Selda Bağcan geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki ile sahneye çıkmıştı. Gökhan Türkmen bu durumu "Emek veren o kadar sanatçı varken..." diye eleştirdi. Sizce haklı mı? Aleyna Tilki destek görmeyi hak etmiyor mu?

Selda Bağcan geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki ile sahneye çıkmıştı. Gökhan Türkmen bu durumu "Emek veren o kadar sanatçı varken..." diye eleştirdi. Sizce haklı mı? Aleyna Tilki destek görmeyi hak etmiyor mu?

Tam olarak neye emek vermişler?
Selda bağlanın hayatına, fikirlerine, düşüncelerine ya da değerlerine tam olarak neyine?
Selda Bağcan kimseye, kimle sahneye çıkacağının hesabını vermeyecek derecede bir sanatçı. Gökhan Türkmen kim de sitem ediyor?
Gokhan Turkmen hic bir zaman Aleyna tilki kadar basarili olamadi. Bence Aleyna gelecek vaadettigi icin herkes önünü kesmeye calisiyor ama basarili olamadiklari icin cildiriyorlar😇en buyuk intikam basaridir! Yuru Aleyna👏👏Selda Bagcan basarili insanlari destekledigi icin hep yaninda olacaktir
Haksız. Aleyna'yı ben de sevmemiştim ama bu yalnız kalmayı hak ettiği anlamına gelmez. Yaşı küçüktü ve konuşmaları iticiydi. Yaşı büyük olup konuşmaları itici olandan iyidir.
İyi de Aleyna'nın Selda Bağcan hayranlığı epeydir bilinen bir şey. Kıza destek olmak istemiş. Gökhan zaten sesiyle kalitesi belli bu açıklamaya gerek yoktu bence
Cevap
27Cevap
Haklı bence
Gökhan, "müziğe bakış açımız, önderimiz olarak görülen duayenler tarafından bile dün piyasaya çıkmış 20'lerindeki birine bu şekilde olmamalıydı. Sektörde onca yıldır emek dökenler varken..." Demek istemiş, haklı da. Ama haklı olması maalesef hiçbir şeyi değiştirmiyor.
Askerde Aleyna Tilki müziği ile dans eden askerler gördüm ben.
Sanat nedir, sanata bakış açımız nedir, kültür ve kendini insan olarak geliştirmek nedir?
Hepsi bu örnekte gizli. O açıdan Gökhan'ı kimse anlamaz...
Aleyna tilki ilk yetenek yarışmasına çıktığında selda bağcan sarkısı söylemişti çok beğenilmişti. Her zaman selda bağcan hayranlığını dile getirmiştir. Selda bağcanda tabiki onu onore edecektir. Bundan doğal ne olabilir. Gökhan türkmende iyi bir müzisyen ama bu yaptığı resmen kıskançlık.
Haksız... Aleyna Tilki'nin imajı ve popülaritesinden dolayı gıcık olan çok insan var ama Aleyna Tilki'nin sesi güçlü. Bizler Aleyna'yı 14 yaşında Türkü söylerken tanıdık...
Kız yetenekli, Türkü söylüyor ve Selda Bağcan hayranı. Selda Bağcan'ın Aleyna'yı desteklemesi için bir neden görmüyorum.
Desteklememesi için olucaktı sanırım
@bağlaçolandee evet yanlış yazmışım
Borcun 5 lira
Artik aleyna tilkilee yonetiyor muzik kulturunh ama soyle bir sey var. Biz yani halk ciddiye almiyoruz aleyna tilki veya youtuberdan donme sarkicilari veya baska özensiz muzikleri herkes gene eski dinliyor. Ben mesela eski pop dinliyorum cevremdekilerde oyle. Yeni de dinliyorum ama kaliteli olanları muti dinliyorum misal
Adam haklı ikisinin tarzı yaşayışı aynı bile değil birisi yöresel biri batı hayranı ve özenti onun dışında Aleyna yeri gelince eleştiriliyor sevilmiyor yaptıklarından dolayı ama Selda Bağcanın yanında bulundu diye insanları övesi tutmuş :))
Aslında biraz hak verdim Gökhan'a. Selda gibi bir sanatçının aleyna ile sahneye çıkması gerçekten çok enteresan. Tabi başka bir açıdan bakıldığında acaba Selda kendi adını genç nesillere duyurmak için aleynanın popülerliğinden mi yararlanmak istedi?
