Demet Akalın dün gece sahne aldığı mekanda garson tarafından getirilen içkiyi beğenmeyince o içkiyi garsonun başından aşşağı dökmüş. Ne düşünüyorsunuz bu olay hakkında?

Demet Akalın dün gece sahne aldığı mekanda garson tarafından getirilen içkiyi beğenmeyince o içkiyi garsonun başından aşşağı dökmüş. Ne düşünüyorsunuz bu olay hakkında?
Bana öyle yapsa yemin ediyorum ben de onun başından aşağı dökerek eşit karşılık verirdim. Ya da dava açardım. 2 sinden birini kesin yapardım. Yüzde 100. Ünlü olması da umurumda değil. Geri çekilirdim dökmeye çalışırken ya da. 3 ünden biri. Erkek dediğin sert olmalı. Umarım o garson akıllı davranıp dava açar.
Burada dahi para için kendini pazarlama konusu yapanlar var iken, bunu çok da yadırgamamak lazım. (Demet'in söylediğine göre garson kendisi istiyor. Gurbetçiler bunun için şampanya gönderiyorlar imiş, parası garsonlara kalıyor imiş.)
Herkese her şeye saygı ile ilgili tonla konular haberler yapılıyor, herkes herkese saygılı. Söz konusu para olunca, insanoğlu kendine saygısını yitiriyor. Çok üzerinde durmayın.
Bu ülkede "sanatçı" adı altında tıpkı bu kadın gibi yığınla gösteriş budalası, ego canavarı, görgüsüzlük timsali iktidar yalakası var.
Alayını toplasanız bir insan etmezler. Çünkü, sahip oldukları kütle enerjisi sadece böyle saçma sapan olaylar, davranışlar ve aptallıklar ile var olmaktadır.
Terbiyesiz, zaten iktidara sempati duyan bir isim yani onların uyguladığı 'en büyük en güçlü benim karşımda duranı ezerim' politikasını kendince devam ettirmiş. Bişey olur mu bu hareket sonrası sanmam. Hukuklu bir ülke olsaydık, garsona kendisinden şikayetçi olmasını tavsiye ederdim.
Eig için teşekkürler 🌸
Rica ederim 😇
Cevap
29Cevap
Bana kalırsa ünlülere çok fazla yüz veriyoruz. Bu gibi olayları yapmayı kendilerine verilmiş hak zannediyorlar. Bir kişi bir şeyi beğenmeye bilir ama asla bu gibi kaba bir davranış sergileyemez. Topluma örnek olması gereken insanlara bak harikalar... :///
Türkiye'deki hiçbir ünlüyü takip etmiyorum. beğenmediğimden değil tarzım değil şarkıları vs. dizileri de. hepsi buna benzer hareketler yapıyorsa hoş değil
Herşeyi showa döküyorlar işte nasıl gündemde kalırım diye yaşanıyor bunlar ortalıkta gezinen gündemde kalmak isteyen ünlüler kendini belli ediyor zaten
Demet Akalın yine bildiğimiz gibi, bu sefer gündeme gelmek için bayağı abartmış. Eskiden sosyal medyada yazdıklarıyla gündeme gelirdi, baktı halkın gözünden düşüyor katbekat düşeyim demiş
Bence cok yanlis. Adettendir falan demis bi seyler uydurmus kabul edilebilir bir durum degil. Komik de degil sadece acinasi. Cok halktan rolu yapiyor ama halkla alakasi yok maalesef
Şu soruya uğraşan ile demek akalın ilgi budalalığı arasında fark yok.
Harf hatası yapmışım KS yarın düzeltir artık 😅
Gündeme gelmek için anlaşmalı bir şey bile olabilir. Ünlülerin her yaptığına takılmamak lazım.
Aşağılık iğrenç kenar mahalle insanları bunların çoğu benim için mesela genelev kadını daha eftal geliyor bana bunların yanında.
ülkenin milf ve mature şarkıcılarına bir şey oluyor son günlerde kocaları ilgilenmiyor galiba kime çatacaklarını şaşırıyorlar :D
Senin sesinde karga gibi diyip mikrofonu kafasına geçirseydi keşke garsonda sessiz kalmış
Görgüsüz ve saygısızca bi hareket. Kişi kendine yakışanı yapar.
çok büyük terbiyesizlik, kendisine hizmet etmeye çalışan bir emekçiyi tahkir etmiş.
Son zamanlarda kendini iyice bozdu büyük ayıp etti
Hanımefendilerden hep korkmuşumdur. Artık çok daha fazla korkuyorum.
Terbiyesiz kendisi zengin diye başkalarını ediyorlar. Ünlülerin yarısı boş insan
Başkalarini eziyorlar
Saygısızca buldum. Beğenmiyorsa içmeyebilir ama başından dökmek lüzumsuz.
bende iyisini getirir aynısını ona yapardım bir şişe :D
Bunları da sanatçı diye şımartıyorlar tek kelimeyle karaktersizlik.
Bunlara prim verip burunlarını kaldıranlarda suç. Sokakta görsem tanımam.
İyice yüz aldı bu da ya yaptığı terbiyesizlik
Evine ekmek götürme derdinde olan insanların hepsine yapılmış bir saygısızlık bunun adı.
Aşağılık bir insan kendisi. Ne düşünecem o benim düşüncemi bile hak etmiyor. Garsin yüklü bir tazminat alabilir umarım akıllı davranır
ben suçu garsonda buluyorum halbuki şişeyi münasip bir şekilde yerleştirmesi lazımdı ama adamcazz napsın işte
Daha da abartabilirdi halk böylesini seviyor 10m takipçisi var
kadının sesi iğrenç, yeteneği yok ama burnu havada ve kednini üstün görüyor , ben o adamın yerinde olsaydım kadının ağzını kırardım işimden olcak olsam da.
Sonradan görme olunca böyle oluyor ne denebilir ki
benim. düşüncem cok egoist biri kişiliği 5 para etmez
Demet Akalın'ı üzerine konuşacak kadar bile ciddiye almamalı bence kimse
Bence yollayana gönderme yapmış fakat garsonu hedef almasi ahlaksizlik olmus
Görgüsüzlük.. Birde utanmadan alkış aldı.
O adam neler hisseti acaba
Adam açıklama yapmış bir sorun olmadığını söylemiş. Parayla gururunu satmış yani.
Gündem olmak istemiş ve olmuş.
Boş şişeyi de garson ona soksaymis keşke
suya inmiş yaralı panter
Zavallı biri
Görgüsüz
Terbiyesiz, paranın köpeği olmuşlar
Çol büyük arıza çıkarırdım bana yapsaydı
Zıkkım içsin o.. bu
Arsız yüzsüz aşağılık kadın
Hadsiz garson keşke sampanyayi kafasında patlatsaymis
Dark wepciler su kadına el atsın
Demet akalın kim a q