Güncellemeler
+1 yıl
Ortak arkadaşımızın 7 yıllık ilişkisi yeni bitti hala kızı seviyor hayatına birini artık alamayacağını falan söylüyor eski sevgilimle her gün saatlerce konuştuğunı söyledi yani bana da yürümüyor kızla yakın zamanda iletişime geçecek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin ağzını aramış belli ki sana kendisinin ilgisi var
7 yıllık ilişkisi bitti aşk acısı çekiyor hala seviyor
Seni kendine yara bandı yapacak o zaman arayışa girmiş olabilir sende ilgisini cekmissin
Eski sevgilimin baya yakın arkadaşı aşırı samimi ve cesaret edemez başka bi arkadşaımızı kınıyorlar aynı şeyi yaptı diye artı kardeşim der
Erkekler arasında bunun bence pek bir önemi yok bir kızı Erkek arkadaş ortamında hepsi elden gevirebiliyorlar biraz midesizler yinede çok güvenme yapmaz olmaz diye
Eski sevgilim bunu denemeye kalkan çocuğa baya sert çıkıştı şu an grubumuzda yok çocuk bu ortak arkadaşımızında arkadaçıyla şimdi kimse muhattap değil çekinirler
O halde eski sevgilin ağzını arattirmis arkadaşına başka seçenek yok çünkü sana dönmeye çalışabilir
Bana da öyle geliyor ama sence 4 gğn önce aradığımda reddetti şimdi 4 gün sonraistiyor olabilir mi
Belki kendini naza çekmiştir
Umarım öyledir çok dua edin bar7şalım
Umarım barisirsiniz ki öyle de olacak muhtemelen
Umarımmm çok teşekkür ederim güxel dileğin içinde senin de her şey gönlünce olsun
tam olarak bittimi onu anlamaya çalıyor sana ilgisi olabilir
Kendisi 7 yıllık ilişkiden terk edildi aşk acısı çekiyor hayatına birini alamayacağını yakın zamanda kızla tekrar iletişime geçeceğini söyledi
heee coxugun kafa karisik o zman ne yapcagini bilmiyor ya da başka arkadaşı falan yok senle zaman geciriyor
Ayrı şehirdeyiz üniversite okuyoruz geldiğin bir kere görüştük
sevgilim senin bulunduğun yerde mi o çocuğun bukundugu sehirdemi
3ümüzde başka şehir
özellikle senle görüşmek için mi geldi
Hayır ailesinin yanına geldi son gün gitmeden 1 2 saat önce kahve içtik
Normalde hiç görüşmeyiz benimle 2 saat oturdu 2 saattede sürekli eski sevgilimden konuştu
o zman arkadaşının haberi vardır geldiğinden o göndermiştir hele bı bak bakalım duusnceleri ne duurmda falan diye
Arkadaşımızla buluşmadan 4gün önce aradım benğmle olumsuz ve kötü konuştu kapattık 4 gün sonra ağzımı yoklatmak ister mi
ister belki sana belli etmek istemiyor dur ama merak da ediyor dur o yüzden arkadaşına söylemiştir ordayken hele bı bak bakalım diye
Umarım öyledir sence nasıl konuşmalıyım arkadaşımızla
İstek attım
Yol yapmaya çalışıyor kendine anlamadın mı cidden?
4 gün önce telefonda bitti 4 ay oldu diyordu
Hayır o ortak arkadaşın kendisi için yol yapıyor bence
7 yıllık ilişkisi bitti kendisi de çok kötü hayatına birini alamayacağını söyledi ayrıca kızı hala seviyor ve eski sevgilimin baya baya yakın arkadaşı bana da kardeşim diyo yani mümkün değil
E o zaman eski sevgilin sana dönmeye çalışacak başka bir açıklaması olduğunu sanmıyorum
Bende böyle olduğunu düşünüyorum ama 4 gün önce reddedip 4 gğn sonra barışmak ister mi
Telefon konuşmasından sonra kafa karışıklığı yaşamış olabilir arkadaşınıza bi ağzını yoklatmak istemiş olabilir
Umarımmm çok dua et benim için kimin duasının geçeceği belli olmaz derler ondan ayrıldığımı sandı ayrılmadım barışmak istiyorum
Ay canım benim ya 🙁 inşallah bir an önce kavuşursunuz, ama üzülme nasibinde varsa elbet olur ama olmazsada hayırlısı olsun de geç
Kesinlikle öyle ama barışmayacaksak da bu şekilde ümitlendirmesi yoruyor
Sabırlı ol, bekle ve gör bakalım neler olacak
5 ay olduuu😪😪
Kolay gelsin
Nasıl yani
boş ver aranızı yapmaya çalışıyo
Gerçekten mi sence ne demeliyim nasıl davranmalıyım
O beni alaka etmez diyeceksin basit
Ama geri istiyorum
Beni @mryiğitbey alaka eder diyeceksin
Onun gözü sende :)
Yürümüyo aşk acısı çekiyo
Ayak yapıyor bakma öyle konuştuğuna ışık arıyor :)