Biz kızlar ayrılınca önce ağlarız falan sonra karşısında güçlü durmaya çalışırız "sen yokken de iyiyim ben bak" imajı vermeye çalışırız ama aslında daha etkisinden çıkamamışızdır peki erkekler sevgilisinden ayrılınca napar?
Cevabın nedir?
Açıkçası yakın zamanda kız arkadaşımdan ve tabii ki üzüldüğüm zamanlar oluyor ama ayrılmak zorunda olduğum için sonunu göremediğim için ve her şeyden önemlisi tek bir hatam olmadığı için içim rahat. Bizim sorunumuz güvendi. Ortada tek bir konu, olay herhangi birşey olmamasına rağmen bana hiç güvenmedi. Her zaman şüphe duydu. Daha 1,5 aylık ilişkimiz varken, yurtdışına onun yanına gittim görnek için. Buraya döndükten sonra İstanbul dışındaki ailesiyle yaşamaya başladı ve 2 saatlik yol olmasına rağmen 6 ay boyunca her haftasonu gidip onu gördüm. Ama yine de beniö sevgimi sorguladı ve bana şüpheyle yaklaştı. Böyle olunca ben de dayanamadım sevmeme rağmen ayrılmak zorunda kaldım. İlişki böyle olunca üzülsenizde unutmak zorunda kalıyorsunuz. Hayatıma kimseyi almadan yaşıyorum hayatımı. iş, güç, spor, aile ve arkadaşlarımla var olan bağımı devam ettiriyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGötünü parmaklar 😂😂😂
Ne yapsın ilk basta eger ayrilik telefonda gerceklesti ve kiz pislik bisey yaptiysa eline gecen en sivri aletlw kizin pesine duser yolda beyin kontrolu yine eline alir ve eve geri doner bir soguk dus alir iciyosa bir sigara icer telefondaki mesajlari siler ve olayi bitirir eger ben gibi cok seviyosa yemeden icmeden kesilir 1 haftada 9 kilo verir sonra bayilmalar baslar en sonunda akli basina gelir ve aslinda kiz olmadanda ne kadar mutlu oldugunu gorur eger cok sevmiyosa zaten 1-2 hafta icinde onu hatirlatan seyleri hayatindan cikarir ve yoluna devam eder :-D12 Yorumla- +1 yıl
ne garipsiniz :D
- +1 yıl
Napcan abi damarimiza basiyosunuz benim bonzaiye baslayan arkadasim var sevgilisi yuzunden 😂
Peki su durumda sen ne yapardin.
bulusuyosunuz seni cok sevdiginden vs. vs bahsediyo sen biseyden dolayi bozuksun ona affettiriyo kendini falan opmeye calisiyo en sonunda opuyo 😆 mutlu son eve geliyosun ustunu degisirken telefon caliyo ahmet ayrilalim niye diyosun eski sevgilimi sokakta gordum bitsin. Ulan 63 gunluk iliski diyemeden telefon suratina kapaniyo cildirdim ya sen olsan ne yapardin ☺
+1 yılValla erkekler aslında biZden daha Zayıf bu Konuda ilk bir hafta hiç umrumda değil imajı verirler ondan sonra gerçekten sevdiyse acı çekmeler başlar ama kızlar ilk bir kaç gün Acısını çeker ve dimdik devam eder neticede unutulmayacak insan yoktur ama kir koku duyarsın onun kokusuna benzeyen dünyan başına yıkılır bir isim duyarsın onun ismi ile aynı elin ayağın buz keser bir gülüş bir bakış onu mutlaka hatırlatır unuttum der durur yaşarsın en garibide budur ya öldüm der durur yine yaşarsın yine yaşarsın
41 Yorumla- +1 yıl
çok zor...
Bak gecelerce ağlayan acı çeken adamda var ayrılmak zorunda olduğu için, fakat bazıları da var ki..
Hemen başkasının koluna. Hemen.
Üstelik ben daha kokusunu bilmiyorken.
Hayatlarına devam ediyorlar.73 Yorumla- +1 yıl
bunu beğendim...
