DiCaprio kendinden genç kızlarla birlikte olmasıyla ünlendi. İlişkilerinin grafiği çıkarıldığında 25 yaşından büyük sevgilisi olmadığı görüldü. 4 yıllık sevgilisinden ise 25 yaşına girdiğinde ayrıldığı ortaya çıktı.

DiCaprio kendinden genç kızlarla birlikte olmasıyla ünlendi. İlişkilerinin grafiği çıkarıldığında 25 yaşından büyük sevgilisi olmadığı görüldü. 4 yıllık sevgilisinden ise 25 yaşına girdiğinde ayrıldığı ortaya çıktı.
Ben şu anda 31 yaşındayım genel olarak çevremde gördüğüm insanlarda 50 yaşından sonra ya da 50 yaş civarında erkeklerde yaşlandığını kabul etmemek gibi bir durum söz konusu oluyor, işte kendinden daha genç olan kızlarla ilgi görmek daha genç birisiyle evlilik yapmak saçını boyamak ya da kendini genç göstermeye çalışmak çevresindeki insanların ona saçının döküldüğünü yaşlandığını söylememesi gibi şeyleri istemesi hal böyle olunca bu kim olursa olsun böyle oluyor.
Bu adamın da fazlasıyla parası olduğu için zenginin malı züğürdün çenesini yorar..
Genç sevgili hastalık mı, belki bu kızlar ünlü Hollywood yıldızlarının yanında olarak parlamak ve görünmek istiyorlar. Olayı sadece cinsellik yönünden düşünmeniz sığ bir bakış açısı. Bu tür insanlar bir çok kadına ulaşabilir zaten, kaldı ki bizim gibi yaş takıntısı olmayan toplumlar.
Sübyancı diyenler falan olmuş :)))
Ben de o yaş grubuyla birlikte oluyorum ve gayet keyifli oluyor, adamın yaptığı şey her erkeğin hayalini kurduğu ama her erkeğin yapamadığı şey aslında :)
Ya sende para vardır ya ortamın vardır başka türlü cinsellik ya da aşk için zor kusura bakma
25 yaş fark her şey için fazla uyum zor bir motivasyonu olmalı bunu yapması için
@sundaysea Erkekler içgüdüsel olarak genç kadınlara yönelirler çünkü doğurganlığı çok yüksektir, yani genç bir kadına hayır diyecek erkek tanımıyorum.
Milf ise bir fantazidir, belki onunda evrimsel psikolojide mantıklı bir açıklaması olabilir ama ben bilmiyorum. Belki tecrubeli kadın isteyen erkekler olabilir, benim çevremde hiç o tip isteği olan bir arkadaşım olmadı.
Aslında mantık çok basit, içgüdülerimizin tek amacı sağlıklı bebek üretip onu yaşatıp sağlıklı bir şekilde büyütmektir.
Bunun şartı ise doğurgan ve sağlıklı bir anne ile, güvenlik, barınma ve yiyeyecek sağlayan, gelecek vaad eden babadır.
Yani genç kadın ve maddi imkanları güçlü olan ve güvenilir bir erkek. Bu tip erkekler belli bir yaştan sonra bu imkanlara ulaşabiliyorlar, yani genel de genç erkeklerin imkanları henüz güçlü olmuyor. Bunun aksine kadın ise gençken çocuk doğurganlığı zirvede oluyor.
Bundan dolayı orta yaşlı erkek ve genç kadın birlikteliği çok sık olan bir durum. Milf ise tecrubeli kadın isteyen ve zannedersem genç erkek isteği.
Bütün bunlar içgüdü, benim uydurduğum şeyler değil.
senin uydurman değil ama biraz yorum katmışsın gibi. Mesela neden kadın doğurganlık erkek ise maddi güç üzerinden değerlendirilsin? Kadında anaçlık ve zeka gibi faktörler de sağlıklı bir yuva ve çocuk için önemli. Erkeğin genç olması ise fiziksel güç ve potansiyelini verir. Bu arada 25 yaş olayı içgüdü değil takıntı. Ne yani 26 oldu diye 40 yaşında bir adama fazla mı gelecek :)
@sundaysea Yok yorum katmadım, bildiğim kadarını yazdım. 25 yaş özellikle belirtilmişse evet kişisel olarak takıntı olabilir. Ama ben 25 yaş için değil, erkeklerin neden genç kadınlara ilgi duyduklarının sebebini yazdım. Özellikle sayı belirtilmişse o takındırdır bence de.
