Zuhal filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Nihal Yalçın ile ödülünü takdim eden Tamer Karadağlı arasında bekleme gerilimi oldu. Yalçın'ın konuşması sırasında arkasında bekleyen Karadağlı, saatine bakarak sıkıldığını belli eden bir tavır sergiledi. Karadağlı, Nihal Yalçın'ın konuşması uzayınca çeşitli mimikler göstererek çok sıkıldığını belli etti. Bir süre sonra ise bekleyemeyerek konuşması devam eden Yalçın'a ödülünü uzattı. https://www.mynet.com/altin-portakal-gecesine-damga-vuran-anlar-nihal-yalcin-dan-tamer-karadagli-ya-sus-mu-dediniz-365399-mymagazin
Tamer Karadağlı
Nihal Yalçın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tamer Karadağlı, Nihal Yalçın'ı bekleyemedi! Sizce kim haklı?
Şimdi şöyle ki ödül almak için sahneye davet edilen ünlüler oyuncular gerçekten bir konuşma yapıyorlar fakat bu konuşmayı gerçekten boş ve gereksiz yere uzatıyorlar insanların hem vaktinden çalıyorlar hem de başka ödül almaya hak eden insanlar varsa onlara da saygısızlık oluyor fazla uzatarak bence adam burada haklı konuşmayı fazla uzatma olması gerekir kısa ve öz konuşma yapması gerekiyordu sıkılabilir herkes çok konuşan insanlara tahammül edecek diye bir kural yok biraz da karşıdaki insanın anlayışlı olması gerekiyor
kadını haklı bulanlar neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum. kadın nezaketsiz ve de görgüsüzmüş. tamer de kadın ödülü almadan konuşmasına başladığında anlamış bunu. orada ödülü ünlü birinin vermesi ödül alan için ayrı bir onurdur. bana ünlü birisi ödül verecek olsa acaba kim verecek diye merak ederim. ödülü alır almaz da çok teşekkür ederim. ama ödülü kimin verdiği kadının hiç umurunda bile değil. ödülü kim verdi diye lakayt bir şekilde soruyor bir de. terbiyesizlik bu. konuşması da ayrı bir saçmalık zaten. tamer yine hoş görüp genç olmasına vermiştir. cahil falan demiştir içinden ama orada sesli olarak dile getirmedi. adamı da hiç sevmem ama takdir ettim. bence kadın da cahil kadını haklı bulanlar da.
%100 Tamer karadağlı haklı! Neden? Ben tamerkaradağlını zerre sevmem ama bu tarz ödül törenlerinde bu denli uzun konuşulmaz bu bir.. İkincisi.. Madem konuşma yapacan eline ödülünü al öyle konuş ne adamın elinde ödülünü bekletiyorsun beş dakika? Üçüncüsü videonun orjinali 6 dakika ve adam haklı olarak böyle bir tepki göstermiş 6 dakika bir şekilde konuşulurmu ödül töreninde? Sanırsın oscar kazandı.. Bir de gidin Oscar kazananları seyredin kaç saniye konuşuyorlar bakın saniye diyorum.. Dördüncüsü İstanbul sözleşmesi falan ne alaka len ya dedirtti? Wtf? İlla prim için bir kadınlıktan sözleşmeden vurucak ya.. :D Ez cümle şu ki kezbanların ve sol görüşlü muhalif mor saçlı leş gibi sigara kokan alkol uyuşturucu her türlü şeyi kullanan ana vatanı kadiköy olan dövmeli piercingli her türlü erkekle yatan motor olmuş azı logar kapağı gibi kokan regl olduğunda leş gibi olan kezban feministlerin saldırısına uğramış bir tamer karadağlı görüyoruz :)
Ayrıca sözleşme isteyen gitsin bankaya kredi çeksin bu kadar basit :)
Ortamı yönetmeye yönlendirmeye çalışmış tamer bey. Sanırım müdahale etmese hava durumundan çay şeker yağın zam yüzdesine kadar değinirdi o kadın. Ne konuşacağını bilmeyen insana yapılması gerekwn tavrı sergilemiş. İlk başta durum tamer beyün tarafından kabalık olarakgörülsede sonuçta bir canlı yayın içerisinde sahnede kontrollü davranmak gerekir. 🤷♀️
Net tamer karadağlı haklı ben olsam o kadar bile tahammül edemez idim kadın escinsellikleri övdü ödül ile alakası yok neymiş erkek rolü oynamak istiyormuş ben olsam alırdım mikrofonu sağolun ödülünüz derdim tebrik ederdim yollardım konuşmasını diledim beynim eror verdi
Biraz saygısızca olmuş. Sanırım herkese ayrılan belli bir süre var ve Nihal Yalçın konuşması gerekenden fazla konuşmuş. Fakat yine de Tamer Karadağlı'nın tavırları aşırı itici durmuş. Ödülü uzatışı bile sinir olunası. Kadın gereksiz yere fazla uzattığı için, Tamer Karadağlı ise tavırlarından ötürü haksız durumda.
