+1 yılDaha önce de demiştim. Madem herkes adalet istiyor. O zaman ilk önce diyanet başkanı tutuklanacak. 9 yaşında kıza evlilik vasfı yüklemek suçtur. Sonra sabah gazetesi yazarlarından bir kadın var kendini hayvanlardan daha çok yaşam hakkına sahip görüyor. O tutuklanacak. Sonra eski egitim bakanı o kadın ismi havizamda değil. Bir kereden bir şey olmaz diyen o tutuklanacak. Ne kadar tecavüzcü tarikat varsa şeyh meyh demeden atacaklar hapse. İ süre o zaman Gülşen bunu hak etti derim. bu soruyu her gördüğüm de bu yorumu yaparım 😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılurfa'da bir imam ve bu cami imamı , şehirde şaşırtmadı , çocuklasrın donu üzerinden vaaz vermiş.
tüylerimiz ürperdi.
bu it imamı verseler bana gökyüzünü göstermem ona . bu zihniyetın başını ezeceğiz az kaldı.
savcılarda gülşenin dosyası bitti artık ivedilikle diğer dosya gibi halkı bölmek ve değerlere saygısızlıktan bu imam itinin dosyasını açarlar umarız.
. bu ülkede anıranlar sevmeyebılırsın gıyımıne karısamazsın ne yaptıgı senı ılgılendırmez ne içtigide sneı ılgılendırmez mahalle arasındaydınız orada kalın ülkece zihniyetinizden ağzınızdan salyalar akarak konusmanızdan sıkıldık.
dokunamadıgın denıze gıremedıgın ıcın ıcemedıgın ıcın cıldsırıyorsunuz farkındayız , sizi hasta edip sonra tedavi edeceğiz.
geliyor gelmekte olan.
00 Yorumla
+1 yılZaten kimlik alan Suriyelilerin kimlik görüntüleri ile Sedat Peker'in yeni açıklamalarının gündemini değiştirmek için yapılmış bir hareketti. Türkiye'de nerede kimin davası 3 saat içinde jet hızında karara vardı? Ben 10 yıldır boktan birşeyle hala uğraşıyorum. Klasik kula kulluk edip hilâfet arayan kanı bozuk türk milletinin din afyonuna hitap eden bir hareketti, asıl gündem başarıyla unutturuldu. Bakalım Ümit Özdağ şu Konya'da ürettikleri otomatik silahları hangi medine dilencilerine nerelerde dağıttıklarını ne zaman açıklayacak asıl soru o.
00 Yorumla
Bize ne diyenler konunun Gülşen olmadığını, adalet sisteminin çöktüğünü, savcıların hakimlerin satılmış torpil ürünleri olduğunu anlarlar umarım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Magazin konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılTahliye edildi ama ev hapsi şartıyla.
00 Yorumla Magazin konusunda 881 cevap paylaştı. olması gereken buydu zaten
00 Yorumla- Magazin konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılBence bilerek alındı. Ayağını denk al öyle istediğini söyleyemezsin demeye getirdiler gadası
00 Yorumla - Magazin konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u +1 yılGülşeni destekliyorum. olması gereken buydu
10 Yorumla Hayır Olması Gereken Bu Değil Tabiki de Ağır Hapis Cezası Almalıydı Utanmadan Sen Ne hakla İmam Hatiplilere Sapık İftirası Atarsın Kim Oluyor sun Sen Yani Haddini Bil Bildirir ler Yoksa Bazıları da tabi Pislik Zihniyetde Oldukları İçin Dine Hakareti Suç Görmezler
00 Yorumla
+1 yılSanatçıların? artık neyin sanatını icra ediyorlarsa da belli değil neredeyse çoğunluğu hep halka tepeden bakarak asagilarlar hepsinin zihniyeti de aynı yöne çalışır hepsi de aynı kalıptan çıkmış gibi bir birine benzerler ve hep idooloji üzerinden halka hakaret ederler nerede bir ahlaksız iş eylem varsa bunları görürsün ve o yüzden hiç birini sevmiyorum Allah a yakın bana uzak olsunlar
00 YorumlaBence yanlış yargılandı lgbtyi gençlere teşvik etmek suçundan ve Türk aile örf ve adetlere aykırı toplumu ayrıştırıcı yozlastırma ve teşvik suçundan geniş bir çaplı araştırmaya alınıp öyle yargılayacaktı içerde tutulacaktı bu kişinin arkasında derin bir yapı var ben öyle düşünüyorum ondan çıkmayacaktı
10 YorumlaDini konular ve din eğitimi veren kurumlar mizah çerçevesi dışında tutulmalı. Ama kendisi de defalarca özür dilemiş zaten. Af dileyene merhametsizlik olmaz buda alay ettiği dinin bir güzelliği. Bu güzelliği de o kurumlar öğretiyor.