Güç olayına gelince kendisine bakan bir erkek 25'in de neyse 45'inde de o olur hatta belki daha ileri yaşlarda da. Bizim millet spor yapmıyor, beslenmesine dikkat etmiyor, kendisine bakmıyor bundan dolayı erken yaşta performans düşüyor.
Yoksa 45 yaşında kendisine iyi bakmış bir adam hem enerjisinin zirvesinde olur hem de tecrube olduğu için genç bir erkeğe göre daha iyi olur.
45 diyorum, kendimden yola çıkarak konuşuyorum :) Daha ileri yaşları tecrube etmedim henüz, belki 55 e kadar devam ediyordur, bilemem şimdiden :)
Gereksiz büyütülen bir ünlü söyleyin deseler DiCaprio derdim. Titanic olmasaydı hali ne olurdu çok merak ediyorum. Şahane oyunculuğu sayesinde değil şahane filmlerde oynamasıyla ünlendi. Şimdide şahane hatunlar sayesinde ününe ün katıyor. Adamda iş yok ama işi biliyor tebrik ediyorum.
Cevap
57Cevap
Hastalık olabilir
Kendisi gençlik döneminde özellikle de Titanic filmindeki haliyle gerçekten über yakışıklı bir adamdı ancak bazıları vardır yaş aldıkça daha iyi gözükür bazıları vardır yaş aldıkça eski halinden eser kalmaz işte o eser kalmayanlardan birisi de Di Caprio.
Oyunculuğuna da sözüm yok gayet iyi oyuncu ancak şu an yaş ve tip anlamında en iyi dönemi bir yana iyi bir döneminde de değil.
Bu haliyle kendisiyle olmak isteyenlerin amacı nettir; Ün ve para kazanmak. Ve ben böyle kolay yoldan şan, şöhret peşindeki insanlara saygı duyamıyorum. Yorumlarda da gördüğümüz üzere şan, şöhret için kendini metalaştıracak çok kadın var yani Di Caprio 80 yaşında dahi böyle tipleri bulacaktır.
25 zaten genç bir yaş leonardo dicaprio obsesif kart bir zamparadan başka bir şey değil. 25 yaşında annesi mi aldatıldı ya da babası 25 lik kadınla mı oldu bilmiyorum ama hastalıklı bir durumu olduğu belli.
Bu arada yorumlar da cahil ataerkil halkı nasıl da göz önüne sermiş hak veren hödük erkekler mi dersiniz layık gören tüyün bitmemiş istekli kadınlar mı dersiniz of niye bu kadar kafasızsınız😏
bunun ki aşk değil sevgi değil iğrençlik bu başka şey için sevgili tutuyo bide bu pisliklere hayranlık duyanlar var insanda ilk önce karakter olacak 🤮
Yakışıklılığı ve duruşuyla yaptığı işle olsun çok ilgi çekici bir adam. 7'den 70' e seveni çok ve bu çok belli. O yaş grubunda ki kadınlar da hayranlik besledikleri için beraber olmak istiyor olabilirler.
Kızlar adamı kötülemiş ama şunu da unutmamak gerekir adam kimseyi zorla sevgili yapmıyor kendine kızların kendi gidip sevgili oluyur adamla
Birisi para ve ün için kullanırken. Diğeri yaşına uygun olmayanı kullanıyor. Hangisi daha büyük hastalık?