Kadın her ne kadar yersiz uzatmış olsa da bunun adı kabalık olamaz. Tamer Karadağlı ise katıksız bi öküz gibi davranmış, evet gereksiz bi uzatma olabilir ama bu senin müdürün konuşmasında çişini tutamayan ilkokul çocuğu gibi triplere girmeni gerketirmez. Çayla çorbayı karıştırmayın.
Tamer Karadağlı haklı olduğunu düşünüyorum. Tamer Karadağlı bilinen biri efendi saygılıdır olgun bir kişiliği vardır. Sebepsizce asla böyle bir şey yapmaz. Gerek diksiyonu, karakteri takdir edilen biri. Nihal Yalçının davranışı hatalı süren bitmişse ve konuşmayı gereksiz yere uzatmanın anlamı yok. Nihal Yalçın oraya siyaset yapmak için çıkmış gibi konuşması var. Ödülle tamamen alakasız. Tamer Karadağlı fazla bile sabrettiğini düşünüyorum.
Bugün izledim bunu. Çok saygısızca olmuş. Cinsiyetci bir yaklaşım gütmek istemezdim fakat sanatsal anlamda daha etkin ve daha güçlü erkek bir birey o ödülü almış olsaydı bu şekilde tepki vermezdi. Kendisini sevmiyorum, oyunculuk kariyerini de basit bir sit com dizisinden öteye gidememislik olarak görüyorum. Ama ne olursa olsun orada ödülü kaldırıp söyleyin gibi yapmacık tavırlar, arkada suratını bin bir şekle sokmalar falan ne demek oluyor? Kim bu insanlara birini tepkisel olarak aşağı görme hakkını veriyor?
Bir insanın konuşmasını kesmek terbiyesizliktir. Madem orada konuşmayı bekleyemeyecek, ödülü vermek istemediğini baştan belirtseydi. Veya hiç katılmasaydı çünkü orada bir sürü oyuncu konuşma yapmak için bulunuyor.
Medyanın yanlış yönlendirmesinden birini daha yaşıyoruz. Konuşmanın sadece sonunu yansıtmışlar ve içeriğine değinmemişler. Bu sebeple de insanlar yanlış yönlendiriliyor.
Evet insanların sözünü kesmek terbiyesizliktir fakat yarışı kazanamayan insanları yermek de terbiyesizliktir. Medya bu kısımlara hiç yer vermemiş ve sanırım ortada bir karalama kampanyası var.
Adam yılların tiyatrocusu duayeni iki günluk oyuncunun egosuna mı yenilecek adam cosku aninda ödülüyle konusmasina devam etsin diye takdim ediyor abes bir durum yok ortada
Tamer Karadağlı tahammülsüz bir beden dili sergiliyor. Nihal Yalçın tepkisinde haklı. Konuşma yapar iken Karadağlı’nın o mimiklerini filan görmemesine rağmen tepki gösteriyor, ki görse daha da tepki vereceği de aşikâr haklı olarak.
Saygısızlığı kadın yapmış. Önce bi selamlaşılır, ödül alınır. Konuşması da saçmaydı konudan konuya atladı. Teşekkürünü et geç işte, uzatmanın alemi yok.
İkiside toplumun zayıf noktasından kendini haklı çıkartmaya çalışıyor. Biri siyasi görüşünü öne atarak diğeri kadına yapılan haksızlık diyerek. Kim sanatçı, donanımlı, kaliteli derseniz tabiki KARADAĞLI.
iki tarafta garip şimdi normalde kadın selamlayıp ödülü alıp tamer'e teşekkür edip konuşmaya başlamalıydı ama ağaç gibi kaldı arkasında adam sabretti. kadın ödülü hak etmiş madem sabırsızdı tamer ödül vermek için başkasını seçtirselerdi.
