Merhabalar Herkese🌸

Hande Erçel ile küs oldukları iddia edilen Kerem Bürsin, iddialara karşılık olarak:
" Aramızda herhangi bir problem yok. Arkadaşlarımız tqbii ki devam ediyor." dedi.
Eski sevgiliyle arkadaşlık olur mu?
Merhabalar Herkese🌸

Hande Erçel ile küs oldukları iddia edilen Kerem Bürsin, iddialara karşılık olarak:
" Aramızda herhangi bir problem yok. Arkadaşlarımız tqbii ki devam ediyor." dedi.
Eski sevgiliyle arkadaşlık olur mu?
Medyatik dünyada iki ünlü aşk yaşar, daha sonra birlikte bir reklam filminde veya projede yer almaları için kendilerine teklif götürülür. Proje biter, daha sonra bir bakmışsın o büyük aşk da bitivermiş. Sonra medyatik çiftimizin işleri bir anda durgunlaşır, acaba ne yapsak da tekrar bize iş gelse diye kafa yorarlar. Sonra da böyle bir çözüm bulurlar. Zekice...
Çok zor ya. Yani bir işi olsa hemen koşturuyorsunuz. Kendimden biliyorum. Ancak yine de ben bitiremediğim için arkadaş olamıyorum. Hatta kendisine de belirttim bu durumu ancak kabul etmedi. Buna rağmen bırakamıyor oda yakamı. Benim zaafım sanırım.
Hayır eski sevgiliyle hiçbir şey olunmaz 😃 hele ki eski sevgili denilen kişi narsist bir tipse. Bu bile bile tekrar aynı kazanın içinde yanmak istemek gibi bir şey. Sonuç, sıfır
Yani kanka olmak saçma olur. Mesafeli bir arkadaşlıksa olabilir tabi ki selam selam. Duygu devam ediyorsa sorun olur. Benim tercihim olmaz. Keyifli geceler..
Teşekkürler 😊🥂
Cevap
18Cevap
Evet bence olunabilir
Ben olmazdım. Eşimden ayrılsam çocuklar için sadece görüşürdüm onun dışında neden arkadaş olayım insan kıtlığımı var. Görürsem merhbalaşır geçerim. Yaşanmışlıklar var kalamam.
Arkadaşlar hayatını toplum önünde yaşayan insanları örnek almayın kimisi devam eder kimisi etmez... Ancak ışıltılı hayatların özentisi olmamak gerek
Bana yanlış geliyor. Zamanında bir şeyler yaşadığın insan ile arkadaş kalsan ve görsen anılar canlanır sürekli. Yeni sevgiliye ayıp bir kere.
Olanlar var ve ben anlam veremiyorum. Aradaki kıvılcım yeniden harekete geçmesin diye yalnız mı kalmıyor bunlar ne yapıyorlar yani sırları ne?
Pisti temiz tutmak gelecek pilot için güzel olur 😅
Eski sevgi ile arkadaş ile başlayıp aşka dönüştürürsen ayrılıktan sonrası arkadaşlık da mümkün olur
İki taraf için de karşılıklı hisler bitmişse olabilir tabi
Sevgiliyse 40 yaşından önce baya zor sonrasında olgunluk müsaade edebilir.
Olunmaz. Aralarında özel bir ilişki yaşanmış, hiç yaşanmamış gibi davranamazsın.
Ne konuşuyorlarr eski anılarını falan mı yad ediyorlarrr , arkadaş falan olunmaz..
Pek masum bir arkadaşlık değildir o, eskiden hiç bir şey olmaz.
eski sevgili hala arkadaş kalabiliyorsa ya birbirlerini hiç sevmemişlerdir ya da hala seviyorlardır.
Bu İkili de Ne Kadar ahlaksız be Zerre Kadar sevmem Hem Sevgili hem de birlikte Oluyorlar Evlenmeden Ne haddinize Bazı İnsanlar gerçekten kafasına göre yaşam sürüyor öldükten sonra bakalım ne olacklar
Benim devam eden arkadaşlığım var. Nasıl ayrildiginiza bağlı bir durum bu bence.
Saygısızlık yaşanmamışsa olunur.
Tabii ki olunur
Zaten kadınlarla en uygun ilişki arkadaş sevgili arası bir ilişki
Haftada 2-3 gün ihtiyaç giderirler, bulmuş fıstık gibi hatunu
Su kizi sevemeyen bir benmiyim
Olmaz eski sevgiliden bir bok olmaz
Arkadaşça ayrılalım muhabbeti
Hayır, olunmaz.
Sevgili olmadılar zaten. Reklam için rol yaptılar.
Aman aman yok ben almayayım
Olunur neden olunmasın
Yattigin sevistigin kişiyle nasıl arkadaş olunur bunu anlayamıyorum.
Exten next olmazsa olsa da böyle hayatlarında hiç mahremiyet kalmayan ünlülerden olur
Hayır, olunmaz.
Çünkü onlar hiç sevgili olmadı sadece reklamdı
Şimdiki arkadaşlıktan boş.
Olur, ama mevcut sevgililer için sıkıntı 😂
Fasa fiso bunlar
Olmaz.
Olmaz
Olunmaz
Ben olmam onlar olur
Olunmaz.
Kesin öyledir
Ben olmam