Haklı değil çünkü aleyna tilki Selda bagcanin sarkisini seslendirdiği için seçti Selda bagcan? O zaman oda saygı duyup seslendirşeymiş! !
İnsanlar aleynanın nasıl çıkış yaptığını unutmuş.
Gökhan da iyi bir müzisyen çok başarılı çalışmaları var ama sırf tarzları farklı diye bu açıklamaları yapması onu gözümden düşürdü.
Ayrıca aleyna her zaman selda bağcana nasıl hayran olduğunu her zaman dile getirmiş birçok konserde sarkısını söylemiştir.
İlk çıkışıda selda bağcan şarkısıyla oldu. Selda bağcan onu onore etmeyecekte ne yapacak.
Kimse bunu anlamıyor. Sırf tarzı farklı ve cesur diye linç ediyorlar
Bu aleyna tilkiye neden bu kadar yükleniyorlar anlamıyorum herkes kendi işine baksa olmuyor mu
orası burasını açarak sanatcı olmaya çalışan birinin selda bağcanı kullanması bana da koyuyo size de koysun bi zahmet
Emek veren o kadar sanatci varken diyor ama aleynanin sadece bir sarkisi 500 milyondan fazla izleniyor
Ülkemizde vücut ön planda olduğu için maalesef
@Gokhantunc47 vucudunu kullananda var ama aleynanin sesi gayet guzel ve şarkısı 550 milyon bi digeri 450 milyon izleniyor. Gokhan turkmenin aleynayi kucumsemesi cok sacma
Türküde geliştirmiş kendini aleyna
Gökhan Türkmen nere aleyna tilki nere adam haklı, adamın yaptığı parçalara bakın bir de ötekinin çıkardığı saçma sapan şarkılara..
Aleyna'yı ben de çok sevmem ama gereksiz üstüne gidildiğini düşünüyorum. Herkes sevmeyecek diye bir kural yok sonuçta.
Her donemin her yasin kendine g8re begendigi biri var. 15 yasinsa 13 yasinda 17 yasinda cocuklar selda baycan dinlemek zorundami aleyna kendi capinda bisey yapiyo cok linc yiyiyo bu kiz kiskaniyolar bence
Haklı, sözde kendisini solcu olarak nitelendiren bir sanaçtının neoliberalizm saçmalığının ürünü biriyle sahneye çıkması çok yanlış.
Kaldı ki, Gökhan Türkmen de aleyna tilkinin büyümüş hali. Bir farkı yok
Aleyna tilki ve onun gibilerin yaptıkları sanat değil, b* k yemek
haklı abi Gökhan ın 1 şarısı Aleyna nın tüm şarkılarına bedel
Adam haklı. Aleynayı hiç sevmem. Nedense bugüne kadar hiç aleyna isimli kişileri sevemedim
Kuduruyorlar ya resmen kiskaniyorlar Aleyna yi Kiz her seyi herrr seyi hakediyor
Öğretmenine kızan öğrenci gibi. Ona yüksek not verdi; bana taktı:))
Gökhan Türkmen gibi gerçek bir sanatçı istediği eleştiriyi yapabilir.
Boş yapmış nedense bu ünü azalanlar böyle saldırgan oluyor
Selda abla feministlik yapıyor. Kimsenin bi tarafını kaldırmasına gerek yok. Gökhan Türkmen haklı.
saçma bir gönderme olmuş diğer sanatçılar emek veriyor da Aleyna Tilki vermiyor mu? bu müzik endüstrisinde gençler daha çok desteklenmeli ama böyleleri ancak köstek oluyor
Selda Bağcan çok iyi bir sanatçı aleyna tilki de popüler kültürün yarattığı geneli ergenlik çağında olan bir kitleye sahip amerikan popu benzeri müzik ortaya koyan birisi uyumsuz olduklarını düşünerek Gökhan Türkmen'e hak veriyorum
İçimden bende kızmıştım Selda Bağcan'a. Ne işin var senin Aleyna Tilki ile?
