Hande Deniz Uluğ 21 yaşında
Gizem Koşar 18 yaşında
Aleyna Şirin 21 yaşında
Esil Kaya 19 yaşında
Selin Erberk Gurdikyan 23 yasinda
Nurten Ayten 21 yaşında
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Esil Kaya bence güzel
Hiçbirini beğenmedim. "Sen kimsin lan k*duğum bu kızları beğenmiyorsun" diyenleriniz çıkacaktır ya da o sihirli soruyu soracak olanlarınız çıkacaktır aranızdan. Haklısınız evet ama konsept güzellik yarışmasıysa finalistler bunlar olmamalıydı.
Aleyna Şirin yarışmayı kazanır, net. Bu fotoğrafta kötü çıkmış. Kendisinin farklı bir aurası var.
Bende çok beğendim kizi umarım o kazanır 2. ci olursada iyi
Burada kız olup olmadığından bile emin olmadığı 100 kıza aynı mesajı kopyalayan tipler, gelmiş hepsi çirkin diyor :D
Siz boş zamanınızda kimi s*k. iyorsunuz kanka?
Elizabeth 😂
Şaka gibi hiçbiri yaşını göstermiyor. Çok daha fazla gibiler. Ben bunlardan genç görünüyorum. Bizımle diğıller.
Güzelleri eleyip çirkinleri mi finale taşıdılar. Bunlar çirkin be 😂 bu yıl güzel kızlar katılmadı herhalde 😂
Yemin ediyorum markette gördüğüm bir çok kasiyer bunlardan daha güzel
şu an ofisten çıkayım Kadıköy'deyim 5 dakikada bunlardan güzel 50 kişi görürüm.
Bunlar katılanların arasından seçiliyorlar
biliyorum da bir çok insanda eleniyor
hiç mi güzel biri katılmıyor anlamadım
geçen sene de öyleydi mesela
son 2 yıldır standart baya düştü
niye bunların hiçbiri güzel değil?
Aleyna güzel bence ya
Hande de çekici bence
@Kartonhelva kusura bakmayın arkadaşlar ama miss Türkeyden bahsediyoruz bilmem ne köyünn elma güzeli seçmesi değil bunlar. ben sıradan bir insan olarak buradakilerden güzel en az 3 kızla sevgili oldum. miss Türkey dediğin zaman normal insanların bakıp ulan bu bize bakmaz diyebilecek seviyede olmaları gerekirdi
Bunlar katılanların arasından seçiliyorlar ama ayrıca sadece yüz değil hiç kısa ve şişman kizi miss turkey de gördün mu
fizik dahil yorum yapıyorum bende zaten. açık söyliyeyim ben Ankaradayım şu an 7 caddeye çıkayım bunlardan güzel en az 20 kız görürüm.
Ya tabikide bu kızlardan daha güzel kızlar var ama yarışmanın kriterleri var 170 üstü boy ve hiç evlenmemiş ve çocuğu olmayacak mesela
hiç evlenmemiş 170 üzeride çok bakınız aşağıdaki erkek yorumları. yani bu bir yarışma ve gerçekten harkulade olmaları gerekiyor. o yüzden eleştriyoruz yoksa bunları kötülemek değil ama.
Yaş sınırı da vardır
birbirinden çirkinler
Bunların hepsi çirkinmiş yaa :D
Aleyna mermi gibi kadın. Çok beğendim
Hiçbiri.
2 ve 4 şaka mı?
Oha 5 v 6 yı da yeni gördüm bunlar da şaka galiba