10 Yorumla
+1 yılTutuklanması, hukuka aykırıydı. Çünkü cezanın üst sınırı, tutuklanmayı gerektirmiyor. Ayrıca ortada, suç bile yok. Burada amaç, SPK 'nın yolsuzluğunu ve ifşa olunan dinci akplilerin seks kasetlerini gündemden düşürmekti ama işe yaramadı.
09 Yorumla- +1 yıl
Komünistleri savunmaya devam mı 😆
Çok mu önemli Gülşen gündem oldu işini gördü konuşak o kadar çok sey varken - +1 yıl
Hukuku, adaleti savunurum.
- +1 yıl
Pkkalılığını da görmedim. Yoksa savunmazdım. Hiç siyasi görüşünü bile, belirtmemiş. Ayrıca İmam hatip, benim de düşmanım.
- +1 yıl
Sosyalist kadın butün komünist birlikler yoladışımız diye arkasındaydi birde türkçü olarak sen . Avukatlar adaleti savunur evet ama neye göre kime göre adalet çok değişen bir kavram
- +1 yıl
Olsun, bir vatana ihanetini görmedim. ÜMİT başkan ve Cemal Enginyurt GİBİ Türkçü isimler de tepki verdi zaten... Şimdi, suriyleliler ve Afganlar en büyük tehdit. Bunlardan kurtulana kadar ;bir birimize savaşmamanız lazım.. Bunlardan ve akpden kurtulmadan, bir birimize girersek ; savaşın kaybedeni biz oluruz. Çünkü bu sığıntılar , her yerde.. Hat da şu an, sığıntıları istemeyen ; kürtler ile de ateşkes yapmalıyız. Aksi halde, sığıntılar sonumuzu getirecek.. Tehdit, çok büyük... Sığıntıları, sınır dışı edersek ; gerisi kolay..
- +1 yıl
Zaten ABD, Türkiye 'yi eyaletlere bölemediği ; Sağ sol ( büyük kanlı çatışmalar) yaşamadığı için, bu Sığıntıları başımıza bela etti ya..
- +1 yıl
Ahh avukat beni yine anlamıyorsun sence soyledigim sağ sol mu
- +1 yıl
Komunist sol demektir. Doğrudur ama sen beni, tam anlamadın. Suriyelileri, gönderene kadar ; Askere kurşun sıkmadıkları sürece, bir birimize ters düşmemeliyiz diyorum. Çünkü biz Türkçüler, komunistlerden daha azız. Tek başımıza, gönderemeyiz. Herkes de suriyeliler gitsin istiyor. Hdp seçmenleri de gitsin diyor.. Çünkü herkesin, işini ve aşını elinden alıyor. Bir olmadan, göndermemiz imkansız. Bu yüzden, çatışmaları bir kenara koymamız lazım. Zafer partisi, herkesden oy alarak ; bunları göndermeye çalışacak. Ümit başkan bu yüzden, kürtler in yoğun bulunduğu şehirlere de gitmeye başladı. Şanlı Urfa, sadece bir başlangıç idi.. Tüm bu nedenlerle, vatan haini olmayan bir solcu ; haksızlığa uğrarsa sesimi çıkarırım.
- +1 yıl
Suriyeler herkes gitsin diyor zaten. Ya konu sağ sol mu komunistlerde kendi içinde kaca ayrılıyor bir Atatürkü sevmedigini ama saygi duyduğunu söyleyenler var bir pkklı komünistler var birde sosyalist olup Atatürku sevdiğini soyleyenler var hangi tarafta olurlarsa olsun türkçülerden nefret ederler onlerinde birı ölse mutlu olurlar asıl ırkçı onlardır ama türkçüleri ırkcı faşist insan düşmanı görurler ben onların içinde büyüdum arkadaşlarım öğretmenlerim çevrem bunlarla doluydu yani çok da hakkımi yediler bana onları savunma. Suriyeli hdpli hepsi aynı zaten ve konunun siyasetle ilgisi yok siyasetten bahsetme. Şu anda tarikatcılardan ve mültecilerden kurtulmamızin tek yolu İsmail Hakkı Karadayı lazım oda imkansız. Siyasetcilerin hepsi aynı siyasetcilere umut beslemem ben yıllardır goruyoruz zaten anlatmaya gerek yok bu kadar kralcı olma
Zaten öyle olacaktı, saçma olurdu bir sözünden dolayı bir sanatçının içeride kalması. Sıradan insanlar için de geçerli bu, düşünce özgürlüğü olmalı. Gülşen'in üslubu yanlıştı ama fikirlerinde özgür insanlar.
