Magazin Hande mi Gamze mi daha güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hande Gamze Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hande mi Gamze mi daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Gamze 0 0 Yorumla
savage_panda Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Nerden taniyorum ben bunları 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Biri infulencer biri oyuncu sösmdshsh Yorumla savage_panda +1 yıl 😂 bende şaşırdım tanıdık geliyor tipleri diye. Üstteki tatlı alttaki çekişi. İkisinin birleşimi bir şey varsa numarasını alabilirim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Altaki hadise ve hande ercel karısımı derler sana onı verrlim o zamann Yorumla savage_panda +1 yıl Yok çok havalı kendini beğenmiş bir tipi var kalsın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Üsteki daha mı iyi yani Yorumla savage_panda +1 yıl Yukardaki tatlı ama o da çok böyle libido deposu gibi görünüyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sende armutun sapı üzümğn çöpü evlenemezsin bak böyle dkdmmd Yorumla savage_panda +1 yıl Aahahahah. Güzel kız sevmiyorum ben. Burunları hep gökyüzünde oluyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hande ercel cokmu güzel yani baya Yorumla savage_panda +1 yıl Yok okadar da güzel. Çok güzel değil de güzel diyelim. Yorumla savage_panda +1 yıl Soruya cevap Alican diye karnın çıktı 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla savage_panda +1 yıl 😂😂 yani hangisi güzel ogreneceksin diye uğraşıyorsun iki saattir Yorumla savage_panda +1 yıl Sen diktir et onları. Sen en guzelisin Yorumla Soran +1 yıl Yo sormayam bi ben kalmıstım Yorumla savage_panda +1 yıl Sen en tatlısin 🥰. Hadi sakın ol şimdi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ayy tesekkürler ama beni görmedin Yorumla savage_panda +1 yıl Ben cinim. Yanına geldim gittim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Vayy artık bi cinim var ne güzel bana bulasanlara musallat ol o zaman 😂👍🏽 Yorumla savage_panda +1 yıl 😊😂😂 Yorumla savage_panda +1 yıl Tabiki hemen Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Demi Rose ablan 0 7 Yorumla Soran +1 yıl O kim Yorumla Soran +1 yıl Kanka ben bunları sordum bunlardan birini sec Yorumla Oluştur +1 yıl İkisi de birbirinin kopyası standart tipler, ikisi de kadavra kanka. Seçemem, Demi Rose ablanı seçiyorum Yorumla Soran +1 yıl Demi rose koca götlü sempanze gibi ne lan bu bu ama yüzü cok güzelmişşşş Yorumla Oluştur +1 yıl Senin güzellik algına sokayım Yorumla Soran +1 yıl Senin güzellik algın ne koca popo müü Yorumla Soran +1 yıl Gt meme mi Yorumla
02istnbul Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Esmer 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani handecisin Neden esmer peki Yorumla 02istnbul +1 yıl Bilmem ama cok guzel Yorumla Soran +1 yıl Biri sey demiş yanlıs kişi oyuncu olmus sarıyı begenmis tuhaf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gamze
Nerden taniyorum ben bunları
Biri infulencer biri oyuncu sösmdshsh
😂 bende şaşırdım tanıdık geliyor tipleri diye. Üstteki tatlı alttaki çekişi. İkisinin birleşimi bir şey varsa numarasını alabilirim 😂
Altaki hadise ve hande ercel karısımı derler sana onı verrlim o zamann
Yok çok havalı kendini beğenmiş bir tipi var kalsın 😂
Üsteki daha mı iyi yani
Yukardaki tatlı ama o da çok böyle libido deposu gibi görünüyor 😂
Sende armutun sapı üzümğn çöpü evlenemezsin bak böyle dkdmmd
Aahahahah. Güzel kız sevmiyorum ben. Burunları hep gökyüzünde oluyor 😂
Hande ercel cokmu güzel yani baya
Yok okadar da güzel. Çok güzel değil de güzel diyelim.
Soruya cevap Alican diye karnın çıktı 😂😂😂
Nasıl yani
😂😂 yani hangisi güzel ogreneceksin diye uğraşıyorsun iki saattir
Sen diktir et onları. Sen en guzelisin
Yo sormayam bi ben kalmıstım
Sen en tatlısin 🥰. Hadi sakın ol şimdi 😂
Ayy tesekkürler ama beni görmedin
Ben cinim. Yanına geldim gittim 😂
Vayy artık bi cinim var ne güzel bana bulasanlara musallat ol o zaman 😂👍🏽
😊😂😂
Tabiki hemen
Belki de sen 😘
Demi Rose ablan
O kim
Kanka ben bunları sordum bunlardan birini sec
İkisi de birbirinin kopyası standart tipler, ikisi de kadavra kanka. Seçemem, Demi Rose ablanı seçiyorum
Demi rose koca götlü sempanze gibi ne lan bu bu ama yüzü cok güzelmişşşş
Senin güzellik algına sokayım
Senin güzellik algın ne koca popo müü
Gt meme mi
Esmer
Yani handecisin Neden esmer peki
Bilmem ama cok guzel
Biri sey demiş yanlıs kişi oyuncu olmus sarıyı begenmis tuhaf