Oyunculuk desen yetenek yok çok değişik bir kız zaten Beyazıt Öztürk programına konuk oldu rahmetli annesi ile gülerek anlatıyor annesine demiş ki yolda yürürken ben oyunculuk yapmak istiyorum değip öyle başlamış eğitim almamış ve karakterini de sevemiyorum bu kızın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Hande erçel
Hande Erçel ile Ciguliyi karşılaştırsan güzellik bakımından Ciguli derim. Handenin abartıldığını düşünüyorum, he çirkin diyemem ama aşırı abartılı.
Bensu demeyen göz doktorundan randevu aldın. Hande gibi sokakta 91 tane var.
Bencede bensu soral yaa … ben bide melis babadağ ı çok beğeniyorum ama kimse beğenmiyor
Handenin ayaklarını görün ondan sonra seçin adssdasad
Bensu Soral Hande Erçel yanında getir götürünü yapar
Şu cahil halimle handenin yüzündeki operasyonları ben bile sayarım. Tamam güzel ama gerçek mi?
Handee guzel diyenler yuzundeki sapmaları görmüyorlar mı çok bariz
handenin güzelliği banagöre daha iyi tabi bu soru göreceli bazısı bensuyu beğenecektir. herkesin güzellik algısı bir değil
Ikisi de Abd de bir şey olamaz, Hande biraz daha güzel, yönermenler bunları yataģına alıp ünlü yapıyor, sen niye oyuncu olmuyorsun? Güzel kızsın
sen daha güzelsin
Teşekkür ederim 🙏🏼
eyvallah bastacısın
Bensu tabiki Hande çok gıcık kaptım
Bende yemin ederim
Oyunculuk desen yetenek yok çok değişik bir kız zaten Beyazıt Öztürk programına konuk oldu rahmetli annesi ile gülerek anlatıyor annesine demiş ki yolda yürürken ben oyunculuk yapmak istiyorum değip öyle başlamış eğitim almamış ve karakterini de sevemiyorum bu kızın
İkisini de eliyorum seni seçtim jdjwjwjejsjc
Ahhh kalbim 🥺😍💕
@meduxaaaaaaa bu kişi
Teşekkür ederim 🙏🏼
Bensu tabii ki
hangisi bensu hangisi hande?
üstteki kız daha güzel bence
Bu konu tartışmaya kapalı
Sen daha güzelsin pikaççuu
Al birini vur ötekine😀
Bence ikisi de abartılıyor...
İkisi de ayrı ayrı güzel bence.