Birisi mantık işi birisi ise sapkınlık
Orası öyle canım onunla olan kızlarda sütten çıkmış ak kaşık değil
İnsanlar hep böyle biliyor musunuz :) babam annemin ailesine neler almıştı zamanında.. o aldığı içkiler sadece 100 bin tutmuştur öyle diyeyim. Kimse yapmadı böyle kıyak. 3 senedir almadığı için yüzüne bakmıyorlar :)))
Herkes menfaatçi 1000 kez yapın 1 kere yapmayın niye yapmadın diye kavga ederler para ve paragöz i sanlar böyle lanet bişi
Yazık gerçekten
Neden hastalık olsun? Genç kadın seviyor ve istediği kadar yenisiyle değiştirme imkanı var. Bunu kullanıyor.
Sevgilileri de bu durumun farkında ve bu duruma razı görünüyor.
Adamın tipini hiç beğenmiyorum ya. Sarı saç mavi göz iyi de yusyuvarlak bazlama gibi surat 🤣🤣🤣 parası olmasa kimse buna bakmaz da iste para her kapiyi aciyo
para bu okan bayulgene nelerı goturttu cem yılmaza hele
genc sevgilisi olsa ne olur ki kendi yasli olduktan sonra? bence mutlulugu o sekilde yakalamak yine zor, o yuzden dikis tutturamiyorlar - 4 sene sonra birakirim diye baslayan iliski insani mutlu eder mi - para her seye kadir falan degil oyle
Para herşeye kadir değil elbette ama bu konuda kadir emin olabilirsin. Sadece 25 yaşına kadar onunla sevgili olmak isteyen yüzbinlerce kadın olduğuna emim.
@İmnoman bi yakisiklilik kalmadi ne yazik ki
Kadınlarda akıllı olsunlar , hiçbiri suratlarına bakmasın bak bakalım neye dönüyor İbişler.
Ben aklımı kullanıyorum binlerce şükür 🙏🏻
Tamam bu adam takıntılı ama karşı taraf da masum değil, zorla evlendirmiyor. Bakmayın sizin boşanan kadınlar sevinçten 4 köşe olmuştur örnek Acun'un genç karısı ne kadar mutlu oldu boşanınca.
Hastalık gibi değil de bence insanın ilkel tarafıyla ilgili erkekler içgüdüsel olarak kendinden genç ve potansiyel olarak daha 'doğurgan' olan kadınları seçme yatkınlığı vardır muhtemelen
Güzel cvp
Genç sevgili hastalıksa olgun sevgili de hastalıktır. Gençler olgun kadın erkek istiyor olgunlar da genç istiyor. Arz talep meselesi aslında biraz da.
Yani adamda bolluk var, elini sallasa ellisi. Oyuzden biri gider biri gelir diye düşünüyor. İstese sevgili bile olmadan fakbadi takilabilir milletle. Sec beğen s. İ. K 😄
Herkes adam zengin vs yazmış da adam Leonardo Dicaprio aloooo farkında mısınız Acunla kıyaslayan falan olmuş 😂😂
Ama o leoo
Para para para diye boşuna denilmemiş.
Yaşlı sevgili hastalık mı? Bir de bu açıdan bakmak lazım. 😉
Gören de kızı zorla yanında tutuyor sanacak. Gold diggerlık hastalık canım benim. 😉
Bunlar ilişkilerini yaşları yakın olsa da yürütemezler. Genel olarak ilişki insanı değiller. 😂
25 ile ilgili kötü bir anısı var heralde. Takıntılı bir durum..
