Exim bunu kasıtlı mı yaptı?

Exim beni aldattığı için üç gün bütün ilgimi verip üçüncü günün sonunda da bir anda ansızın sana güvenmiyorum diyip kendisinden ayrıldım aldattığını bildiğimi bilmiyor sonrasında da her yerden engelledim ona bir söz hakkı tanımadım ayrıldıktan 15 gün sonra bir tane kızla takipleşmeye başladı sonrasında da benim kız arkadaşıma istek attı benim bildiğim Instagram önerilenler kısmı ya ortak arkadaşlara göre oluyor ya da öncesinde baktığın kişileri karşına çıkartıyor kız arkadaşım da buna aranıyorsun herhalde yazıyor kendisi de sen kimsin ya tanımadığım kişi bana racon kesiyor yazıyor kız arkadaşımda bayağı bir ağır konuşmuş gücüne gitmiş boş yaptın falan yazmış bu da sonrasında işte ben … arkadaşıyım fazla polemiğe gerek yok yazıyor arkadaşım o da aynı polemiğe katılıyorum çok değer verdiğim ama varlığını kendi silmiş bir arkadaş yazıp arkadaşıma engelliyor bu arada ondan öncesinde de eğer onunla bir bağlantın varsa zaten beni engelle diyor engelledikten 15 dakika sonra engeli açıp arkamdan da yok düşük seviye yok aranıyor gibi laflar etmeyin adam gibi tanımadı beni madem bari saygıyla bir son olsun yazıp geri engelliyor sizce bunu bilerek mi yaptı sırf son sözü söyleyebilmek için yoksa baktığını unutup da istek attı elinde mi patladı
Exim bunu kasıtlı mı yaptı?