi var kendi tipinle kıyas yapıyorsun sanırım
Içın için çekemiyorsun işte benim tipimle ne alakası var bayan bunlar , ben 8 numara hoşuma gitti sen hepsine maymun diyorsun.. onlar maymunsa seni merak ettim
@Dördüncümurat yav he he bi bboka benzeler de ben de cekemesem bunlardan güzelim çok şükür kendimden eminim kimseye kanıtlayacak degilim sen begendin diye herkes begencek diye bir şey yok bak yorumlara herkes beğenmemiş
Beğenmeyenlerin hepsi kadın 😄😄
@Dördüncümurat sen hariç erkekler de beğenmemiş. Türkan Şoray Hülya Avşar gibi olmayana ben güzel demem
Tamm canım hepsi çirkin sen güzelsin
@Dördüncümurat tabiki ben güzelim bunların yanında ben karaliceyim
😃 taçsız kraliçe 😁 nerenin kraliçesi sin il olarak
Voleybol milli takımını görmesek belki bunlardan seçerdik güzelleri de 😃
Yahu orası öyle. Voleybolu bıraksın güzellik yarışmasına girsinler demiyorum 😃 O bir iltifat amaçlı... @Berivann6
:))
Hiçbirisi bence aşırı uzunlar 170 anlarımda 180 nedir :D
20,19,17,14,5,4, bunlar dan ilk 3 çıkar onlar da 5,14,19
Bence hiçbiri...2005 sonrası seçimler hiç güzel değil...
Abi bunlar niye miss turkey adayı? Ülkede bunlardan daha güzel olan binlerce kız var
Evet öyle. Ama bu yarışmalarda boy fizik önemli.
Hepsinin boyu ve kilosu ve fiziği birbirine yakın, bu fizik içinden en iyi yüzü arıyorlar. Yoksa dışarda bunlardan milyon kat daha güzel kızlar görüyorum 😊
1-4 bence ama entipsizi secilir gerçi bu senekiler güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?