Kadınlar reşit ve olgun ve yakışıklı adam ve de zengin ona kadın mı yok anlasamsyinca bırakıyor
Ayrılık sebeplerinin kızın 25 yaşına girmiş olması olamaz herhalde? Yani öyle umuyorum çünkü bu çok saçma. 🙄
Ben de hep 20-25 bandında takılıyorum en iyisi. Ben de Amerika'dayım şu adama yazayım da bana Margot Robbie'yi ayarlasın bir geceliğine 😂
Yalnız margot 32 yaşında😂😂
Ben Margot'ın çıtır wolf of wall street zamanlarını kastettim ama isterse kendisi 50 olsun o yine güzel kalır :)
Kendi ağzınızla söylüyorsunuz yaş zaman kavramı dır sadece yaşı geçmiş kadın ya da erkek zamana göre yaşlanmaz ya da yıpranmaz yaşadığı yaşam şekline göre değişir vücut örneğin 20 yaşında sağlıksız beslenen her tarafı yağ bağlamış cildi bakımsız bir sürü insanla seks yapmış bir kadın mı yoksa 30 yaşında hiç seks ya da doğum yapmamış fit sağlıklı parlak ciltli ve parlak saçları olan bir kadın mı hangisi için daha genç ve güzel dersiniz bu söylediklerim erkekler için geçerli
Benim fikrim erkekte kadında güzel olan her yaşta güzeldir çirkin olan da 18 olsa bile çirkindir mesela
Multimilyoner yediği önünde yemediği arkasında tüm cilt bakım ürünlerinin en doğal ve en iyisine dilediği zaman ulaşabilen hayatında terör ve medine dilencisi ırkların kavimler göçü gibi dertleri, canlı bomba patlaması gibi ihtimalleri ile subliminal stresin "s" harfini yaşamamış Avustralyalı barbie bebek Margot Robbie ile sıradan çalışan sınıfı insanları kıyaslamak bence delilik. Birçok faktör var yaşlanmaya. Margot Robbie kolay kolay yaşlanmaz muhtemelen 65'inde bile güzel olacaktır. Bizim hiç öyle olacağımızı zannetmiyorum.
Aynı şeyleri anlatmaya çalışıyorum zaten beyfendi. İnşaatta çalışan genç bir erkeğin plaza hayatı yaşayan spor ve bakım salonundan çıkmayan 40 yaşında bir adamla bir olmuyor maalesef 😒 ama şöyle bir şey de var düşük bütçeler ile temiz fit ve bakımlı olunabilir bence uğraşacak kadar stressiz bir yaşam olması lazım tabi 🙏🏻
Bizde de bir tane öyle hep güzel kalacak bir kadın var. Elçin Sangu. Ama mesela ben çocukluk platonik aşkımdan örnek vereyim Emel Sayın, hala yüzü güzeldir ama neydi ne oldu. Coğrafya ve para büyük etken. Katılıyorum ucuza da yapılır ama stres varsa hayatta mutlaka yaşlandırır insanı. Zaten güzellik de subjektif bir kavram. Benim medine dilencisi bulduğumu birisi salya sümük puta taparcasına bakıyor olabilir.
Bu adamın bu kadarcık imtiyazı olmayacak da benim mi olacak hatta bence bir tane yedekte tutmalı abim 😀
Yabancı erkekleri övüyordunuz ne oldu 😂
Adam mankenden aşağısına bakmıyor ve 25 yaşını geçmemesini şart koşuyor. Belli kriterleri var
Zengin koca diye yanıp tutuşan çirkin kızlar ibret alsın
20 yaşındaki mankenler Leonardo yu ne yapsın onlar kullanıyor asıl bunu reklamlarını yapıyorlar
Serseri Böylelerine Gerçekten Ayar Oluyorum Sevmiyorsanız Niçin Sevgili Yapıyorsunuz Yani
25 lik ihtiyarladığı için yenisiyle değiştiriyor. Bir tane 22 lik bulmuş zaten😂
Gercekten 25 ihtiyarlamismi oluyor 😑😑
Kendisi çekici de değil neden kadınlar onla oluyor anlamıyorum
Adamın tipi gayet iyi. Önemli olan yaş değil nasıl göründüğü.
Ne buluyorlarsa bunda ben anlamıyorum adam artık porsumuş para demek ki paraya tapmış millet
para nelere kadir en ıyısını en cıtırıını alıyousn
Normal o kadar parası var yeni sevgili satın alacak
İşte zenginin malı, ilişkisi, fukaranın çenesini değil artık parmaklarını yoruyor 🤣
Saf kadin olsun yeter onlara yanlarında bebek taşıyorlar
Maddeci zihniyetin getirdiği ahlak bozukluğudur.