- +1 yıl
Haklısın ama bazı bayanlarda erkekleri acemi birliği gibi kullanıyor ne kadar hayatıma biri girdiyse hepsi aynısını yaptı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
77Cevap
Erkekler önce güçlü durmaya çalışır sonra ağlar.
Bir erkek ayrıldıktan sonra gurur yapar ve onsuz yapabileceğini iddia eder. Zaten sevmiyordum der, muhtaç değilim der. Ancak gün geçtikçe özlem ağır basar, içmeye başlar, efkarlanır. Bazısı geri dönmesi için mesaj atar, pişman olduğunu dile getirir.
Tabi gerçekten seviyorsa..19 Yorumla- +1 yıl
sevmiyorsa hiç çıkmasın kızıda boşuna üzmesin abi
- +1 yıl
benim eski erkek arkadasimda aynisini yapti gerci ben ayrildim ama bni ayrilmaya resmen o zorladi cok seviyordum aslinda ama bazen sevmekte yetmiyo o da cok seviyo ama gercekten kimi cok severrsen o büyü bozuluyo arkamdan sevmedim ki bn hic demis kullndim demis ne biliyim demis de demiss...
- +1 yıl
fena :(
- +1 yıl
üzerime iftira atildi cok karisik durumlar onu aldattigimi dusunuyo beni dövdü aldatmadim dedigim halde doverek kabul ettirdi sonra seviorm dedi yuzuk takcm olsun dedi sonra isine geldiginde sevdi isine gelmediginde sen kimsin dedi... en son yapmadigim bisey icin suclana suclana bnde biktim bktim kendime iftira atmaya baslamisim her yerden sildim engelledim bir bir sure ozur diledi ama bana bu olaydan oncede zaten siddet gosteriodu nereye kadar dedim... şu an bile kopek gibi sviyorm ama yapcak bisey yok..
- +1 yıl
Buna katılmıyorum. Seven insan döver mi hiç? Hem dövüyor hem seviyorum diyor. Var mı böyle dünya? Sen de neden kabul ediyorsun ki bu iftirayı? Peki seni dövdükten sonra neden şikayet etmedin, darp raporu alabilirdin. O kadar sinirleniyorum ki böyle şeyler duyunca. Birer birer bu sevdiğim dediklerine şiddet uygulayanları bulasım geliyor. Eğer babam anneme şiddet uyguluyor olsa hiç acımam ona.
- +1 yıl
elinden o an kurtulmam lazimdi kabul etmek zorunda kaldim ailem o sirada okudugum sehirdeydi onlara gidrik yatakta bastim derim dedi... bnde o an ne biilyim sussun istedim 5 ay daha yapmadigim bisey icn o.. dmgasi yedim... simdi icim o kadar yaniyo ki... bostan yere susturuldu be şarkimiz...
sevmemişse hiç bir şey yapmaz hayatına kaldığı yerden güle oynaya devam eder... Yok sevmişse kaç geceyi uykusus telefon başında yarı ağlaya yarı ağlamayı gururna yediremediği için kendini toplamaya çalışarak geçirdiğini bir allah bir de o erkek bilir...
02 Yorumla- +1 yıl
seven kaç kişi kalmış şu dünyada zaten...
Yaptığım şey şu arkadaşımın barına giderim benim için sabaha kadar açık tutar içer ve uzun uzadıya sabaha kadar muhabbet ederiz. İki sefer bunu yaptım. Lakin eninde sonunda etkisinden kurtulmak rahat bir yarım senemi alıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
iyi bari duyguların varmış :)
+1 yılben eskiden jet hızı ile bütün iletişim kanallarını silerdim. neme lazım bir saçmalık bir yanlışlık bir çağrı bir mesaj falan... gerek yok kızı havalandırmaya... şimdi ise umurumda bile olmuyo.
02 Yorumla- +1 yıl
bu kadar ego niye acaba
- +1 yıl
ego değil tamamen önemsizlik durumu. yani eskiden kadın erkek ilişkilerinde tek bir amaç ve beklenti içinde idim amaç evlilik beklenti saygı idi şimdi sadece yatcaz kalkcaz hooop yoldayız durumu. yani böyle birinin numarasını silsem neeee silmesem ne? o da aynı şekilde...