00 Yorumla
+1 yılHiç umrumda değil ortaklarıyla bir anlaşma yaptı hem gündem degişti hem gündem oldu iki tarafta istediğini aldı
30 Yorumlaşahsi düşüncem cezasını çekmesi
bende bir imamhatip öğrencisiyim , bana neden böyle bir ithamda bulunuyor peki?
aynısını Atatürke deseydiler aynı tepkiyi verecekmiydiniz?
10 Yorumla
+1 yılMüziğiyle gündem olamayan ya çıplaklığıyla oluyor ya da toplumu sabote ederek, hayat kadını ne zamandan beri itibar gören bir meslek oldu anlamış değilim
00 Yorumla
+1 yılMedya şişirmesi işte içeri atmaları için provokatörlük yaparlar içeri atarlar içerden çıkarmaları için provokö ederler içerden çıkarırlar bu işler böyle ilerliyor.
00 YorumlaMagazin konusunda 576 cevap paylaştı. Hani Antep te tramvay açılışı miydi tam hatırlamıyorum bir vekil halka şu sözleri demişti " şeyin baktı gibi bakıyorlar" demişti bu halka hakaret değil mi?
00 YorumlaGereksiz bir insan ülkede her zamanki gibi garip, sapkın şeyler dönüyor.
imam hatip ülkenin islam yapısını zedelemek için kurulmuş olsada
gülşen sanatçı değil 😂
12 Yorumla- +1 yıl
asdsaşdlşsdakşlsa imamhatip islam öğretmek için kurulmus bi kere canım
Evet o da dilini tutsun biraz ünlü birisi her aklına geleni söylememeli toplumun hassasiyetlerini sabrını zorlayacak şeyler söylemek doğru değil
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGulşen gereksizin teki ama hapise atilacak bisey yapmadi. Soyguncular disardayken onun iceri atilmasi sacmaydi.
20 Yorumlabunlar her gun her kesime hakaret ediyorlar sirf gundemi degistirmek sedat pekerin aciklamalarini goz ardi etmek icin Gulsen harcanmistir..
00 Yorumlaönemli olan onun fikirlrinden dolayı içeri atılmıs olması... insanları korkutmaya ve konuşamaz hale getirmeye çalıyorlar...
00 Yorumla
+1 yılBu o ve onun gibilere ders vermek için di yeri kodes değildi zaten ama herkes ağzından çıkanı kulağı duymalı
00 Yorumla
+1 yılGülşen konuşunca adaletin işleyeceği tuttu garip bi ülke neyse sonuç olarak içeri alınması bile saçmaydı
00 YorumlaBen İmam hatip mezunu olsam tazminat davası açar konser paralarını alırdım şarkıcı bozuntusundan. İnsan evvela kendisine bakmalı
00 Yorumlaİfade özgürlüğünün de bir sınırı var. Özrünü dilemiş, tutuklama ağır bir tedbirdi, olması gerektiği gibi çıkmış.
00 YorumlaImam hatiplere laf edecegine kendine baksin. Evli adamla iliski yasamadi mi bu namus. suz? Bide bunlari alkisliyorlar yaziklar olsun.
07 Yorumla- +1 yıl
@LadyLolla yapimcisi erol kose. Hemde kral tv video muzik odullerinde canli yayinda ilan etti erol kose. Yillar o cesi
- +1 yıl
@LadyLolla bunlarda namus kavrami yok. Bunun gibiler talimatla hareket eder. Bi cumle konserde ya da twetle yetiyor gordugun gibi. maalesef dunyayi yonetiyorlar ve kollari her yere ulasiyor
- +1 yıl
@LadyLolla evet bende buna kiziyorum. Git inancsizsan istedigin gibi yasa ama unutma bugun sen bu une, paraya sahipsen bu ulkenin insqnlari sayesinde. Bu ulk3nin degerlerini hice sayamazsin. maalesef ki ulkemiz algilarla yonlendiriliyor. E tabi insanimizda cahil olunca cok kolay oluyor bu.
Zaten olacağı buydu ki...
Kendilerince sanatçılara göz dağı vermeye çalışıyorlar, yoksa yapacakları başka bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılParan varsa hiç bişi olmaz bu dünyada adalet koskoca 0 yani gariban olsaydı o kişi çoktan içeri atmışlardi
00 Yorumla
+1 yılzaten tahliye edilecekti içeri tıkacak halleri yoktu, devlet zaten onu içeri alarak topluma gereken mesajı verdi.
