Nusret, Amerika'da yemek yiyecek olan çiftin yanına geldi ve sunum gereği kadına kendi et yedirmek istedi. Kadının nişanlısı ise "No sir" diyerek buna engel oldu. Siz nasıl buldunuz tepkisini?

Nusret, Amerika'da yemek yiyecek olan çiftin yanına geldi ve sunum gereği kadına kendi et yedirmek istedi. Kadının nişanlısı ise "No sir" diyerek buna engel oldu. Siz nasıl buldunuz tepkisini?

Bu benim eşim hahah😂. Kıskançlık da dozunda olmalı ama adamın tepkisi absürt gelmedi bana. Nusret yemek işini şova dönüştürmüş bir adam kendisinin o gözle baktığını zannetmiyorum.
Bırak baskasinin eşini yurt dışında Türkiye de ki gibi tatlı bir çocuk görünce başını okşayıp sevemezsiniz veya ağız burun yapamazsınız. Büyük bir tepki ile karşı karşıya kalırsınız. Çünkü çocuk hakları var. Herkes herkese elini kolunu sallayarak aynı rahatlikda davranamaz. O yüzden Nusretinde bu tepkiyi çok umursayıp içerleyecegini düşünmüyorum. Adamın tepkiside kendince haklı bence. Sonuçta kötü bişey dememiş hakaret etmemiş sövmemiş o an öyle bişey olmasını istememiş izin vermemiş sadece
Gayet normal, karısına başka bir adam yediriyor sonuçta kıskanması gayet normal. Kendi açımdan düşünecek olursam kocama başka bir kadın yedirmeyi deneyecek olursa ben de engel olurdum ya da tüm gün düşük bir moralle gezerdim jdjdjd
Cevap
24Cevap
İzin vermem
Türk erkeği olsa maloz işte der normal karşılardım ama elin amerikalısı bile böyleyse pes diyorum. Gayet normal ne var bunda? Nusret kadını beğendiği içinmi yediriyor? Adamın işi şov yapmak ve işini yapıyor. Adam et yedirecek, kadını yemiyecek.
Bende yedirtmem cunki ben sidede yasiyorum burdaki garsonların ne amacla ya da dusuncelerini davranislarini gorseniz bir bayana aleni taciz ve bu normalmis gobi davranmalari tiksindirici bunlari bilen biri olarak tabiki asla.
Adam haklı. Ne demek birinin yanındaki kadına et yedirmek. Adam senin şovuna da başlarım, sana da başlarım deyip dalar tabi.
Haddini bilmeyeni s***rler. Her şeyin bir hududu var.
Kadın rahatsız olduysa kendi söylerdi, kadının yerine söz söylemeye çalışan erkeklerden nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmiyorum şu hayatta ya, ayrıca kurgu gibi duruyor video da neyse yorumumu yapayım
o kadar haklisin ki
Domuz gibi kös kös otursamıydı, ne saçma yeni mahsül tutarsız felsefeleriniz var.
@DreamGhosters m@l misin mk kadin kendisi istemiyorsa soyler agzi yok mu?
Bu adam benim midemi bulandırıyor , fazla abartılmış erkeklerden biri işte
bravo diyorum adama
nusret kimdir ya, memlekette bir Nusret fırtınası gidiyor. Bedava davet etse gitmem
Tepkisini gormedim ama ben de musade etmezdim. Ne münasebet elin adami elleriyle sevgilime/nisanlima yemek yediriyor? Haddini bilmeli herkes.
Bu görgüsüz adam nasıl ünlü oldu hakikaten iyi yapmış
Masama gelip öyle bi “şaklabanlık” yapmasına başta müsade etmem ki ben
Nisanlimin agzina eti veremezsin arkadas diyincede bi ima cikti bi haklilik hissi uyandi 😂
Gelecekteki eşim zengin biri ise gidebiliriz zengin değilse hayatta gidemeyiz 😄
Tabiki de tepki gösterecek ne demek adamın nişanlısına bunu yapması
Altın mı ya o ne saçma sapan bir şey her neyse bunu Nusret değil meşhur olmayan biri yapsa restoranı dağıtırlar
Amerikalı ya bişey demezler Türk erkeği olsa tepki gösterirler
ben istemem öyle be pis pis
en doğrusunu yapmış ben de izin vermezdim
Ben olsam nusreti bi güzel evire çevire döverdim
Oraya gidiyorsan göze alırsın
nusrete gidecek bi nişanlım olamaz
Adam haklı , herkes beynamus değil,
Iki tarafta ayip etmis
suçç bunun tükkana gidende bunda değil
nimetle şaka olmaz der çarparım ağzına
Saçma bir tepki olur bence
Kimse nisanlimin agzina veremez