Diğer Şampanyanın yanında ne yenir? yolkenarindakikirpi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkek arkadaşımla yılbaşını baş başa kutlayacağız. Şampanya patlatalım istiyor ama asla alkol kültürüm yok yanına ne gider, ne alayım? Güncellemeler1 yıl Çok pahalı olmazsa sevinirim teşekkürlerr Güncellemeler1 yıl Güncel Şampanyanın yanında ne yenir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. sevdiğiniz yemekleri yiyebilirsiniz. 0 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karides.. Kalamar.. Tulum peyniri.. Gravyer.. Salam vs hazirliyacaginiz kanepeler.. Vs eslik zdebilir :)) 1 1 Yorumla yolkenarindakikirpi 1 yıl Teşekkür ediyorumm Yorumla
Hayatgibibirsey Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İçmiyorum ondan bilmiyorum 😅 2 2 Yorumla yolkenarindakikirpi 1 yıl Bilmemek kötü... Yorumla Hayatgibibirsey 1 yıl Bence iyi olan benimki 😉 Yorumla
Melisaaşkk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bilmiyorum. Bazen bilmemek güzel 😅 0 1 Yorumla yolkenarindakikirpi 1 yıl Bazen de bilmemek kötü... Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl şampanya havyar sız ve kadınsız gitmez 0 4 Yorumla yolkenarindakikirpi 1 yıl Pahalı :( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl destek olalım Yorumla yolkenarindakikirpi 1 yıl Ahahaha teşekkürler, istiyosa erkek arkadaşım alsın benden havyar çıkmaz :d Yorumla Cevap sahibi 1 yıl senden ne çıkar Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Peynir tabağı 0 2 Yorumla yolkenarindakikirpi 1 yıl Önerdiğiniz peynir türleri var mı pekii Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Gravyer olur Bergama tulumu olur eski kaşar olur Yorumla
Mücahityanılmaz18 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Kim bir kavme benzerlerse oda onlardandir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Seni yerim olmaz mı 😂 0 9 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yesin* Pardon Yorumla yolkenarindakikirpi 1 yıl Beni zaten yiyecek de, tatlı olarak. Ben öncesinde ne yesek diye soruyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiçbir şey direkt birbirinizi yiyin 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ondan başkasıyla yaptın mı peki hiç ya da yapar mısın Yorumla yolkenarindakikirpi 1 yıl Yahu onu hep yapıyoruz, özel bi gün sonuçta minik bi kutlama yapacağız işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Son yazdığıma cevap vermedin yalnız Yorumla yolkenarindakikirpi 1 yıl Vermek zorunda değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ondan başkasıyla yaptın mı diyorum ya da yapar mısın Yorumla yolkenarindakikirpi 1 yıl Ben de cevap vermek zorunda olmadığımı belirtiyorum. Sorumdan alakasız konularda yazılan sorulara istenilen cevabı vermiyorum 🙃 insanın özeline biraz saygınız olsun lütfen Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl havyar 0 1 Yorumla yolkenarindakikirpi 1 yıl Daha bütçe dostu öneriler lütfen 😁 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sen olabilirsin 0 2 Yorumla yolkenarindakikirpi 1 yıl O daha sonra Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görmek isterdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
sevdiğiniz yemekleri yiyebilirsiniz.
Karides.. Kalamar.. Tulum peyniri.. Gravyer.. Salam vs hazirliyacaginiz kanepeler.. Vs eslik zdebilir :))
Teşekkür ediyorumm
İçmiyorum ondan bilmiyorum 😅
Bilmemek kötü...
Bence iyi olan benimki 😉
Bilmiyorum. Bazen bilmemek güzel 😅
Bazen de bilmemek kötü...
Sampanya yaninda ne yediniz peki merak ettim?
şampanya havyar sız ve kadınsız gitmez
Pahalı :(
destek olalım
Ahahaha teşekkürler, istiyosa erkek arkadaşım alsın benden havyar çıkmaz :d
senden ne çıkar
Peynir tabağı
Önerdiğiniz peynir türleri var mı pekii
Gravyer olur Bergama tulumu olur eski kaşar olur
Kim bir kavme benzerlerse oda onlardandir
Beyaz peynir zeytin
Yemek önemli değil kimle yediğin önemli
Çerezler
Seni yerim olmaz mı 😂
Yesin*
Pardon
Beni zaten yiyecek de, tatlı olarak. Ben öncesinde ne yesek diye soruyorum
Hiçbir şey direkt birbirinizi yiyin 😂😂
Ondan başkasıyla yaptın mı peki hiç ya da yapar mısın
Yahu onu hep yapıyoruz, özel bi gün sonuçta minik bi kutlama yapacağız işte
Son yazdığıma cevap vermedin yalnız
Vermek zorunda değilim
Ondan başkasıyla yaptın mı diyorum ya da yapar mısın
Ben de cevap vermek zorunda olmadığımı belirtiyorum. Sorumdan alakasız konularda yazılan sorulara istenilen cevabı vermiyorum 🙃 insanın özeline biraz saygınız olsun lütfen
havyar
Daha bütçe dostu öneriler lütfen 😁
Sen olabilirsin
O daha sonra
Görmek isterdim