+1 yılAnlatilmaz yasanir be kankaaa ;))
www.ohadiyorumm.com/.../ayrılık.jpg11 Yorumla- +1 yıl
güzeel :)
+1 yılBaşkasına gider. Ayrıldığı kişiye aşık olsada gider, olmasada gider. Unutmak için, "çivi çiviyi söker" mantığını kullanır. Oysa asla olmaz bu... O çiviler döner bize girer...
40 YorumlaKarakteri sağlamsa bir b*k yapmaz değilse 2-3 gün sonra başka kızların peşinden koşar şahsen ben ayrıldığımda bir kaç yıl kimseyle muhattap olmam
20 Yorumla
+1 yılSiz git gide iyiye gidersiniz ama erkekler için olay o kadar basit değildir. Erkekler ayrılınca bişey hissetmez. Zaman geçtikçe acı başlar koymaya. Sanki her gün bir damarı kesiliyormuş gibi... Yavaş yavaş bitirir adamı. r
02 Yorumla- +1 yıl
farklıyız baya
- +1 yıl
Bu farklılık sizin lehinize
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff off sewdiqinden ayrılmak zor bee benim kucukluk askım vardı. Onla sevgili olduk 16 yasında 4 yıl süren bı ılıskımız oldu Detaya girmicem çok seviyodum bir ara geldi bana ayrılmak istiyorum dedi. Ben öyle bir Yıkıldım ki anlatamam ozaman boğazım duqumlendi hiçbişey diyemedim. gittim eve gozyaslarımı zor tuttum. eve kendimi kapatıp 2 gün hıc uyumayıp 1 hafta kendimi odama kapattım. Off yaa gerçekten sevdim mk keşke gerçek sevmeseydim..
05 Yorumla- +1 yıl
niye ayrılmak istedi?
Cevap sahibi+1 yılBilmıyorum ki o günden sonra hıc görmedim internette aradım bulamadım herkese sordum görmedim diyor. Telefonu zaten acmıyoo. Anlıcaın çekip gitti bende o an bıse yapamadım zaten o anı dusununce uzuluyorum. off saha yeni pozitiftim bak ne hale geldim yaa.
- +1 yıl
hatırlattım özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılYok yok kendini suçlama. ben bole soru görünce dayanamam içimi dökmek isterim. Benim salaklıım.
- +1 yıl
üzüldüm senin için
- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılSevemişse eger gercekten uzunda bir birliktelik olmussa gizliden gizliden aglar ama dısarıya belli etmez dısı güler içi aglar yani uzun bir süre
01 Yorumla- +1 yıl
üzücü
+1 yılbu nasıl ayrıldığına bağlı
severken ayrılıyorsa elbette acı çeker
tabi kişiliğe de bakar bu şimdi umursamaz bir kişilikte olan bir insan sevgilisinden ayrılınca daldan dala atlar02 Yorumla- +1 yıl
öyle erkek olmaz olsuuun
- +1 yıl
bence de yani
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerin durumu boks yemilş kimse gibidir. o an pek de birşey olmaz gibi gözükür onlara ama sonra bir bakarsın "morarmıştır."
21 Yorumla- +1 yıl
:))
kuyruk acısı varsa tüm yılışıklığıyla etrafındaki diğer kadınlara saldırabilir
01 Yorumla- +1 yıl
iğrenç
+1 yıldelikanlıysa derdini içine atar kendini içkiye verir kaypat biriyse o bar senin bu bar benim karı kız kovalar acısını başka tenlerde bastırmaya çalışır..
02 Yorumla- +1 yıl
başkası öyle kolay mı unutturuyo
- +1 yıl
Valla ben denemedim deniyenlere sormak lazım..