00 Yorumla
+1 yılTahliye olması ceza almayacağı anlamına gelmez. İnfaz süresini doldurmuştur. Onun davası daha devam edecek. Ceza alırsa siciline işleyecek
00 YorumlaO kadar sapık, katil varken Gülşen 'in direkt alınması adil değildi zaten
10 Yorumla
+1 yılKim ne yapsın bu çıplak kadını , gereken olmadı biraz daha içeride kalmalıydı
00 Yorumlabu kadını neden bu kadar ciddiye alıyorlar anlamıyorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
olay zaten kadın değil. o yüzden ciddi , ve bu siyaset sahnesine de yansıyacak.
Gülşen'in ne olduğu belli zaten hak ettiği cezayı buldu
00 YorumlaOlması gereken buydu. Adalet Gülşen'le uğraşacağına başka şeylerin ardına düşsün.
00 Yorumla- Magazin konusunda 497 cevap paylaştı.
u +1 yılBelliydi zaten böyle olacağı. Gündemi boş yere meşgul ediyorlar böylemsi şeylerle
00 Yorumla
+1 yılNe yaşıyor anlamış değilim severdim kendisini ama gittikçe iğrençleşiyir.
00 Yorumla
+1 yılBaşka ne olabilirdi ki zaten. Gözünü korkuttular işte. O da bi silkelensin artık.
00 YorumlaYa zaten böyle olacaktı adamlar gündem yaratmaya çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılBu ülkede kimleri kimleri tahliye etmiyorlar ki?
00 Yorumla- Magazin konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılOlacağı buydu zaten dinsiz imansız köpeğii kim korur CHP gibi dinsiz imansız köpeklerr korur
00 Yorumla Ülkenin anası ağlıyor medya hala şov peşinde. Her zaman herkes birbirine laf ediyor zaten işte.
00 Yorumlaev hapsi verildi bence mantıklı oldu sahnelere çıkamayacak biraz
00 Yorumla- Magazin konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılTutuklama için zaten Acele karar alınmış. Daha dur bakalım tazminat davaları açılsın hele
00 Yorumla
+1 yılMadem tahliye edecektiniz neden içeri aldınız, dalga geçer gibi bu ne ya
00 Yorumla
+1 yılSuçluysa niye çıkıyor. Sucsuzsa niye içeri atılıyor?
00 Yorumla
+1 yılCeza alması gerekiyodu zaten ama hapis falan değil para cezası falan
00 Yorumla
+1 yılhapise girmemesi gerekirdi ki tahliye kararini normal karsilayayim
00 YorumlaHayır imamhatipler kapandığında olması gereken olmuş olacak
00 Yorumla
+1 yılZaten sonu böyle olacaktı ne bekleniyordu ki?
00 YorumlaSanatçılar diye kimisi gider garsonun üstüne şampanya döker kimisi donla çıkar
01 Yorumla
+1 yıl35 çocuğa istismarı bir kereden bir şey olmaz diyen bakan vardı bu neden tutuklanmadi
00 Yorumla
+1 yılben anlamıyorum madem sucu neden tutuklandı madem tutuklandı neden serbest kaldı
01 Yorumla- +1 yıl
Al bendende okadar degisik vallai enteresan sasirmiyorum artikkkkkkkk
Yıllarda hapis yatmış sanatçı tribine girer şimdi bu :D
00 Yorumla
+1 yılBeni ne tutuklanması ne de tahliye olması ilgilendirmiyor
00 YorumlaKulağını çekmişlerdir. Edepli giyin, apur sapır konuşma diye uyarmışlardır. Amaç oydu zaten.
00 Yorumla
+1 yılMevzu tahliye olup olmaması değil mevzu tepedekiler dahil mevcut zihniyeti ortadan kaldırmak bu zihniyet hastalıklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben ciddiye alınacak bir durum görmüyorum burada, haddini aşan bir şaka yapılmış ve sırf şov amaçlı tutuklama yapılmış, bu kişi şimdi ev hapsinde...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHani suçlular tahliye oluyordu masumlar yatıyordu içerde. Demek ki Gülşen'de suçluymuş. Geri vites yapmasın kimse lafınızın arkasında durun
00 Yorumla
+1 yılPara cezasina dönüştürmüş, öyle çıkmış olabilir. Artık her yere dil uzatmayı da öğrenmiştir.
Keşke Hz. Adem ve Hz. Havva ya küfreden sezan aksuda ceza alsaydi10 YorumlaBunlar bir şeyler karıştırdı ya gündemi falan değiştirdiler arka planda ne oldu acaba
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne