Güzellik & Bakım Hangisi daha güzel sizce Hande ercel mi Gamze Erçel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet İkisi de çok güzel ama hangisi daha güzel sizce? Güncellemeler+1 yıl Hande erçel daha çok güzel Gamze erçel de daha çok çekici sanki ;)) Hangisi daha güzel sizce Hande ercel mi Gamze Erçel mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kıraathanebeyi Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gidip en çirkin fotoğraflarını seçmen 😂😂 ablası her anlamda tam bir taş. Acayip dişi ✌🏼 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Tam aksine ikisinin de güzel çıktığı fotoğrafı koydum bana göre tabi hande'yi beğenmiyorsun galiba 😂 Yorumla kıraathanebeyi +1 yıl Şu fotoğrafla ikisini de yokluk çeken adam bile beğenmez 😂 Yorumla Soran +1 yıl Allah Allah Nesi varmış fotoğrafın ya yeni olduğu için bunu koyayım dedim hem İkisi de yanyana die 😂 Yorumla
Splash222 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Soldaki güzel sağdaki çirkin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok Bence soldakinin de albenisi var... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gidip en çirkin fotoğraflarını seçmen 😂😂 ablası her anlamda tam bir taş. Acayip dişi ✌🏼
Ne alaka Tam aksine ikisinin de güzel çıktığı fotoğrafı koydum bana göre tabi hande'yi beğenmiyorsun galiba 😂
Şu fotoğrafla ikisini de yokluk çeken adam bile beğenmez 😂
Allah Allah Nesi varmış fotoğrafın ya yeni olduğu için bunu koyayım dedim hem İkisi de yanyana die 😂
Hande
Soldaki güzel sağdaki çirkin
Yok Bence soldakinin de albenisi var...
İkisi de güzel değil.
Handee
Hande bence
Hande erçel çok güzel
Hande erçel.
Sağdaki