Kadının raf ömrünün 25 yılda dolduğunu düşünüyor kendince.
Vardır bir bildiği. Onun görüp geçirdiklerini biz rüyamızda bile göremiyoruz sonuçta :))
Olabilir, belki aralarında uyumsuzluk oldu. Genci yaşlısı farketmez
Ruhları hasta bunların genç sevgili bulsalar nolucak a..
zengin erkek aramak ne kadar normalse güzel ve genç bir kız istemekte o kadar normal kadının güzelliğine bakılır erkegin paralısına
Belki de 12 den sonra balkabağına dönüşen araba gibi adamın sevgilileri 25 olunca büyü bozuluyodur
Psikolojik bir rahatsızlık gibi geldi bana. Bir tür takıntı sanki. Belki de ünlü olmadan önce kurduğu bir hayali gerçekleştiriyordur.
25ime 2 yıl var 2 yıl da benimle takılsın ya ahahssgj
Leo'nun üreyip güzel genlerini devam ettirmesini isterdim ama adamda evlilik düşüncesi yok ki
Sonuçta istediği her kadını elde edebildiği için kıymetli olmuyordur
Neden hastalik olsunki tercihtir. Yargilamayalim. Bazilari genc bedene alisir sonrasi erekte etmez onlari. Saglikli cinsel yasam olmadanda iliski olmaz ayrilik kacinilmazdir. Imkan meselesi tabii.
Bu adama 18 lik yaraşır. Kaç tane DiCaprio var da dünyada hak etmesin.
18 mısın sende :)
Yaşı ilerlemiş zengin tanınmış erkekler genç kız peşinde genelde.
tam tersi genç kızlar onların peşinde
Benim bir akrabam 59 yaşında 25 yaşında manken bir kızla evlendi cocuklari oldu. Kız aramadı o gece kulüplerine gidiyordu. Şirketleri var adamın.
genelde dediğim gibi o tarz paralı erkeklerin peşinden koşuyor kızlar yani istisnai durumlar da olabilir tabi
Koşan vardır ama o adamın kendini göstermesi tanıtması lazım degilmi. S serisi mercedesi var villada oturuyor çok evi var yazlıklar filan. Kizlada tanıştım çok iyi biri aç gözlü değil çok da anlayışlı. Adam profesyonel
adam yapıyor bu sporu
Bu adamdakiler için bende katlanırım kadın olsam bazı şeylere ne olacak ki. Bir kaç sene sonra özgür olurum.
@ErtugrulKARTAL1903 evet ama bu akrabam tam bir beyfendi tanısanız hep konuşmak istersiniz ben görüşüyorum ve 45 yaşında gösteriyor çok bakımlı
Bende olsam hem paralı hemde öyle adamı kaçırmazdım.
Adam malın iyisini biliyor. Bu arada mal dediklerim de mal olduklarını biliyorlar.
Kızlar amca diyeceği yaştaki kişilere para şöhret var diye sevgilim diyor. Tam bir tezat
Herkes kendini düşünüyor
20 ile 25 arası mis gibi çıtır olur ve baldan tatlıdır
Adam ne yapsın haklı yani
Adam da para var daha ne olsun... istediği gibi takılıyor işte... bizde burada vay bee adamın hiç 25 yaşından yaşlı sevgilisi olmamış diyoruz
Arabayla kıyasla ama tam tersi yüksek modele binmek varken neden düşük model kliması bile olmaz ksksks
her iki cinste de 6 yaşa kadar yaş farkının normal olduğunu düşünüyorum. Daha fazlası çağ farkına giriyor. Anlamakta zorlanabilirler
Ağzının tadını biliyor. 😂
Alan memnun veren memnun para var huzur var kafasına göre takılır
Artık onu kim napsın acaba kart horoz ya 😒
Benim daha üç senem var hemen beni bulsun 😅
Bu adamı beğenmeyen bi ben miyim
Çok iyi olay, adamın kriterleri var klas hareket
Benjamin button kafası yaşıyor herhalde
Bunun grafiğini çıkaranlar tam mal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?