Orası ödül alma yeri konuşma yeri değil. Hele boş konuşma yeri hiç değil. Benim bildiğim sahneye çağrılırsın önce ödülü alırsın sonra kısa bir konuşma yaparsın. İşte filmdeki 1 2 kişi sonra genel sonra anne baba olabilir sonra ödülü verdikleri için teşekkür eder seyirciyi selamlayıp gidersin. Bu kadar. Boş konuşmanın lüzumu yok.
Bu olayda haklı haksız yok kimse kimsenin görüşüne katılmak zorunda değil, farklılıklardan korkmayın. Nihal Yalçın'ın İstanbul Sözleşmesiyle ilgili sözlerini Tamer Karadağlı alkışlamadı diye Nihal Yalçın haklı olmuyor ve Tamer Karadağlı da Nihal Yalçın gibi düşünmek zorunda değil. Olay bu kadar basit yani 10-15 saniyelik mevzudan bir zafer çıkartmanın peşinde olanlar başarısız olacak, buradan kendilerine hatırlatalım.
Çok önemli bir konu değil ama kim haklı konusuna gelirsek net Tamer Karadağlı haklı. Konuşma yaparken önce ödülü alır onun ardından ne söylersen söylersin, bu işin raconu budur. d
Ülkede konuşacak onca konu varken bu kadar basit bir konuyu konuşmak saçma geliyor bana. Kadın çıkmış siyasi konuşmasını yapmış Tamer Karadağlıda yalakalık olsun diye susturmaya çalışmış hepsi bu
Tamer Karadağlı haklı tabiki görüş olarak uyuşmasak da bu olayda Tamer Karadağlı haklı. Nihal yalçın saygısızlık yapıyor asıl. Sırf nihal yalçın'ın fikirlerini sevebilirsiniz görüşlerine katılabilirsiniz. Ama koyunluk yapmaya gerek yok. Nihal Yalçın da o aptl feministlerden bir tanesi sadece vız gelir
Tamer Karadağ'lı yeterince bekledi. Ömrü boyunca sanattan alakasız konuşmasını beklemeliydi. Ayrıca bir saygısızlık yok ortada ödülünü takdim etti ve bu konuşmayı ödülden sonra yapması gerekirdi. Tamer Karadağ'lı tepkisi tamamen doğru
Herkes Tamer Karadağlı'nın vücut dili mimikleri falan diyince merak edip seyrettimde ; Sunucu Hazal Kaya'mıydı. Nolmuş o kadının diz kapaklarına öyle daha dikkatimi çekti. Çok kötü olmuş diz kapakları.
6 dakika konuşursa bi ödül töreninde adama saygısızlık yaparsa o da o hareketleri sergilemesi gayet normal bu arada tamer karadağlıyı hiç sevmem bak yanlış anlaşılmasın
Tamer Karadağlı sonradan toparlamaya çalıştı.. Tabi o kadar insanın içinde evet sıkıldım diyemezdi ama kimse de aptal değil. Beden dili ile zaten fazlaca belli etti ve yaptığı saygısızlık tamamen.
@ZZehir vizyonlu biri böyle altını doldurmadan boşa atış yapmaz. Bu söyleminin altını doldurup saygı çerçevesi içinde tartışabilecek kadar olgunlaştığında belki vizyonlu insanlarla tartışma fırsatı yakalayabilirsin.
neyin altını? orası Meclis Kürsüsü mü?'' demiş daha neyini anlatayım orasi siyaset yapma yeri midir? ayrıca bir Rezalet olan İstanbul sözleşmesi ne alaka!! Karşındakine vizyonsuz demeden önce aynadan kendine bak önce!! Ben kısa ve net bir şey söyledim meclis kursusmu dedim ama sen hala olayı anlamadan bana vizyonsuz diyorsun asıl sen benle tartisacak kapasitede degilsin kaybol şimdi!!
Hdpkk örgütüne kim özgürlük diyorsa canı cehenneme.. orası siyasi propaganda yeri değil Nihal hanım, al ödülünü teşekkür et ve git.. yeter doyduk siyasete..
Saygısızlık. orada herkes konuşmak için geliyor. Son sözlerini alalım gibi bir şey yapmak varken saatine bakıp saçma sapan davranması heleki bir kadına yapması çok adice. Sözde centilmenler.
lan konuşacakan ödülünü al öyle konuşmanı yap bu işin rajonu budur. sana ödül takdim eden kişi kariyeri vs ile senden üstteyken sen ustaarı bekletemezsin
Demirtaştan bende nefret ederim... Fakat Hukuksuz tutuklamaya bende karşıyım... Madem Demirtaşı böyle alıyorsun diğer hdp kiler... ya da bunca yıl neredeydin AKP derler adama