+1 yılIlk gunler ozur olduguna inanir zaman gectikce kalbinde bir eksiklik hisseder sonra onu hatirlar her gecen gun kalbine kazinir onun adi ve omur boyu unutamaz
02 Yorumla- +1 yıl
:')
- +1 yıl
Bu mu yani gulen surat
valla ayrılmaktansa peşinde sürünüyorum canıma kıycam yoksa. diğer erkekleri bilemem tabi
02 Yorumla- +1 yıl
helal
önce bir afallarım. boşlukta hissederim kendimi. sonra hayırlısı böyleymiş derim. onu unutmasamda. onun kötü yanlarıı göz önüne alırım ve soğurum
05 Yorumla- +1 yıl
barışmayı dene
- +1 yıl
oha üzüldüm ya
- +1 yıl
bende üzülmüştüm bana ne dedi bak söyliyim ilk defa burada açıklıycam yaşadıklarımı sadece final kısmını söyliyim. Biz ayrılmıştık ayrılalı bir kaç gün olmuştu o esnada bebek kardeşi vardı vefat etti hasta doğmuştu. Cenazedir sonuçta kanlı bıçaklı kavgalı değiliz cenazedir dedim 1,5 yıl geçirdik düşüncesiyle evlerine gittim.
- +1 yıl
Gayette kimse bişey demedi hatta herkes yaptığımı takdir etti. Hatta onlarda yattım o gece çünkü cenaze istanbuldan gelecekti. Destek olmak istedim işte barıştık gibi oldu. Ondan sonra bana yeni cenazeleri olduğunu ve onu istemeye gelmemizin uygun olmadığını söyledi 1 yıl geçsin dedi aramız yine açıldı. sonra kardeşimi aramış ve biz abinle ayrıldık ne yüzle bizim eve geldi demiş. Bunuda yuttum ben okul bitti eve döndüm. Tekrar aradım barışmak için bana ne dese beğenirsiniz? DEVAMI... Babamın arkadaşının oğluna beni istiycekler bizimkilerde vericek dedi. Bende hani sizin cenaze vardı biz istemeye gelince cenaze var şimdi noldu dedim. Bana "ama o babamın arkadaşı"dedi. Bende telefonu kapattım ve bir dahada aramadım 2 yıl oldu işte. Şimdi kafama göre bir kız bulup evlenicem ve onu dünyanın en mutlu eşi yapıcam söz verdim k endime :)
+1 yılBen iki yıl boyunca kimseyle iki kelime konuşmadım..
02 Yorumla- +1 yıl
yuh
- +1 yıl
İlk aşkımdı ve onunla evlenmek istiyordum :-(
+1 yılHayat Poker Gibidir ,
Elin Ne Kadar Kôtü Olsada, Herşey Çekeceğin Rest'e Bakar. . Kanka02 Yorumla- +1 yıl
vay vaay
- +1 yıl
- 01 Yorumla
- +1 yıl
:Dd
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. delikanlı adamsa sessizce çekilir kızın hayatından karakterde sıkıntı varsa kızı rahatsız etmeye devam eder.
02 Yorumla- +1 yıl
belalı tipler yani
:D valla kardesim ben ardindan bir sigara yakar sonra baska bir kizla cikarim :D gunlerce yas mi tutayim ayrildik diye :D
05 Yorumla- +1 yıl
vay pislik :D
- +1 yıl
yürü git :D
1. si - 2 gün içer 3. Gün birşey olmamış gibi işine bakar..
2. si - dünyası başınada yıkılabili
3- bunlarin her ikiside olabilir...02 Yorumla- +1 yıl
zor işşler
https://i.hizliresim.com/JERJGq.gif
Kendi adima konustum tabi asfdhsjhd00 Yorumla
+1 yılİnsanın, içinde bulunduğu çevre ve yaşadığı insanlar açısından farklılıklar gösterir. Ünv. Arkadaşım vardı hayatı kaymıştı, okulu 3 yıl uzadı. Ark. Vardı sanki kızdan ayrılan o değil benmişim gibi takılırdı. Sonuç olarak tecrübeye bakar.
00 YorumlaEn geç 10 dakika içinde unuturum. Bu konuda çok farklıyım, burcum ikizler olduğundan mıdır nedir.
01 Yorumla- +1 yıl
Ikizlere b*k atma p senin yav. aklığından kaynaklı
+1 yılSeviyorsam hayat durur gurur falan yapmam sadece beklerim ama baktm o hayatina devam ediyor bir sure sonra da ben devam ederm hayatima
00 YorumlaNedense hemen 'boşluğa' düşüverir. Aman aman herkes vardır önceden de görememiştir..
(hepsi değil, yürekli olanlar hariç)00 Yorumla
+1 yılüzülürler
ben içmem ama içenler var
uyurlar gibi gibi02 Yorumla- +1 yıl
ağlamazlar mı?
