Bkunu kapatmak için para ile adamı resmen satın almış.
Noldu şimdi? Garson "Onur ve Gurur duyarım!" açıklaması yapınca PİSLİĞİN temizlendi mi Demet?
www.trhaber.com/.../...on-sessizligini-h59871.html
Kişinin kendisini başkalarından yüksek görme hastalığı. geldiğin yeri unutmamalısın. cepleri 3 kuruş para gören insanlar , tamamen değişip farklı biri olabiliyorlar. karekteri 5 para etmeyen insanları, sanatçı olarak görmek yanlış. olsa olsa ahlaksız, karaktersiz olur. O çalışanın ne suçu günahı varda o denli bir aşağılama hareketine maruz kalıyor. o hareketten sonra o kadını sahneden indirmeleri gerekiyordu.
ne yapacaklarini sasirdilar artik halk asiri ilgi gosteriyor bunlara layik oldukalrindan emin degilim kazandiklari asiri yuksek miktardaki paralara bir de bunun gecmisini arastirirsan butun kadin unlulerin gecmisi kirli onun bunun kapatmasi olmuslar rezillik
İşte bunlar da sanatçı olacak Demet Akalın Türkiye'deki en çöp kalitesiz yol yordam bilmez insanlardan biridir üstelik hiç mi başkanından korkmuyor şampanya şişesini kaldırırken saray kapısından sokmazlar adamı bu görüntüden sonra 😂
Insan mı şimdi bunlar? Onlar gibiler sayesinde ünlü olup böyle davranmaları...
Cevap
5Cevap
Saray soytarısını ortada sanatçı diye alkışlarsanız en son böyle milletin tepesine çıkarlar. İşe yaramaz rezil kepazeler
Demet Akalın'ı görmek istemiyorum artık topluca engelleyelim konserlerine gitmeyelim artık piyasadan silinsin. Türkçe özürlü garip varlık
Böyle insanlar sanatçı olursa böyle görgüsüzlük terbiyesizlik de çok okur
Buna prim veren cahil beyinleri s... lazım!!
Şopar diye boşuna demiyorum işte..
Demet saçmalamış
Ahlaksızlık tabii ki.
Reklam oldugu o kadar belli kii
ahlaksızlık değil ama sefillik..
Cok ayip etmiş varoş bir kadın
çok görmemek lazım beklenen hareket
Çingene işte
Adama üzüldüm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?