Aleyna her zaman selda bağcan hayranlığını dile getirmiştir. Hatta yetenek yarışmasında selda bağcanın gesi bağları türküsünü okumuş ve o gün parlamıştır. Selda bağcanda onuonore ediyor bu kadar net
Selda bağcan da aman aman bir sanatçı değil zaten
@Berivann6 aynı fikirde olanların varlığını bilmek sevindirdi
@Berivann6 bence Selda bağcan I Selda bağcan yapan tarih sahnesinde yer alan önemli kişilere olan yakınlığı yoksa böyle bir değer biçilmeyecekti
ne ilgilendirir gökhan türkmeni..
selda hanım öyle uygun görmüş..
selda gibi bir efsanenin aleyna ile sahnede ne işi var
Aleyna tilkiyi sevmiyorum da senin şarkıların çok mu iyi sanki mq
Aleyna Tilki en iyi Türk şarkıcısı ses olarak türküleri falan çok iyi seslendiriyor
Selda bağcan a hiç yakışmadı
Gökhan türkmen hakli
Aleyna tilki nin sesi çok güzel gökhan türkmeni tanımıyorum bile
Bence tam tersi olmuş Selda bağcan'a Aleyna destek çıkmıştır şu Selda Bağcan kim bu arada
Ne :D? Tanımadığın ne kadar da belli "şu" tabirinden. Selda Bağcan; senelerin sanatçısı. Ve "gerçek" bi sanatçı. Sen daha doğmadan yani.
Gençler sakin olun Selda Bağcan gibi bir tarihi eser için kimseyi kırmayalım şimdi
Selda baycani dünyanın en büyük dj leri tanıyor ve kadına hastalar sen ne diyisun ya 😂😂😂
Knk 22 yaşında birine ergen diyerek zekânı belli ediyorsun Selda her ne b*ksayı sevebilirsin ya da sevmeye bilirsin ancak benim gözümde bir b*k değil bir şey olabilmesi için barış Manço, zeki Müren, Müslüm Gürses, Bülent Ersoy gibi birisi olmalı ya da döneminin en büyük starı olmalı Tarkan, Ajda Pekkan veya rihhana gibi bunlar gibi biri olmadığına göre ve dönemin parlak starı Aleyna olduğuna göre benim gözümde bir b*k degil
Erkeklerde ergenliğin 25 yaşında bittiğini varsayarsak ve kendinden yaşça büyük milyonlarca hatta milyarlarca kişi tarafından tanınan bir sanatçıyı sırf "kültürsüz sen" tanımıyosun diye "b*k" diye küçümseyerek tanımlayıp saygısızlık yaparak burada sen zekânı belli ediyosun kardeşim kusura bakma :D neyse atalarımızın da dediği gibi "cahile laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan zordur" en azından bunu bilecek kadar kültürün olduğunu umarak seni cehâletinle başbaşa bırakıyorum👋🏻.
Kıskanmış, net kıskanmış.
Herkes bildiği gibi yapsın
Gökhan türkmeni severim. Yaptigina hic bi anlam veremedim ve hazmedemeyisine üzüldüm
Türkiye'de müzik bitmiş...
kim bunlar a.. q tiplere bak..
Gökhan Türkmen haklı.
Hak etmiyor.. çünkü pislik gibi olmaya başladı.
Hak ediyor bence güzel şarkıları var
Gökhan Türkmen kim? Daha dünkü bk. Haddini bilsin.
Aleyna Tilkijij yeteneği var fakat saçma sapan çıkışları oluyor kendini gösterme çabaları gereksiz
Gökhan Türkmen kesinlikle haklı
Gökhan haklı
Kadın istediğiyle sahneye çıkar kime ne ya
haklı
haklı
Haklı
Haklı
Haklidir bence
Onanaki
Japon bilim adamı mı?
Aleyna p*ornocu
haklı