- +1 yıl
baziları evet
+1 yılFerdi muslum cengiz ümit besen arif susam dinlenir öküz gibi bogurulur :)
14 Yorumla- +1 yıl
onun karşısında güçlü görünmeliyim gibi bir düşünme hiç mi olmuyo
- +1 yıl
Valla hic görmedim ne desem yalan olur
- +1 yıl
tamam :)
- +1 yıl
Eyv :)
+1 yılbende ayrıldım acı cekiyorum ölü gibiytim bazı ümitlerle sabır sabır hayırlı diyorum zaman zamanı bekliyorum :(
118 Yorumla- +1 yıl
git özür dile barışın
- +1 yıl
700 km mesafe var imkan yok :( imkanı kazanmaya çalışıyorum :)
- +1 yıl
kötüymüş :/
- +1 yıl
benim hayatım kötü zaten :( özellikle gönül işleri :(
- +1 yıl
benimde
- +1 yıl
ne geldi başına benimki gibi fahica olamaz :(
- +1 yıl
anlat
- +1 yıl
keşke anlatmakla sevdigim geri gelse :( sen anlatmak istersen dinlerim bu arada anlat degil anlatmak istermisin denir :D
- +1 yıl
ben uğraşamam direk anlat derim :D anlatt :D
- +1 yıl
he anlatim de özelimi 70 milyon kişi izlesin :D yok ya pişik :p
- +1 yıl
herkeste bunu okuyodu zaten :D
- +1 yıl
emin ol okurlar kendimden biliyorum :) meraklı gözler :)
- +1 yıl
neyse anlatmak istediğin zaman anlat :D
- +1 yıl
kafama silah bile dayasan burdan anlatmam :)
- +1 yıl
peki :D
- +1 yıl
internet bagımlısımısın?
- +1 yıl
eh işte
- +1 yıl
başıma ne geldi ise internet ve bilgisayar bagımlısı oldugumdan geldi hem mutlulugu hemde acıyı internet yüzünden ve bu site yüzünden tattım :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendimi gta san andreasa veriyorum. şehiri savaş uçaklarıyla bombalıyorum. sonrada uçaktan aşağı atlayıp intihar ediyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
güldürdün :D
+1 yılSen ne duymak istiyorsun? Uyarayım gerçekler acıtır.
04 Yorumla- +1 yıl
ben aşk acısı çekmiyorum...
- +1 yıl
Çoğunluk keyfine bakar biri gelir biri gider nede olsa diye gider biriyle yatar ilk geceden.
- +1 yıl
iğrenç
- +1 yıl
Demiştim gerçekler :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbirşey olmamış gibi yola devam zaten önemsese ayrılmaz
03 Yorumla- +1 yıl
bir sorun olduysa severken de ayrılabilir
- +1 yıl
Benim ilkim karım olacağından hiç bunları yaşamadım bilemeyeceğim.
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimisi her duygusal şarkıda hüzünlenir. Kimisi de başka kollarda mutlu olmaya çalışır.
02 Yorumla- +1 yıl
şarkıyı tercih ederim.
- +1 yıl
Kişiye göre değişiklik gösterir. Tabii karakter de önemli.
+1 yılBazilari oturur aglar, bazilar baska kiz pesinde kosar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Allah kutardı dedim şukur namazı kıldım 1 sene önce
06 Yorumla- +1 yıl
ne diye çıktın o zaman
- +1 yıl
iyi kokladın mı bari
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Ben bir yildir cekiyorum şu an bile unutamadim unuttum desemde yalan soyluyorum kendime 😔😔
07 Yorumla- +1 yıl
acı çekeceğine git barışmayı dene...
- +1 yıl
üzüldüm
- +1 yıl
benim olmadığı için birşey diyemem
- +1 yıl
inşallah
Sevgili varken nasılsak sevgili yokkende aynıyız :D
01 Yorumla- +1 yıl
diyosun :D
Etrafında asılabileceği biri varsa daha zerre aklına gelmez de çokta asılacağı kız yoksa seni saplantı haline getirir 2. si neden ayrıldığına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir süre kafası rahat şekilde gezer sonra mallık yapıp yeniden sevgili olur.
02 Yorumla- +1 yıl
raadsınız yani
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsa poku yemiştir o ayrı :))
+1 yılben sevgilimden ayrıldım ve askı unutum unutum ıcımden cıktı bida asık olabılırmıyım kı
00 Yorumladışarda güçlü duruşumu hiç bozmam ama çekilirim köşeme içer kendimle dertleşirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCaktirmadan aglarim icine ata ata kizlardan daha kotu olur bizim ki. Hasta olurum dusunmekten
02 Yorumla- +1 yıl
kızlardan daha mı kötü?
Cevap sahibi+1 yılEvet. bnim felegim şaşar
hemen başkasını bulurum ugraşamam
03 Yorumla- +1 yıl
teallam
- +1 yıl
hıhı
seven ayrılmaz eğer ayrılıyorsa insan olmaz derim.
05 Yorumla- +1 yıl
vov adamım
- +1 yıl
:D ama kızlar ayrılınca sonra ne yapar bilmem benim bildiğim erkekler sadece yalan aldatma vsv. b şeyler uyarırsa ayrılır ya da ayrılmadan önce konuşur bir şey demezse cevap vermeden ayrılırlar sonra başka birini bulur çok rahat bu kadar basit... birde kızlar ayrılınca sonra ne yapar bilmiyorum sadeve seviyorsa özler ama yazmaz gibi kalıyor en saçma bu birşey. s
- +1 yıl
anladım :d
- +1 yıl
ne :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben yine lol oynarım herhalde :D
03 Yorumla- +1 yıl
çak kanka :D
- +1 yıl
haklısın pes oynarım ben napcam sevgiliyi :D
+1 yılAyriligin acisi sonradan geliyor onlara
00 YorumlaÇok fena oluruz, belli de ederiz yani :) :)
02 Yorumla- +1 yıl
hiç belli olmuyo :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. erkeğin içinde volkan patlar...
05 Yorumla- +1 yıl
ağlamaz mı
- +1 yıl
kızlar ağlamaktan utanmazda erkekler niye utanır
- +1 yıl
elalem ne der kaygısından nefret ediyorum
+1 yılBende mi kızım l*n yoksa?
02 Yorumla- +1 yıl
ay tövbe
- +1 yıl
+1 yılErgen ilişkilerinden ciddiyet beklememek lazım
03 Yorumla- +1 yıl
ciddiyet varsa...
- +1 yıl
Evlilik öncesi nişanlılık süreciyse,
Helal ve saygı çerçevesin de bir ilişkiyse allah sabır versin derim ki
Günümüzde yok denecek kadar az.
Onun için neyse boşver herkes bildiğini yaşar - +1 yıl
doğru
+1 yılŞarkılara sararım ben şahsen
02 Yorumla- +1 yıl
iyimiş
- +1 yıl
Dubstep falan dinliyince o an o duyguya ait birşey kalmıyor
+1 yılSevmemişsem yeni kapılara yelken açarım.
02 Yorumla- +1 yıl
sevmediysen niye çıkıyosun
- +1 yıl
Gönül eğlendirmek.
Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. yenisini bulmuşlardır bile
ya da arıyorlardır02 Yorumla- +1 yıl
ya erkekler niye böyle
+1 yılNe derece önemli olduğuna bağlı.
03 Yorumla- +1 yıl
sevip sevmediğine yani?
- +1 yıl
Aynen öyle. Misal son sevgilim nişanlandı ve tek üzüldüğüm şey sevişecek yeni hatun arayacak olmamdı.
- +1 yıl
Allah kahretmesin :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsonradan çeker acısını sevdiyse
00 Yorumla Sadik dostunun yanina doner ( elizabety ) :-D
01 Yorumla- +1 yıl
:Dd
- Aşk İlişkileri konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılBian önce bir kız bulup sevişir
03 Yorumla- +1 yıl
uçkuruna düşkün erkekler...
- +1 yıl
Ne alaka bacim. Sevistigimiz kisi de erkek sanki a. mk
- +1 yıl
tamam
Üzüldüğümü fark ettirmem
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz